Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, desember 04, 2008

En tapt sak?

Heikki Homås har fått støttegruppe på Facebook. En underskriftskampanje som visstnok ikke betyr noen verdens ting.

Heikki er for øvrig en bra fyr og jeg ønsker han all mulig lykke til i nominasjonen i Oslo SV. Men jeg må smile litt av at de partiene som har mast mest om kvotering av kvinner og minoritetskandidater forsøker å vri seg unna sin egen retorikk når de ser at de har hvite menn som de heller vil ha inn. Jonas Gahr Støre er et av Aps beste kort, og Heikki Holmås har gjort en god jobb for SV. Hadde partiene ment noe med kvoteringsreglene sine ville de vel gladelig allikevel ha ofret disse.

Man ser først hvor prinsipiell en er den dagen det koster noe å stå for prinsippet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hva feiler det Vampus og de fleste politikere, som kan få seg til å kalle sine motstandere for "bra mennesker". Er det forsøk på å ironisere over at det ikke spiller noen rolle hvem man stemmer på, eller avslører det total mangel av etisk dannelse?