Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, april 05, 2009

The VamPus bump

Fans av Colbert Show vet at "the Colbert bump" er når salg eller oppmerksomheten øker etter at Stephen Colbert har omtalt noe på showet sitt.

Vi tar nå denne i en lokal versjon. Rita Sletner er 1. kandidat for Venstre i Østfold og ei drivandes bra dame. Hun startet og drev et krisesenter i ti år, jobbet med voldtektssentre i Bosnia Herzegovina på nittitallet, var statssekretær i justisdepartementet under Odd Einar Dørum. Hun brenner virkelig for sosialpolitikk, likestilling og menneskerettighetsspørsmål. Rita har også ledet Regjeringens voldtektsutvalg, som la fram sine konklusjoner våren 2008.

Her er bloggen hennes.


En annen som er verdt å få med seg er Jan Erik Fåne, som skriver at "når selv førtissene er på blogger`n er det vel et tydelig tegn på at trenden er over". Vet nå ikke helt det.

Da Jan Erik stilte til stortinget i 1989 var det med løpeseddelen "Hvem faen er Fåne", men bloggen heter "Fy Fåne". VamPus var faktisk med å stemme på han som formann i FpU på landsmøtet i Bergen i 1990, og var stolt tilskuer da han ble tildelt "Homofryd-prisen" som en av initiativtakerne til partnerskapsloven som ble innført i 1993. Bra mann, nå i Høyre.

Bumpeti bump bump.

1 kommentar:

Jan Erik Fåne sa...

Takk for "bump" og hyggelig omtale! :-)