Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, april 14, 2009

Trond Giske som næringsminister?

Da Manuela Ramin Osmundsen måtte gå etter å ha løyet for statsministeren, ble Trond Giske settestatsråd for Barne- og likestillingsdepartementet.

Da Knut Storberget ble sykemeldt etter hijab-bråket, ble Trond Giske settestatsråd for Justis- og politidepartementet.

Da er det vel et tidsspørsmål før Sylvia Brustad blir sykemeldt og Trond Giske blir settestatsråd for Nærings- og handelsdepartementet.

Men hva sier det egentlig om arbeidspresset i Kultur- og kirkedepartementet?

6 kommentarer:

Skarra sa...

Påsken er over og festivalsesongen har ikke begynt, så her er det tid nok til overs.

IvarE sa...

At Giske i praksis ikke jobber utover festivalsesongen er jo gammelt nytt. Med unntak av presse-opptredener i forbindelse med at han forteller at de vil gi f... i menneskerettigheter.

Men "Glisne" som næringsminister??? Ohh grøss!!!

Skjønt, selv han kan vel ikke gjøre det dårligere enn tømmerstokken og brustadbua?

nessie sa...

Dette har ingenting med innlegget å gjøre men VamPus ville ha tilbakemeldinger på et foredrag. Kanskje si litt om kommentarfelt og hvordan holde kustus på slike ;) Det er en fin mulighet til å gå i dialog med leserne/kundene. Jeg opplever et levende kommentarfelt som viktig dersom en vil ha en god blogg med mange lesere.

Better Living Through Chemistry sa...

Forts. der Nessie var: lån fra siste posten til Tversover. Sørg for å komme øverst på Google søket! Glaxo m fl må ta tapet av av ungdom ikke synes industri er kult.

Ting vi lærte av lista til Craig sa...

Parafraserer nrkbeta: Sørg for å være beste tilbyder av konspirasjonsteorier omkring ditt produkt.. Kom attac i forkjøpet.. Ingen liker å jule opp en snill og kul globalist?

ak sa...

Hahahahahahahaaaaaaaaa!!