Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, oktober 03, 2006

Lekkasjekongen

I følge Dagbladet.no er kulturminister Trond Giske den som lekker mest i den rødgrønne regjeringen, men det finnes heldigvis hjelp å få. Attends tilbyr absorberende produkter for menn, og - hey - har du sett, det går an å bestille gratis vareprøver.. f.eks til Kulturdepartementet, Postboks 8030 Dep, 0030 Oslo?

7 kommentarer:

Salt sa...

Det er ikke rart han lekker, han har jo hull i hodet...!

Anonym sa...

Politisk inkontinens?

Odd sa...

Dette tror jeg ikke noe på! Minner om en svertekampanje fra Dagbladet.

Anonym sa...

Medd all den sjarme Giske besitter skulle man ikke tro at han trenge å lekke saker fra statsbudsjettet for å få napp på byen. Hehe ;)

Knut Johannessen sa...

"Lekkasjekongen" var stygt gjort av DB. Den tittelen kunne de spart seg. Den kunne bare vært overgått av "Lekkasjekongepuddelen"

Anonym sa...

Giske, mannen med ryggrad som en spinal-løs makk...

Anonym sa...

Vet dere hva som er smilende, siklende vått, trøndersk fåresmil-liknende og apatisk støyende bak hvert bilde tatt av Ari, Mette Marit og Krompen??

Det er gutten som burde vurdere å transplantere rævhårene sine slik at det ihvertfall skjuler litt måne. Det gir jækla gjennskinn på hver eneste fotosessjon :-)