Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, april 06, 2009

Problem solved

Endelig en løsning på problemet med at andre stjeler kaffekoppene mine på kontoret:

14 kommentarer:

Sondre Olsen sa...

herlig:)

nipp sa...

håper du kjøpte to?

VamPus sa...

Dessverre. Men de kan garantert bestilles på nett.

Perfekt for å få beholde koppen sin i fred, med muligheten for å irritere venstreorienterte kollegaer som en "added bonus" :-)

knegg knegg sa...

..høyreorientere blir også irritert av Palin

Ronja sa...

Jeg hadde aldri stjelt den koppen.

tse tse fluen sa...

Den koppen der kan gies til svigermor i bursdags/jul. Lykke til med et fremtidig hatforhold!

IvarE sa...

McC' kunne jeg gjerne innrømt å ha stemt på, men ikke Palin.

;D

Geirronimo sa...

McCain la opp strategi for Afghanistan og den fungerte. Obama la opp stikk motsatt strategi, og den ville beviselig ikke fungert. Det gjenstår å se hva Obama vil gjøre i Afghanistan..

Når man kommer til makten er det ikke så lett å distansere seg fra fakta - og derfor tror jeg at på mange viktige spørsmål så vil republikanere og demokrater nærme seg hverandre - og fjerne seg fra utsagn i valgkampen - samme effekt som vi ser med sittende regjering og interne stridigheter :-)

VamPus sa...

Prosjektet ser ut til å være vellykket - nyvasket kopp har stått fremme i hele dag uten at noen har rørt den :-)

Deepblue sa...

Du Heidi, du heidi, det er jo bare hærlig :)

Trond sa...

Palin som president. Hvorfor vil du da ikke ha Jan Åge Torp som ststminister?

Lene Johansen sa...

OK, folkens, hva er galt med Sarah Palin? Valget av henne som VP ga en energiboost til GOP suportere i begynnelsen av valget, og Amerikanere liker fortsatt dama! Hun er en smart politiker som enda ikke er ødelagt av å ha tilbrakt for mye tid i Washington, DC.

Trond sa...

Jo det skal jeg si deg Lene. Hun er en religiøs fanatiker på linje med Jan Åge Torp. Det eneste liberale emd henne er at hun vil ha litt lavere skatter. Men jeg ser jo at såkalte libralister gjerne offrer frihet, menenskerettigheter og alle liberale prinnsipepr bare for litt lavere skatter i disse dager.

Eirin sa...

Vampus, du som sier saa mye smart, hvordan i all verden kan du fortsatt vaere Palin-fan?? Skjonner det bare ikke...

Og Lene Johansen, aa si at amerikanerne "fortsatt" liker Sarah Palin er feil paa to maater: de faerreste likte henne til aa begynne med (det var kun de religiose som ble begeistret) og ennaa faerre liker henne naa, etter alle intervjuene hun gjorde etter valget hvor hun klagde paa hvor daarlig hun ble behandlet av alle i McCain-kampanjen.