Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 24, 2007

In clima we believe...

Ok. Så har VamPus vært litt skeptisk til at polene vil smelte, verdenshavene stige, flomkatastrofer vil øke, jorden vil bli overopphetet, avlingene svidd vekk og «klimaflyktningene» vil overstrømme verden. Ok. Men her er det beste argumentet for å bare gi politikerne pengene dine og holde kjeft:

"Gjør som de sier, ellers kommer Bono fra U2 og arrangerer nye irriterende Band Aid sanger."

Grøss. Klima, klima, klima. Hjem og resirkulere katta nå....

7 kommentarer:

Plateprateren sa...

Bono -den postmoderne Moder Teresa som får Madonna til å fremstå som filantrop i forhold...

VamPus sa...

Bob Geldof har jeg litt sansen for, men jeg begynner å få nok av Live Aid konserter..

Mathias sa...

Så du er på linje med Frp i klimapolitikken?

JK sa...

Ser man det. det var bare å finne de rette argumentene. Som våre enner sier i USA: "We have ways of making you all cut your emissions"
vennlig hilsen Klimamafiaen

Anonym sa...

Hvorfor bruke så mye ressurser på disse klimaendringene mens få gjør lite for å forhindre de langt mer betydningsfulle klimakterie-endringene

Anonym sa...

Hele dette klimahysteriet begynner å bli litt plagsomt. Da jeg holdt mitt første foredrag om "drivhuseffekt" og potensielle klimaendringer, greide Adresseavisen å få det til å høres ut som om hele Trondheim ville synke i havet i løpet av noen få tiår... Men det var på 70-tallet.

Ellers merker jeg meg at de fleste ikke ser forskjell på svingninger i været (over uker, måneder, eller noen få år) og klimatiske trender over tiår og hundreår. Kanskje må man være skogbruker for å kunne tenke såpass langsiktig som klimaspørsmål krever - det tar jo mange tiår fra man planter et tre til det kan hugges, og ofte får man effekten først i neste generasjon.

Klimaspørsmål er også blitt et område hvor mye "forskning" er statistisk analyse, i stedet for å faktisk undersøke og analysere årsakssammenhenger. Med dagens datamaskiner som erstatning for intellekt er det jo naturlig for mange å gjøre det på den måten!

VamPus sa...

Morsomste innslaget på TV2 om klimaendringer: Reporter fra Oslo står og veiver på en vei der bilene må kjøre inn til siden på grunn av sterk vind. "Ekstremvær, ekstremvær, ekstremvær" .. og så spør han en trailersjåfør om hva han synes om dette ekstremværet, hvorpå sjåføren titter seg rundt og sier; Ja, det blæs no litt i dag...

Min mormor kalte det "ruskevær" - vi tror at jorden går under.