Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, desember 08, 2008

Pusedyr på erten


Kan ikke ligge rett på sofaen, må skjønne. Sarte pelsdyr må helst ha sofa, pute og fleeceteppe. Og tunfisk...

14 kommentarer:

Solvik sa...

Du er ganske OK VamPus, men du har en pinglekatt :)

Anonym sa...

Haha, den er akkurat som min. Leter du etter det mykeste setet, sett katta på saken. ;)

kri.

Anonym sa...

Pleier å legge et teppe over sofaen for å holde hvit pels unna. Hver gang jeg glemmer å legge det over ser han snitt til å legge seg der ;)

Anonym sa...

og siste anonym var altså meg.

Olve Hagen Wold sa...

Og dette skal liksom være en blogg om politikk :P

Anonym sa...

Skal dette være en blogg om politikk??? Bare politikk?? Gjesp.. Heldigvis har den aldri vært bare det -og du har ikke fulgt noe særlig med forstår jeg. Innimellom må det være plass til noe annet. Send noen boxer tunfisk til pusedyret og vær litt blid i den søte juletid ;-)

Anonym sa...

...mne ikke altfor mye av den tunfisken da - den er loaded med kvikksølv, og katters nyrer klarer heller ikke takle tunfisken så godt. Hvit fisk og alle forskjellige kjøttslag skulle derimot kunne gjøre pus både fornøyd OG sunn ;-)

Anonym sa...

Vårt pusedyr foretrekker av en eller annen grunn å ligge i brødkurven...
(Særlig etter at VamPus satt seg på - og knakk - kattetårnet hennes ;) )

Anonym sa...

Takk Leila. Da lærte jeg noe nytt og Olve kan overta med sine politiske betraktninger. Men ehe, fleeceteppe til Pusedyr? Burde det ikke være silke?

Anonym sa...

Dell?

Anonym sa...

Der er desember og halv skatt. Gjør en god gjerning:
Støtt LEGER UTEN GRENSER på kto. 5010.05.47500 -og spons gjerne Pusedyret med reker, roastbeef, torsk og kyllingfilet. Får for mye tunfisk av Vampus og blir kvikksølvforgiftet.

s sa...

Katten vår flytter seg fra sted til sted etter hvert som det blir for mye kattehår der, og det er verst for oss hvis det ikke ryddes opp før alle de foretrukne stedene er oppbrukt :)

Jo, og så må det være kokt torskefilet med kokevannet, selvsagt nedkjølt i kjøleskap før servering, til middag hver eneste dag. Det er nemlig den eneste måten å få i henne litt vann på - bortsett fra å la en tynn stråle renne i springen så hun kan drikke av den. Vann i skål er helt uaktuelt.

Anonym sa...

spenn: I det hele tatt - hva er det med disse dyra og drikkevanene deres? Det er jo velkjent at katter kan få nyreproblemer, og at det derfor er ekstra viktig at de holder seg hydrert. Men tror du at våre to skjønner sitt eget beste? Håneidu.

Selv på varme sommerdager når de peser av tørst, må jeg lure i dem vann ved å vanne ut det beste de vet i hele verden (tunfisk, surprise, surprise). Jeg beundrer jo kattenes selvstendighet og stahet, men av og til...

Anonym sa...

Kjære Eirik og andre pusedyr eiere. Har dere ikke forstått det:

Leskende, kald hvitvin fra mai til september. Lumumba (Rom og kakao) resten av året -foruten i den søte juletid: Rødvinsgløgg. Verre er det ikke. ;-D