Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, desember 29, 2008

Personlig trener

- Har du vurdert personlig trener?

Den tatoverte muskelbunten iført Elixia-skjorte og nisselue smiler kjekt til VamPus, som gjør sitt beste for å holde seg ved bevissthet etter å ha løpt i 25 minutter på løpebåndet. Det er åpenbart at hun ser ut som om hun trenger en personlig trener.

- Jepp, men jeg har også vurdert å dra hjem og rulle meg i tegnestifter i stedet for å stå her og svette, tenker VamPus iltert.

En sunn skepsis til fysisk aktivitet gjør at VamPus som regel trener like mye mellom jul og nyttår som hun gjør mellom nyttår og jul. Det synes. Muskelbunten setter to strålende blå øyne i henne og sier at han på et kvarter kan senke VamPus' skuldre ved å myke opp spenningene hun åpenbart har. Mistenksomt tasser VamPus etter Muskelbunten bort til en innretning som ser ut som en oppdatert utgave av et middelaldersk torturinstrument. Det gjør forresten flerparten av apparatene på Elixia. Er det rart man er skeptisk?

- Se her, du gjør bare sånn og sånn, og kom igjen ja, du klarer to til.

Middelaldersk torturinstrument er åpenbart en inspirasjonskilde for norske treningssentre. Men så. Så dytter Muskelbunten VamPus vennlig i retning av en benk og ber henne sette seg ned. Så tar han grep og bøyer og tøyer nakke og skuldre så det føles ut som om hodet står en meter høyere over bakken når han er ferdig.

- Wow.
- Jada. De sier så. Ring meg for å avtale tid.

VamPus tenker sitt mens Muskelbunten fisker frem et visittkort og smiler oppmuntrende før han sier at hun kan rekke opp til flere treningsøkter før nyttår. VamPus sender han et skrekkslagent blikk, og tenker yeah, right, men gurimeg, om han klarer å gjøre såpass på et kvarter så må han jo kunne få henne i anstendig form (dvs inn i den kjolen hun har planlagt å bruke) til årsmøtemiddagen til Oslo Høyre.

Tror jaggu jeg skal gi meg selv en personlig trener i nyttårspresang. Hvor mye koster en sånn, mon tro?

23 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde menneskehandel var forbudt?

I det minste blir det forbudt å kjøpe "kjøtt" fra nyttår...

:-)

Anonym sa...

Selvfølgelig skal en personlig trener være en muskelbunt, selv om jeg personlig hadde foretrukket et hunnkjøn i størrelse 34-24-34.

At Vampus trener, evt. har trent i år, er ikke så sjokkerende egentlig. Jeg tror "alle" har nyttårsforsetter, inkludert vampuser.

Det jeg stusser mest over er nisselua i historien. Hvem er det som går rundt med nisselue, bortsett fra i de minuttene det tar å dele ut gaver til skrikende snørrunger?

Hadde jeg vært programleder i et eller annet vi-kler-deg-opp-program på TV så hadde jeg sporenstreks nedlagt forbud mot kombinasjonen muskelbunt, Elixia-grønt og julerødt.

Jeg har en plan om å trene selv forresten. Så du noen personlige trenere av typen hunkjønn i tidligere nevnte størrelse på senteret? Gjerne uten nisselue.

Inge jan Henjesand sa...

Var støttemedlem på Elixia inntil jeg fikk meg PT i mai i fjor. Veldig bra og verdt det det koster. 5000 for 10 ganger med garantert slit!

Anonym sa...

Du tenker tanker om å rulle deg i tegnestifter? Det hørtes da ikke bra ut.

Bianca sa...

haha... har ikke personlig trener selv, men trener fast på treningsstudio... Det er bare tungt å komme seg på trening de første gangene... etter det er det bare gøy=)

Anonym sa...

Personlig trener høres slitsomt ut, særlig hvis man er av samme type som meg: trener helst kun når jeg har blitt insprert av noe. Det kan være tv-program, en artikkel eller hva som helst. Så trener jeg en time eller noe, før jeg er sliten, lei og har bestemt meg for at trening, det gjør vi en annen gang!

Anonym sa...

".....rulle meg itegnestifte" ????? Ny form for akkupunktur mot stive muskler???? eller "stikker" de vekk det x-tra fettet som kom etter julens utskeielser... Ok, prøver det uansett. Trenger begge deler. Må bare tømme flasken med rødvin først, eller heter det drikke meg til mot...Må ha en flaske til

Anonym sa...

...sr på skrivningen at jeg er ganske bedugget allerede. Tegnestifter du liksom

Anonym sa...

Du vet at du er en politikernerd ...

... når du trener for å se bra ut til årsmøtemiddagen til Oslo Høyre.

Stå på!

John T. sa...

Landets beste finner du på Lysaker. www.mykjemeir.no :) Anbefales på det varmeste.

Anonym sa...

Hei mor.
Håper du har hatt en strålende jul. Jeg har jammen meg tenkt på det samme. Jeg har Sats rett over gaten og ser daglig folkene som frivillig danser inn og ut av torturkammeret. Så jeg har tenkt at personlig trener må være tingen. Vi får se om jeg kommer meg så lang i 2009. Føler det mer hører hjemme i en femårs plan.

Hilsen barnet.

Ghost of Goldwater sa...

Jeg sponser tegnestiftene.

Anonym sa...

Jeg er på jobb og har ingenting å gjøre.
Jeg KJEEEEEDER meg!!!
Bare tenkte jeg skulle nevne det i tilfelle noen lurte :)
Tenkte det passet bra å nevne det her siden det ikke har noe som helst med temaet på bloggen å gjøre :D

Unknown sa...

Samboeren min har en dødshønki en på Sats på Solli plass... Say no more. Der er det hjertemuskelen som blir mest trent, har jeg en mistanke om.

:-D

Anonym sa...

...noen som vet om det å rulle seg i tegnestifer setter fart på blodomløpet????? Hva med en spikermatte? Eller.. katteklør? (fra VamPus katta) Slipper å plukke ut tegnestifter etterpå mener jeg.... Har fremdeles tegnestifter på ryggen

VamPus sa...

IvarE: Jeg er for menneskehandel - jeg vil ha Daniel Craig. Nå.
Andreas: Muskelbunten tasset rundt med nisselue, sikkert for å komme i julestemning. De har sikkert kvinnelige instruktører også, jeg skal holde utkikk :-)
Inge Jan; Uffda, det hørtes dyrt ut. Får tenke på saken..
Nessie: Det sier vel heller litt om mitt forhold til trening, og Bianca - nei, det blir ikke morsommere...
Orwell: Erm.. hmf...
John T: Men å dra ut til Lysaker for å trene går jo ikke!
Barnet: Men du kommer jo til å løpe rundt etter avkommet og kommer nok i brukbar form i løpet av kort tid, skal du se :-)
Ghost: Det gjør du nok, men jeg kan garantere deg at det ville smerte mer om du sponset en personlig trener..
Børge: Tror ikke jeg tåler å ha en überhønk i nærheten når jeg skal trene. Jeg kunne jo falle av løpebåndet, eller få en vekt i hodet, eller noe. Han muskelbunten var ikke så verst, for så vidt, er litt svak for tatoverte muskler :-)

Linnformasjonen sa...

Jeg hadde og det ga resultater (-2 kg uka). Min litt mer økonomiske løsning ble å ikke ha PT ukentlig, men annen hver uke, slik at jeg måtte veies og sjekkes når jeg var innom ham. Min muskelbunt pleide foresten å gi meg idrettsmassasje etter økten var over dersom han syntes jeg hadde vært flink. Det var -alt- for godt. Uff nå høres jeg sleazy ut.

dineVibber.no sa...

Morsomt referat fra møte med en PT. Ellers tror jeg Elixia ansetter kvalitet, så du er nok i gode hender om du velger Muskelbunten.

Lykke til med årsmøtemiddagen!

Anonym sa...

Jeg investerte i PT på Elixia i vår/sommer, til sammen 20 timer (ti av dem kjøpt på sånn tilbuds-ting, så det ble "knappe" 8000 til sammen, sånn ca). Har ikke angret et sekund! Det er beintøft, men la meg bare si at det gjorde undre. Har lyst på mer, men har ikke råd. Mitt mål var også å komme inn i en kjole (brudekjolen), og det klarte jeg med glans. Savner motivasjonen ved å ha PT nå, men klarer mye mer enn jeg noensinne gjorde på egenhånd før dette.

Kasjmirgeit sa...

.....hvis vedkommende muskelbunt gikk rundt i nisselue,og var sånn lekkerbisken....da er det fristende å tro at han deler ut "julepresanger",ikke til skrikende snørrunger,men frustrerte fruer med nyttårsforsett......man kan iallefall håpe....også føle seg grunding lurt etter nyttår,når man har betalt medlemskap for ett helt år........bondefangeri kalles dette ........knurr.....

Anonym sa...

@Vampus,
Vil gjette på at de har kvinnelige instruktører også, de homer vel inn på gutta de vettu.

Jeg vil gjette på en blanding av subtil kritikk av skroget, som likevel skal gi håp om at six-packen venter et sted der fremme, en plan for svett treningsopplegg og det hele ispedd hyggelige ord som kan smøre selvfølelesn litt.

Hvis du klarer deg uten hunk'en kommer du billigere fra det med å kjøpe deg en egen romaskin og pulsklokke, men jeg har jo tidligere gjort et poeng av at en må finne mest mulig lystbetonte(evt minst mulig uslystbetonte) aktiviteter, så jeg aner at jeg slår meg selv på munnen her.

Men Craig....? han slår meg _kanskje_ i golf :-)

Casanders
In Cod we trust

Anonym sa...

Jeg bestilte "klippekort" på PT. Kostet meg 900 kroner for tre ganger.
eller du kan bestille 10 ganger koster ikke så mye og jeg kunne velge når jeg hadde behov.
Er absolutt vært pengene.
Får mer motivasjon og får hjelp til å sette opp realistiske og oppnåelige mål.
Er spenst jeg bruker, men du må jo bare spørre hvis du synes det er dyrt om de har noe

Anonym sa...

Hva med www.Gympartner.no?