Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, april 13, 2007

Snø

Påsken i år ble noe mer snøfylt enn håpet. Ikke bare at det faktisk snødde etter at det hadde vært fantastisk vær. Men først ble "Frøken Smillas fornemmelse for snø" lest (oppskrytt), deretter Orhan Pamuks "Snø" (anbefales varmt). "Snø" ble forøvrig kjøpt etter anbefaling fra Børge King i Bokklubben. Dersom man ikke kan stole på en homo som danser rundt med tiara til denne sangen, hvem kan man stole på da, liksom?

Uansett. Snør det mer nå så blir jeg sur. Tvert. Tre ord: Utepils, utepils, utepils.

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:YIXX0007

Anonym sa...

Men nå er det sol igjen! Det var like før jeg begynte å gråte da jeg så det var kommet snø, men nå er jeg blid! Jeg er veldig vær-syk...

Unknown sa...

Så det var den boken du kjøpte... Så hyggelig! Jeg skal snart til Istanbul og lurer på om jeg skal kjøpe meg Paumuks bok ved samme navn. Men jeg tror ikke det er fullt så mye politisk trøkk i Istanbul som det er i Snø, altså.