Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, desember 01, 2008

Ett år i ordførerstolen

Fabian Stang har allerede gjort ordførerrollen til sin. Det er ikke små sko å fylle når man ser rekken av portretter av ærverdige hedersmenn som henger nedover gangen mot ordførerkontoret. Og Stang ser ut til å storkose seg i rollen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Et par ting:

"ærverdige hedersmenn"

Er ikke det smør på flesk?? Og vil du si at f.eks. Albert Nordengen og Per Ditlev-Simonsen var "ærverdige hedersmenn"? De var jo innblandet og/eller implisert i sin skjerv av snusk, kan man vel si.

Anonym sa...

For øvrig så glemte du - og dette virker jo noe usedvanlig til deg å være - den ene kvinnen som har bekledd vervet:

http://no.wikipedia.org/wiki/Ann-Marit_S%C3%A6b%C3%B8nes

(Ann-Marit Sæbønes)

Anonym sa...

La oss heller ikke glemme at du selv var mer enn bare litt skeptisk til Fabian Stangs kandidatur, både her i bloggen din, og via ditt verv i nominasjonskomiteen til Oslo Høyre - om jeg ikke husker meget feil..

Fredrik Mellem sa...

Er dette bare et særlig anstrengt forsøk på å si det uventede?

Anonym sa...

Nei Mellem, dette er omrisset av den undervisning som antagelig må til for at forvirrede skrullinger skal klare å kalle en handling x for tyveri uavhengig hvilket subjekt som utfører handlingen. Det kunne vært hyggelig om flere interesserte seg for begrepsteori og formallogikk. Kanskje vil det bli mulig for mer enn noen ytterst få i verden å holde en debatt som ikke bryter imot uformelle og formelle krav til fornuftig dannelse.

Cracked actor sa...

Her er det i grunn mye man kunne sagt, men for å gjøre en lang kommentar kort: Vampus, du er tagget. http://www.crackedactor.org/?p=113

VamPus sa...

Hmmmm: Med mindre du er et medlem av nom.kom til Oslo Høyre så er det vel lite du vet om de diskusjonene som gikk der. Jeg stemte på Fabian på nominasjonsmøte og synes han er en glimrende ordfører.

Anonym sa...

Vel, VamPus, da beklager jeg i denne omgang: Min hukommelse må visst ha sviktet meg.

Anonym sa...

"- Pressen som vaktbikkje er viktig, men når de opptrer som en ulveflokk skremmer de flinke folk til å ta samfunnsansvar og delta i politikk"
Det skal kanskje være at de skremmer flinke folk fra å ta samfunnsansvar og delta i politikk....eller ?
Byråkrat1

Anonym sa...

Det blir veldig rart kommentarfelt til bloggpostene til Vampus med denne hysteriske slettingen hennes, av alt som er litt ubehagelig. Kanskje er Vampus et overfølsomt skrullehue som med fordel kunne slutte helt å skrive om viktige ting. Det er rimelig åpenbart at Vampus er et konfliktsky menneske som helst vil at alle skal være snille med hverandre og synes godt om hverandre, uansett hvor onde de er. En svært sterk bekreftelse på dette fikk vi i bloggposten hvor Vampusskrulla presterte å kalle det som burde være hennes verste fiende for et godt menenneske. Hvor sykt må et samfunn være som Høyremedlemmet Vampus meningsberettigelse når hun snakker godt om psykopate banditter i SV! Ikke dreier dette seg om et unntak fra reglen heller. Det er et rikt utvalg av Høyremedlemmer med store politiske verv som oppfører seg nøyaktig like integritetsløst som Vampus. Eksempelvis Foss, som regelmessig gjennom en årrekke har hatt regelmessig sosial omgang med Halvorsen. Er det ikke dette som er den uløsende faktor til sterk politikerforrakt?