Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, desember 23, 2008

Nå er det jul igjen

Da er det bevist - det er fullt mulig å gjøre unna juleforberedelsen på seks timer. En svipp innom Oslo City og Byporten i går kveld, hente VamPus' juletre i kjelleren (som strengt tatt er en .. pyntekvistbunt som min mor av uransakelige grunner mente ville passe i en leilighet på 50 m2), sette på P4s julefavoritter på CD'en, tenne litt røkelse og pakke gaver.

Hæpp. Jul.

2008 har vel antakeligvis vært det travleste året i VamPus' minne - med full jobb, Studio 5, tatt over som leder av Grünerløkka Høyre, sittet i redaksjonsrådet til NHOs tidsskrift Horisont, skrevet kronikker og kommentarer, deltatt i utallige debatter, vært i Valencia, Lisboa, Belfast og nord-england/Skottland, skrevet 455 blogginnlegg. I tillegg begynt medlemsverving til Høyre og planlegging av kommende valgkamp.

Min julegave til meg selv i år: Børge Skråmestø's Tårer i champagnen.

Da er det på tide å legge inn et ekstra gir og starte planleggingen av 2009, men før det vil jeg oppfordre mine lesere til litt veldedighet før julefreden senker seg og gi rom for litt ettertanke.

25 kommentarer:

Anonym sa...

Når sover du? Synes du bør unne deg en flaske sjampis til boka som ekstrabonus ;)

Anonym sa...

Du er et søtt lite skrullehue, Heidi. Har du lyst å bli min kone?

Chris

Anonym sa...

Med det aktivitetsnivået håper jeg du finner anledning tl å koble litt av i julen og kose deg.

God jul!

Kjetil.

Anonym sa...

God Jul! Jeg vil invitere alle bloggere til å stemme over min nye beat på
www.victoriajulie.blogg.no ! Alle som stemmer blir utomatisk med i trekningen
til å få en underskrevet kopi av min nye CD som skal gis ut.

Anonym sa...

Pusedyr trenger vel en au pair???

Arnfinn Pettersen sa...

God jul!

Jorunn Solli sa...

Har ikke engang hørt om boka du ga til deg selv, men høres ut som om den er skrevet av en kapitalist som helt plutselig er blitt omvendt ;-) og vil at den stor stygge staten skal hjelpe dem. Selv har jeg gitt meg selv et grått designforumtelt sånn at jeg har noe å ha på meg i jula. Go blåjul Vampus!

Anonym sa...

Urk, et skrullehue som bokser. Er det rart menn bytter beite? Det er til å få innovertiss av.

Ghost of Goldwater sa...

Buon natale fra Roma, kattekrek!

John T. sa...

Jeg er ekstremt imponert! ;) God jul.

Anonym sa...

God jul, Heidi! Takk for en av Norges mest interessante blogger, som jeg er innom så godt som daglig.

Anonym sa...

God Jul til alle bloggerne i rss-feedene mine! Håper dere skriver til dere blir 100 år!

Shoaib sa...

God jul

Linnformasjonen sa...

God jul Heidi! Det er vel forunt, du har levert mer enn de fleste andre av oss tilsammen.

VamPus sa...

God jul til alle :-))

PeggyBoy sa...

Godt å høre at andre også kan være effektive i julestria. Aldri har jeg klart å gjøre unna handlinga til jul fortere enn i år. Brukte samme metode som deg og var en av de du sikkert suste forbi på Porten/City. God Jul og forsett den fine blogginga!

Kasjmirgeit sa...

...du skriver kjempemorsomt (",) tusen takk for at du deler med oss.......

Anonym sa...

Off topic, men..
Sitter du ikke i redaksjonen i ABCnyheter? Kunne vi lesere få slippe de vanlige flosklene om Bush, historiens verste president? Slikt kan vi lese i i dagbladet eller klassekampen.
Kan ikke ABC prøve å være litt mere nyansert og voksen enn MSM?
Og ha ellers ett godt nytt år!

kjell

Anonym sa...

Kjell,

Det er vel ikke "MSM" sin feil at George W. Bush er en høytfungerende idiot som er fullstendig uskikket til å være president, og som dummer seg loddrett ut hver gang han snakker uten diktater?

"MSM" rapporterer bare fra virkeligheten, og det er ikke deres feil at så mange republikanere er ondskapsfulle, hyklerske galninger med lav IQ. Som Stephen Colbert sa: "It's a well known fact that the truth has a liberal bias."

Når du oppfordrer massemediene til å være mer nyanserte og voksne, mener du vel egentlig at de skal slutte å skrive om flausene til idiotene på høyresiden?

Anonym sa...

Og spenol er spenefett. Som vanlig klarer venstresiden ikke å forholde seg til fakta, bare til fordommer og skjellsord. GWB vil bli husket i historien som en stor leder i en vanskelig tid, mens besserwisserne i MSM vil få et omdømme som Chamberlain.
vi skal være være glade for at vi hadde GWB, ikke Gore, Kerry eller foraktelige europeiske kjerringpolitikere ved roret i disse årene.

kjell

Anonym sa...

Kjell,

Venstresiden har ingenting med saken å gjøre. Mediene rapporterer jo fra virkeligheten, og når virkeligheten er at Det republikanske partiet stort sett består av psykopater og lettere tilbakestående mennesker, så blir det jo feil å nekte mediene å beskrive denne virkeligheten korrekt. Det er synd for liberalister at alle forbildene deres er helt skadde i hodet, men det er jo ikke medienes feil.

Når det gjelder Bush og hans ettermæle, så vil han nok bli beskrevet i historiebøkene som den mest upopulære presidenten i amerikansk historie, og en leder som ved hjelp av falsk etteretning lurte sin egen befolkning og verden for øvrig til å støtte et angrep på et land som ikke var en trussel mot USA.

Anonym sa...

Mediene rapporterer ikke fra virkeligheten. De rapporterer høyst selektivt og forvridd fra en nokså smal og ensrettet agenda.
Men verden vil bedras, og noen tror fortsatt på media.
Og GWB er en stor mann, større enn rasket fra venstresiden vi har i europa.

kjell

Anonym sa...

Kjell,

Til det har jeg bare én ting å si: What doesn't kill the far-right only makes them crazier.

Anonym sa...

Og siden vi mangler annet enn emosjonelle argumenter henfaller glidemiddelet til skjellsord igjen.

kjell

Unknown sa...

Åh! Takk for boktipset. Den må jeg lese!

;-)