Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, desember 16, 2008

Blogg-verving

Det var ikke få spørsmål fra Oslo Høyres nominasjonskomite som dreide seg om innholdet i VamPus' Verden da VamPus skulle til grilling i kveld. Lukten av brent kjøtt er forhåpentligvis godt luftet ut nå. Men ingen spurte om status for medlemsvervingen...

Uansett om jeg blir nominert eller ikke, så har jeg fortsatt planer om å verve 100 medlemmer innen valget. I løpet av de siste seks ukene har jeg vervet åtte medlemmer, men målet er femten før årsskiftet. Onsdag kveld byr jeg på gløgg og pepperkaker hjemme hos meg for de av dere som er nysgjerrige på Høyre.

Meld deg på via Facebook eller send meg en mail på vampus (a) gmail.com. Send meg også gjerne en melding om du vil bli medlem nå eller få invitasjon til neste gang.

Sees vi?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tenk at du fikk så mange spennende spørsmål fra denne tenkende hop. Heldige deg. Hvem er det forresten som gidder å melde seg inn i det homsepartiet der?

Anonym sa...

Nå er jo høyre et tolerant parti med hensyn til livssyn og seksuell legning. Rett og slett moderne.

Når det gjelder den frie utveksling av ideer vedrørede klimaendringer er jeg nok redd Høyre er mer middelaldersk og dogmatisk.

Var det vedrørende klimaspørsmålet at grillingen luktet mest svidd?

Anonym sa...

Lykke til med nominasjonen.
Hadde vært utrolig gøy å se deg på tinget.

Nyland sa...

Det virker som om mange politikere ser med skepsis på partikamerater som blogger. Lykke til videre med kampen om en plass på øverste del av lista. Håper du stiller på blå-blogg møtet den 5/1 * leter etter autograf boka*

John-Arne