Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, oktober 03, 2005

Fest og faenskap

En heller fuktig middag på Ekeberg-restauranten førte til at VamPus våknet kvart over tre lørdag "morgen", og dermed midt i programmet til bloggbloggs konferanse. Ikke før i går demret det for henne at hun holdt en tale til de tilstedeværende herrer på Ekeberg (hvorav fire tidligere stortingsrepresentanter) om hvor skuffet hun var over dem, de var tross alt hennes tidligere politiske helter... *urk* Det er vel ingen overhengende fare for at VamPus blir invitert til denne årlige begivenheten igjen neste år. Heldigvis. En av episodene som kan nevnes, var da Vinsmaker'n la ut om en vinsmaking på Balthazar i Oslo, hvorpå en annen gjorde store øyne.
- Har de vinsmaking på Balthazar? spurte han hvorpå de andre lo høyt og lenge. VamPus skjønte ikke hva som var så morsomt, inntil Vinsmaker'n opplyste om at han snakket om restauranten Balthazar, ikke horehuset, i Oslo. Mer informasjon enn VamPus strengt tatt trengte.

Lykken var desto større å møte VamPus' ærede medbloggere, og om det ikke er makt i de bloggende hender i øyeblikket så er det jo utvilsomt vi som burde styrt verden. Selv om det var færre enn forventet på konferansen så var til gjengjeld nivået på de som var der høyt - både i form av hvor bra de skriver og hvor smarte og hyggelige de er i virkeligheten. VamPus er fortsatt litt skeptisk til om det er så lurt å møte andre bloggere, for som vi vet - det meste kan jo bli skrevet om. Men da trenger hun jo heller ikke skrive om hvem som sovnet i sengen hennes, mot at dere ikke forteller hvordan leiligheten så ut. Det er greit å få ryddet etter et nachspiel før man har det neste, liksom..

På en dag som dette er vi alle svært takknemlige for at det ikke var noen dedikerte vbloggere og flickr-fantaster med på de siste timene av lørdagens bloggekonferanse, selv om en liten synder har lagt ut noe.. Det gledelige er at VamPus nå har funnet noen som også danser etter Shakira på nachspiel - vi er flere enn man tror! Uansett - det var utrolig kult å møte dere alle, en kjempetakk til Tor Andre og Raymond for initiativet - måtte det ikke bli lenge til neste gang! Og hvis VamPus på død og liv må ikle seg høyhalsa og lave sko for å få lurt Hjorten til Oslo, så skal nok det kunne ordnes også :-))

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men var det noen som klarte å ta bilde av deg?

Anonym sa...

Tja, jeg gjorde det på en måte... Du finner bildene via bloggen min, men VamPus er litt vanskelig å se..

VamPus sa...

VamPyreller lar seg ikke feste til film sånn uten videre ;-) Lever i håpet om at ingen klarte det. Du vet, bilder tatt etter ni om kvelder er ikke bilder, men bevismateriale...

Anonym sa...

He, he. Jeg kom heller ikke med på noen bilder, noe som befester teorien om at enkelte av nattens skapninger ikke fester seg til film.

Festfaenskapen har imidlertid festet seg i kroppen og jeg ser nå frem til å våkne edru og hangoverfri i morgen. Eventuelt onsdag?

Anonym sa...

Børge: "Du finner bildene via bloggen min, men VamPus er litt vanskelig å se.."

Ja, VamPus er nok ganske så anonym, spesielt i sosiale sammenhenger.

Mye fest ble, men (takk og pris) lite faenskap. Beklager så meget at jeg måtte legge inn årene i syv-tiden, men jeg er ikke 18 lenger.

Anonym sa...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »

Anonym sa...

Very nice site! Jasper county tx refinance mortgage