Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, desember 05, 2008

Kjendisparty

Med litt trening går det an å gå på en rød løper uten å føle seg helt bortkommen. Jeg er jo smertelig klar over at blitzen ikke egentlig er beregnet på meg, men det er bare å ta en Børge – nemlig glitre på kommando.

TVNorge feiret 20 år med kanalen med middag og fest på DO&BA i Oslo. Det manglet ikke på TVNorge-kjendiser, fra Halvard Flatland og Tause Birgitte, til Zahid Ali og Ungkaren. Altså. De to siste ikke sammen. Lykken var stor da jeg fant ut at jeg havnet ved siden av Tom Mathisen, som så litt forskremt ut da en brisen VamPus introduserte seg med dårlig skjult beundring og barnslig nok smset halve telefonboka for å fortelle at hun satt ved siden av han. Men han så fornøyd ut da jeg leste reaksjonene (”Norges morsomste mann” – ”Tom mathisen er sjef” etc).

Nå blir det jo litt tafatt å forsøke seg på å være morsom og sjarmerende ovenfor ”Norges morsomste mann”, men han lo av vitsene mine, så om ikke annet tyder det på uklanderlig oppdragelse. Utrolig hyggelig fyr var han i hvert fall. Jeg er litt usikker på om jeg etter to flasker vin klarte å skvise en klem ut av Jon Skolmen. Jon med skrivemaskinen var min store helt da jeg var liten, noe jeg vel heller ikke la skjul på. Andre kjendiser fikk for det meste være i fred.

Tror jeg.

Studio 5 har for øvrig fått ny sesong på Kanal Fem.

5 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Lekte han neger, slik jeg foreslo?

Nicolai Alexander sa...

Heldig med bordkavaler må jeg si!

Tom er hysterisk også på privaten. Sprut gal!

Heia, Drammen!

VamPus sa...

Ghost: Erm.. tror jeg glemte å lese akkurat DEN tekstmeldingen høyt.
Nicolai: Det er mulig, men han virket forfriskende normal, men veldig hyggelig, på meg. Super fyr. Det er vel strengt tatt han som hadde fortjent bedre borddame, men nok om det...

Harald sa...

Ghost: det heter ikke neger lenger, men sydhavskonge!

Linnformasjonen sa...

Stor hyppighet av pelskåper. Vampus den eneste uten?