Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, april 22, 2009

Earth day

Dersom du har gått glipp av at 22. april er "Earth day" så er det antakeligvis fordi du er voksen, skriver Meghan Cox Gurdon. For i likhet med i USA så indoktrineres barna våre til å bli veldig, veldig skuffa miljødetektiver via skole og fritidsaktiviteter, og flere undersøkelser viser at barn frykter en økologisk katastrofe. Dette samtidig som at verden aldri har vært så godt rustet til å takle utfordringene vi står overfor som akkurat nå.

Competitive Enterprise Institute feirer "Earth day" med denne videoen. Nyt!Les gjerne gjennom debatten med Radiohode om hvordan håndtere barns forhold til skremselspropaganda.

via Michelle Malkin

14 kommentarer:

ak sa...

Hahahahahaaaa! Og jeg som ikke trodde jeg var voksen enda :)

Skarntyde Hemlock sa...

Jeg feiret Earth Day ved å gå i Warren Ellis' fotspor og stikke jorden gjentatte ganger med en gaffel.

Nei, man satt vel bare og så på Discovery Channels gjennomgang av dagen. Det var en kavalkade av nedbrutte korallrev og utdøende dyrearter. Et trist skue.

IvarE sa...

Strålende!!

;-)

PS. Linkene fra teksten linker ikke, trur eg...

Anonym sa...

Osloskolen var aktivt med på å pushe slå-av-alle-lys-i-en-time-kampanjen, men det virker som om de har overstt denne. Det kommer vel flere..

Anonym sa...

Det kommer virkelig som en bombe at "VamPus" er klimafornekter.

Anonym sa...

"Skremselspropaganda" er forresten republikanernes ord for "vitenskap".

Anonym sa...

Ikke sint, bare fryktelig, fryktelig indoktrinert.

Kjell
Klimafornekter.

VamPus sa...

Det kommer virkelig som en bombe at jeg - som alle andre som vet at klima endrer seg (istid - nåtid, anyone) - blir kalt "klimafornektere". Skal vi se.. er jeg da på linje på holocaustfornektere også da, og i uansett - når man påstår den type usannheter om andre i stedet for å argumentere for sine synspunkter, hvor er man da i den pol debatten?

Anonym sa...

VamPus,

Ikke lat som du har satt deg inn i vitenskapen rundt global oppvarming. Du har bare bestemt deg for at denne saken dreier seg om politikk, og så har du tatt parti med de som du tar parti med i alle politiske spørsmål: Den ekstreme høyresiden. De som hater vitenskap og tror at jorden er 6000 år gammel. De som prøver å politisere vitenskapen slik at de kan bekjempe den.

Det er overveldende konsensus i relevante vitenskapelige miljøer om at global oppvarming er menneskeskapt. Hadde du brydd deg om sannheten, hadde du tatt hensyn til dette i stedet for å høre på folk som steller i stand "tea parties".

Anonym sa...

Konsensus, du lissom.

For det første: det er ingen konsensus. Listen over skeptikere til IPCC/Gore hysteriet er laang.

For det andre: vitenskap er ikke et spørsmål om konsensus. Vitenskap er et spørsmål om fakta.

Og fakta er at kloden pr dd er i ferd med å bli kaldere.

Men, bevares, de rettroende kan da ikke bry seg om fakta og sånt.

kjell
klimakjetter

Anonym sa...

Kom med listen, Kjell.

Anonym sa...

Siden jeg er stokke lat i dag, og har tenkt å bidra til klimaendringer ved å sende karbondioksid fra grillen opp i atmosfæren: Gå inn på Wikipedia, søk Climate Skeptics.


kjell
klimabølle

VamPus sa...

Så jeg hater vitenskap og tror at jorden er 6000 år gammel. Det er omtrent det nivået som klimahysterikere drar debatten ned på. Det sjelden jeg hører dere faktisk argumenterer for synspunktene deres, i stedet for å komme med personangrep.

Men så vidt jeg vet var jeg den eneste som faktisk satt og leste delrapportene da de kom ut, deltok på klimaseminarer i Oslo - blant annet med Susan Solomon som ledet arbeidet med å skrive rapportene - uten å møte noen av de som vanligvis påstår at jeg ikke gidder å sette meg inn i ting. Men ok, når jeg faktisk snakker med folk som har bidratt i rapportene som er uenige med konklusjonene, så skal jeg hilsen fra anonyme kommentarer på bloggen min som mener de er idioter, høyrevridde og mener at jorden er 6000 år gammel. Og selvsagt at de som vitenskapsmenn forakter vitenskap. Skal jeg kalle dem holocaustfornektere med det samme?

VamPus sa...

Fra avisene: ""Hybridbiler av typen Lexus RX400h sto klar i Tromsø før miljøkonferansen "Melting Ice: Regional Dramas, Global Wake-Up Call" som begynner 28. april.

Men istedenfor å bruke miljøbiler som allerede befinner seg i Tromsø, bruker Utenriksdepartementet CO2 på å frakte biler helt fra Oslo. Biler som skal brukes til å frakte de prominente gjestene.""


Når de som skriker om krise begynner å oppføre seg som om det var en krise, så skal jeg begynne å vurdere det. Men enn så lenge ser det ut til at vi kan ta det heeelt med ro.