Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, oktober 08, 2006

Pippi har skylda!

Endelig har VamPus klart å identifisere synderen for våre alderskomplekser. Det begynte med et løfte om evig ungdom, aldri bli en ansvarlig voksen med jobb, regninger og massivt huslån. Pippi. Ja, nettopp. Pippi Langstrømpe.

Det som tilsynelatende utgis som oppbyggelig litteratur for unge piker som vil opp og frem her i verden inneholder skjulte beskjeder som fester seg i hjernebarken og gir traumer i fremskreden alder. Den fregnete obsternasige jentungen med de umulige røde flettene har lurt oss.

Les mer på VamPus hos Henne.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tull og tøys! Det finnes sikkert mange som ser meget bra ut takket være plastisk kirurgi! Ikke noe å stresse over :)

Anonym sa...

Joda, det finnes mange fine eksempler på hva plastisk kirurgi kan gjøre for deg.

Anonym sa...

Pøh VamPus, jeg syns da vittelig at den urstøgge jentungen beviste at vi andre kan bli så gamle vi bare vil... vi er uansett penere enn henne, og kanskje tøffere også dersom vi føler for det.

Anonym sa...

Småpiger, foren eder, så tar dere over verden....

Anonym sa...

Men hva med fredag, da? Traff dere noen skulende gutter? Får vi referat?