Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mai 22, 2007

De viktige tingene her i livet

I serien av alle idiotiske ting politikere føler at de må bry seg med bringer vi i dag bilskilt:
- Flotte bilskilt er noe stort jåleri. Jeg ønsker ikke en utvikling i Norge der bileiere skal kunne kjøpe seg et spesielt bilskilt, sier samferdselsminister Liv Signe Navarsete (Sp) til NTB.

Om rånere, bling blingere og dresskledde menn med et ego omvendt proporsjonalt med sin penis ønsker å kaste bort penga sine på bilskilt så gjerne for meg. Hvem bryr seg?

Eh. Jo. Regjeringen, selvsagt.

11 kommentarer:

utfall sa...

Helt typisk at en rød-grønn regjering bryr seg om noe sånt. De burde jo heller se på inntektspotensialet. Her er penger å hente, så kunne de kutte skatten til oss andre.

Puselur sa...

Det er viktig å ta tak i slike små enkle ting som det er lett å gjøre noe med - for da ser det jo ut som om de faktisk får utrettet noe!

Carl Christian sa...

enig med utfall. dette er jo en genial måte å dra inn skatter på. Her får man virkelig muligheten til å hente penger fra de rikeste (les: dummeste med for mye penger) og bruke de fornuftig. tror det var i storbritania at slike skilt kosta rundt tusen pund, og pengene går til veisikkerhet eller noe.
I norge burde vi klare å få 20-30 tusen for et litt tøft skilt, kanskje opptil 50 for de aller tøffeste. Da kan hu signe bygge broer på vestlandet da.

Martine Votvik sa...

Lurer på hvilke bilskilt Liv Signe ser for seg. Tviler jo at det er snakk om prangende farger, neonlys og leopardskinn. Skikkelig flotte jålete bilskilt altså?

Det blir jo mer sansyneligvis stående ting som T-REX, "JUMBO" og "LARS" på dønn vanlig svart på hvitt, og hvor jålete er det egentlig?

Dessuten blir kemboharrye småforbrytere tusen ganger lettere å ta.

Og det kan lede til økt interesse rundt råning og dermed være gunstig i forbindelse med desentralisering...

VamPus sa...

utfall og CC: Hm , godt tenkt - mulighet for inntekt til staten - såkalt dusteskatt. Dette er en skatt jeg kunne godt helhjertet inn for. Gå inn for dette mot f.eks. å heve momsfri kjøp av varer fra utlandet via nettet fra 200 til 1000 kroner?

Kenneth sa...

håpløs symbolpolitikk har vært viktig for de RG siden SM...

ender nok med at sharif gir en fet plate til narversete - så later hun som å glemme hele saken...

Kenneth sa...

CC: hadde hun bare bygd broer på sørvestlandet der folk bor - fremfor svindyre broer i grisgrente strøk...

IvarE sa...

Har sagt det før:
Har ikke regjeringen viktigere ting å ta seg til, så har jeg et forslag til hvor staten kan begynne å spare kostnader.....

Men bevares, for denne regjeringen er selvfølgelig dusteskatt en god ide. Ikke mange andre muligheter for konfiskasjon som gjenstår nå. Det måtte være pusteskatten, men den har vi jo diskutert før.

Bare vent, det kommer.

JK sa...

"Rødgrønn politikk" i sin mest foredlete form her altså: Forbud mot jåleri på bilen! Hva blir det neste? Forbud mot prangende interiør i/på bilen?
"Jaja, de skinnsetene må du nok bare røske ut, og bare glem de fete lettmetallfelgene. Slik jåleri skal vi ikke ha her til lands!" vennlig hilsen regjeringen.

Carl Christian sa...

tror jammen jeg må sende inn søknaden på skiltene "morradi" og "LivSigne" i dag. Et til bilen min, og et i avskjedsgave når hun en gang er ferdig i jobben.

Ghost of Goldwater sa...

Vi tillater prangende biler i millionklassen mens vi tviholder på et forbud mot et SKILT til noen tusenlapper... Det er en ærlig (om enn idiotisk) sak å være mot "klasseskille", men dette illustrerer bare falskhet og dumskap. Mener man virkelig at designerskilter har en negativ samfunnseffekt så er det PLENTY av andre statussymboler som burde forbys. Men da ville man kanskje møte seg selv i (bil)døra?