Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, april 10, 2009

Melding fra mor

VamPus har så langt vært forskånet fra ytre press om å skaffe seg mann og barn - vel, kanskje med ett hederlig unntak, som må sies å være mer enn et hint. Men her tikket det jammen inn en melding fra mor på vei til hytta på fjellet, gitt:

Bare å finne seg kjæreste med bil og komme etter. God jakt. Og ta med barnebarna neste påske - og da snakker jeg IKKE om katt, men menneskebarn.

Right. Noen der ute som føler seg kallet (med bil og en sneip jeg kan adoptere)?

Hittils har denne delen av familien ved den årlige familiemiddagen snudd fire par øyne mot det som ser ut til å være en genetisk mutasjon, Lillegull, som ivrig smatter i seg julematen uten å legge merke til at det er han vi setter vår lit til at skal føre slekt og gener videre. Han virker forfriskende normal. Dersom man ser bort fra at han ønsker å bli aksjemegler. Noen lyter må man ha...

Åpenbart er mors biologiske klokke i ferd med å gå i krøll siden hun ikke lenger slår seg til ro med å være bestemor for katter, kaniner, rotter og alt annet av pelsdyr hennes to eldste adopterer. Men som den residerende eksperten på umulige forhold har VamPus nylig blitt betatt av en som har en nydelig dame. En inspirasjon til å endelig begynne den planlagte slankekuren og trening, om ikke annet.

Oppdatert: Synes i grunn det var en urimelig kort frist på å finne meg mann, gifte meg og få barn om det er neste påske som er målet. Spesielt om han må ha bil i tillegg....

15 kommentarer:

Nyland sa...

Det er vel bilen som blir utfordringen :-)
Kan ikke annet enn å ønske deg lykke til!

IvarE sa...

Har både bil og to ferdig dresserte pøbler.

Men jeg liker å være ferdig med det.

;-)

Lykke til!

Puselur sa...

Moren din er teit. Katter er 1000 ganger bedre enn barn.

Ghost of Goldwater sa...

Støtter Puselur. Katter kan dessuten avlives uten mye ståk og bråk dersom det skulle gå helt galt.

Skjegg sa...

Erfaringer høstet i løpet av denne påsken gjør meg villig til å leie ut minst én unge neste påske. Bare si ifra.
Så kan pappa dra på Inferno i 2010.

Unknown sa...

Som kronisk singel katteeier selv kan jeg dessverre ikke hjelpe... Men lykke til:-)

RHJ sa...

Trøst deg med at også neste år er det relativt sen Påske! Hvis du er litt produktiv, kan du jo bare avle et par tvillinger med gang? Og de behøver strengt tatt være påbegynt før utgangen av en juni.

God tid!

PS: Nei, jeg gidder ikke bytte ut Elantra-en bare for å få meg en skikkelig damemagnet i den forbindelse ;-)

Tarjei Gilbrant sa...

Det passer jo perfekt med mann og barn nå. Du skal jo uansett ikke på tinget før om fire år, så det er like greit å benytte tiden.

Deepblue sa...

Jeg har da bil kjære ;)

River Man sa...

http://basiltherat.blogspot.com/2009/04/paskekos.html

Selv har jeg et bedre alternativ til hvordan hygge seg i påsken.

VamPus sa...

Ghost: Man avliver ikke KATTER. Unger derimot...

Skjegg: Tror ikke opphavet drømmer om at jeg skal dukke opp som "alenemor" til en kid jeg ikke kjenner. Men takk for tilbudet!

RHJ: Ja, det var jo også en trøst..

Deepblue: Det er en begynnelse..?

River Man: Vel, det oppsummerer på mange måter påsken i år, men dette dreide seg om neste år. Nå som jeg leser at du er den mannen i Norge som har MINST sex, så er jeg ikke sikker på at det er til hjelp heller .. ha ha ha! Keep up blogging, dette kan bli bra føler jeg :-)

Kari/Hestia sa...

Når det til og med er snakk om barnebarn i flertall, må jeg vel si meg enig i at det er et forholdsvis umulig prosjekt..
Lykke til :o)

-klem-

Anonym sa...

joa jeg er absolutt interessert jeg...er du jomfru ennå da..?

Jeg trenger nemlig en koldjomfru på kjøkkenet...

http://poetrixus.blogspot.com/2009/04/en-vegetarianers-vei-mot.html

VamPus sa...

Kremt... KOLDjomfru skal jeg vel klare..

Knut Johannessen sa...

Manpower(sic) kan helt sikkert leie ut et prakteksemplar med barn og bil til neste påske. Så kan du jo bare returnere vedkommende etter bruk. Pent brukt. I det lange løp er det sannsynligvis mye billigere også. En enkel kravliste:

-Lett å holde ren
-god bordskikk
-saldo i sin favør

burde holde lenge. Lykke til