Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 28, 2009

The Thomas Jefferson of Internet

Et lite skrytebilde av møtet med John Perry Barlow - som også omtales som "the Thomas Jefferson of Internet" etter å ha forfattet "A Declaration of the Independence of Cyberspace".

Barlow er tidligere tekstforfatter for det amerikanske rockebandet the Grateful Dead og stifter av den elektroniske borgerrettsorganisasjon Electronic Frontier Foundation (EFF). Civita hadde fått han til Norge - kudos til dem for det - hvor han debatterte fildeling, ytringsfrihet og eiendomsrettigheter med Jan Omdahl fra Dagbladet, Torgeir Waterhouse fra IKT-Norge og Jarle Savio fra EMI Music.

Gå til Civita for å se hans innlegg.


Fun fact: Barlow var kampanjesjef for Dick Cheney i 1978.

2 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Who shook the ugly tree?

Virrvarr sa...

Kudos til Civita fra meg, også. Flott å filme og legge på nett. Og morsomt å skjønne hvor Mr. Jackson har storparten av argumentasjonen sin fra når det kommer til fildelingsteknologi.