Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 30, 2005

Livets største dag

VamPus skal på Ekebergrestauranten i kveld og kikket derfor innom deres nettsted. Selv om restauranten sikkert er et utmerket valg for feiring av store begivenheter, blir VamPus alltid litt gretten når bryllup blir omtalt som "livets største dag". Det er utvilsomt en stor dag for mange, og en unik anledning til å samle familie (hva nå enn det er godt for) og venner. Men det må jo være forbannet kjedelig å gifte seg i en alder av 26 og vite at.. vel, det var det liksom. Ditt livs største dag er over, og du sitter igjen med fotoalbumet, en samlig dårlige sanger og regningen. Er det rart folk skiller seg? Kanskje de rett og slett vil ha en ny "livets største dag"?

Derfor tenkte VamPus at hun skulle vente med å gifte seg til hun er et skralt, kreftbefengt skrukkeskinn med skrumplever og begrenset levetid igjen. Dersom ens bryllup er livets største dag, så må det jo være langt bedre å drøye det til et par dager før man vandrer heden. Innen den tid kan man jo ha det mye morro - og glede seg til det som kommer, i stedet for å vite at ditt livs høydepunkt er forbi.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var bare det å få noen til å gifte seg med en, da. Når man er skral, kreftbefengt, med skrukkeskinn og skrumplever. Det blir jo penere brudebilder om man tar det mens man har helsa, i det minste! :)

Anonym sa...

vel bitter nå VamPus?

Anonym sa...

Tror det og gifte seg blir over dramatisert... livet kan da vel ikke være slutt om man velger og gifte seg.. har vert samboer i 5 år, ser ingen personlig grunn til at jeg ikke kan gifte meg, har funnet min person som jeg vil dele livet med, hvorfor ikke gifte seg?? det er som et samboerskap som bare blir mer formelt.. de samme "normene" må da gjelde om man er gift eller samboer

Anonym sa...

Hvis Gud hadde ment at folk skulle gifte seg, hvorfor skapte han da et par samboere? (Oi, fikk lyst på et eple nå ...) Og kirken som ellers påstår at de ikke liker løgn, hvordan kan prestene stå der og høre på alle disse løftene om evig troskap til døden skiller eder ad? Enorm selvbeherskelse, kanskje. Nei, ekteskap, hvis man skal tillate det, burde innvilges på åremål. 3-5 år er vel passe, med mulighet til å forlenge, hvis man ønsker det. Nye 5 år. Men hvis man etter hvert ikke finner det bryet verdt å søke, finito! Papirer som bekrefter singel-statusen kommer automatisk i posten. Ektefeller som har sluttet å snakke med hverandre trenger ikke åpne kjeften for å skilles. Jeg ser bare fordeler med det, jeg. Og så få en slutt på all denne tuklingen med etternavn, da. Du fikk et navn da du ble født; er det plutselig ikke fint nok lenger det nå da? Nei, makan ...

Anonym sa...

Hei VamPus, takk for i går! Det var veldig hyggelig! :)

VamPus sa...

Anonym1: Bitter? VamPuser finnes ikke bitre.
Anonym2: Det var et snabla godt poeng. Tipper de ikke giftet seg fordi Eva ikke fikk den kjolen hun ville ha.. da måtte de synde først. Siden de ikke fikk noen barn i Edens Hage, så kan det vel neppe ha vært noe stas å traske rundt naken blant stikkende busker og gjørmete dyr :-))

Anonym sa...

best regards, nice info business accounting software uk http://www.fioricet-ingredients.info Outdoor inflatable mattress