Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, april 25, 2007

300 på 25 ord

En filmanmeldelse på 25 ord helt Typisk Tor Andre:

"Episk drama om spartanerne som slåss mot perserne slik at grekerne i dag kan ragge norske damer på stranda og servere pastellfargede paraplydrinker - i frihet."

Kan forresten ikke skjønne hvorfor dette kalles en guttefilm. 300 halvnakne menn i spyd og masse homoreferanser. Vent litt... tror jeg akkurat svarte på det spørsmålet selv...

5 kommentarer:

Unknown sa...

Sweetie, den var ikke så homsete at det gjorde noe. Bare litt:

http://skramesto.blogspot.com/2007/04/jeg-har-sett-300.html

VamPus sa...

Mja-jo, litt enig. Men det er i grunn i Xerxes jeg tenker på, men kommentarene mellom to av gutta i den spartanske (øy, først NÅ skjønte jeg hvor det uttrykket kommer fra..*telle hjerneceller*) gruppen. Han ene som .. vel, mister hodet etter hvert, og kæmmisen hans.

Anonym sa...

I forrige episode av South Park var det jentebaren "Les Bos" (get it?) slaget sto om. Fønni! ;)

Unknown sa...

Mener du...kommentarene mellom far (kæmmisen) og sønn...? (Eller så begynner det kanskje å bli litt lenge siden jeg så den filmen...)

Anonym sa...

Spartanerne sendte guttebarn ut i skauen som 5-åringer for å klare seg selv i 1 år. Etterpå ble de sendt til millitær-trening, der selvsagt også det seksuelle ble gitt innføring i.. En gang iblandt ble de sendt hjem for å befrukte fruen, men de reiste tilbake til krigen så snart det bød seg - dette er faktisk sant!

Spartanerne spiste kun stekt korn (fullkost) og var helt j. å krige - de ble borgere av Sparta etter å ha vunnet slag, og jord ble fordelt kun til borgere. Men etterhvert var det ikke nok land å fordele, og det medførte at Sparta som sivilisasjon forsvant...

Sagnet om 300 er riktig og de holdt tilbake en hær på rundt 250 000 soldater i flere dager. Dette var et "nederlag" for Perserne (Iranere) og er p.t å annse som banning i synagogen :-)