Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, mai 03, 2007

En god dag

- Jeg har kjøpt med øl og har minibar. Bli med på rommet så kan jeg få spurt alle spørsmålene jeg ikke fikk stilt deg på konferansen i dag.

VamPus er dypt fristet, men må kvitte seg med en beundrer i 60-åra først. Han insisterte på å følge henne helt ut i taxien, og da ble det til at hun dro hjem. Vel hjemme klukket hun for seg selv og tenkte at det i grunn hadde vært en god dag.

Det hadde startet med at VamPus imponerte seg selv med å være oppegående sånn i åttetiden på morran, en sjeldenhet etter en kveld med store mengder vin, øl og akevitt. Dette la selvsagt et godt fundament for å holde foredrag på Redaktørforeningens vårmøte. Det er absolutt forfriskende å kunne stå foran nesten tohundre norske redaktører og raljere over norske medier. Ikke at VamPus fikk sagt det hun hadde tenkt til å si, men hun fikk definitivt sagt det hun hadde lyst til å si. Neppe tidenes arbeidssøknad. (det live-blogges fortsatt)

På ettermiddagen var det henting av internasjonale gjester for å dra på debatt på Grünerløkka, hvor Erling Lae viste hvorfor han kommer til å være byrådsleder i Oslo i all overskuelig fremtid, mens SVs forsåvidt sympatiske kandidat, Knut Even Lindsjørn, stilte som garantist for at eiendomsskatt vil bli innført i Oslo ved et byrådsamarbeid mellom Ap/SV. Nice!

Tapas, vin og hyggelige folk - tilbake til SAS hotellet med gjester, kjempe av en eldre mann, komme seg hjem i mer eller mindre grei tid.

En helt ok onsdag.

4 kommentarer:

Thor sa...

Har dere ikke eiendomsskatt i Oslo altså? *misunnelig* Får se til å komme meg bort fra Trondheim skjønner jeg.

Anonym sa...

Da venstresiden overtok her i Trondheim økte eiendomsskatten i mitt tilfelle med 161%...

Anonym sa...

Jaha, SV vil innføre eiendomsskatt på vanlige boliger, jmf. med det LO og AP

ønsker
..

Man skal være riktig gode og fjerne for å forklare hva det har med å "utgjevne godene"... Jeg ønsker rett og slett god bedring til det post-sosialistiske SV - lev og blomstre - håper de aldri får en representant inn i noe som helst - f. evneveike..

Anonym sa...

Men, men - det er sykere grupper i befolkningen enn sosialister:

http://www.herregud.com/index.asp?id=214

- hydre, nesten som man ønsker litt mullah velkommen,- ikke?