Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, april 30, 2007

Er'e rart det blir krig?

Russere krever at estlands regjering må gå av, parliamentarikere tar til orde for at Russlands ambassadør til Estland hjemkalles, at estiske politikere forbys innreise til Russland og begrensninger i samarbeidet med Estland innenfor bank-, energi- og transportvirksomhet, og noen vil bombe Estland til helvete.

Herregud. Det er en jævla statue!? Get a freakin' grip!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det ligger litt i kortene at Russland ønsker Tallinns ordfører, Savisaar i regjering, fordi han er (mye) mer russlands-vennlig. Dessverre for Russland, er Savisaar veldig upopulær, og har blitt enda mer upopulær etter at han tok Russlands side etter opptøyerene. Se gjerne også en mer "rettferdig" beskrivelse av opptøyerene på http://gardistan.blogspot.com/2007/04/red-army-blues.html

Anonym sa...

Russerne tenker fremdeles "Sovjetisk", og ser på alle tidligere sovjetstater som rebeller. Dessuten har de et betydelig behov for å gjenreise Russland som stormakt. Derfor lager de så mye krøll i alle sammenhenger. Et eksempel er jo at Putin gjeninnførte den gode gamle nasjonalsangen for Sovjetunionen.

Programsekretariatet sa...

hm. dersom Sego vinner det franske valget, tror du hun vil kreve å få tilbake "statue of Liberty"...

Nemo sa...

At Russerne fremdeles ser på de baltiske landene, som i sin tid ble innlemmet i Sovjetunionen mot sin vilje, som sin interessesfære, og i tillegg fremdeles krever å få sin vilje, er et alvorlig faretegn!

Anonym sa...

den "jævla statuen" symboliserer 30 millioner russere som døde i krigen mot nazityskland. get a freakin grip selv, for å snakke favorittsproget ditt

Anonym sa...

Det at Estland innfører flat skatt er nok den skjulte meninga bak russernes nylige økte aktivitet i saken, vil jeg tro.

Anonym sa...

..også det at flere og flere velger finsk som 2. språk i stedet for russisk.

Anonym sa...

dere e så dumme. dere e en liten nasjon også bryr om alt mulig. den "jævla statuen" som du sier er et symbol på frihet fra hitlers regime. absolutt alle familier i russland e rammet i 2 verdens krig, tro mg hvis ikke russland hadde vært m i krigen, du ville skrive på tysk nå i beste fall, så hold kjeften angående russere. lær mer historie. d døde mer russere mens de kjempet for DIN frihet enn nordmann. norske derimot kjempet for tyskland i tusentall. ang estonia, de vil bare vise seg i verden. for bare noen få vet ka e estonia og kor d e hen. til writer: russerne de unge ihvertfall tenker ikke sovjetisk, du kan reise t moskva og se d sjøl. russland ER en stormakt fremdeles som vil gjenreise til supermakt om ikke lenge til. til slutt ::: ALLE FOLK ER ULIKE M ULIKE TRADISJONER OG MENINGER HVIS DU SYNES AT DU HAR RETT TAR DU FEIL. ALLE HAR SIN EGEN SANNHET SOM KAN DISKUTERES. OG VERDIENE E FORSKJELLIGE. AKKURAT SOM KRIGEN I IRAK. AMERIKANERE KOMMER ALDRI TIL Å VINNE.