Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, desember 05, 2008

Ba journalist endre navn

---
Livet på venstresida overgår i sannhet fantasien. Journalisten skriver om Dag og Tid-redaktør Svein Gjerdåkers frustrasjon over at folk stadig forveksler hans egen journalist Johan Brox med journalist Johan Brox i Klassekampen.

Gjerdåker mente at hans lesere fortjente en oppklaring. Han kontaktet derfor Brox i den revolusjonære avisen og anbefalte ham å endre navn...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde han hatt et snev av ærefølelse ville han heller ha sørget for at sine journalister identifiseres på avtrykket av sine penner, og ikke på sine navn. Det er dog ikke særlig realitisk om journalistens oppgave er å forsvare venstresidens stjel og del mentalitet. Det er vanskelig å udmerke seg i sin retorikk om den i hovedsak må inneholde begrunnelse for hvorfor noen mennesker skal ha rett til å leve på andre, uten deres samtykke.

Anonym sa...

Haha! Så festlig!