Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

søndag, mai 27, 2007

Moralsk valg

Mark Steyn har kommet over en historie om en treåring og Raymon og Richard Miller, to brødre, hvis en er far til barnet og en er onkelen. De vet bare ikke hvem som er hvem. For fire år siden var barnets mor i byen på en rodeo og hadde sex med begge menn på samme dag. Av ukjente grunner bestemte hun seg for at Raymon var far til barnet da hun oppdaget at hun var gravid.
Raymon decided he saw himself as more of the uncle type, and so dragged his brother into court. What did the DNA results show? Well, they're identical twins, so there's a 99.5 percent probability Raymon's the father and there's a 99.5 percent probability Richard's the father. And, as they're both crying uncle, that suits neither of them. Naturally, Raymon wants the state of Missouri to pick up the child support. Technically, the state of Missouri didn't "sleep with" Holly Marie Adams, though, if it too had been in town for the rodeo that day, its chances would have been better than even.
Hm. Overlate til skattebetalerne eller dele ansvaret mellom mennene? Staten Missouri bestemte at ansvaret, ihvertfall det økonomiske, skulle deles på de to brødrene. En som er far og en som ikke er det. Men staten Missouri var ihvertfall uskyldig. Inntil videre.

15 kommentarer:

Nigerian Woman in Norway sa...

hva i all verden? oi...jeg føler meg tørrkjedelig sammenlignet med kvinnfolk som klarer å ha ubeskyttet sex med to brødre på samme dag. er det mulig?

Nigerian Woman in Norway sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nigerian Woman in Norway sa...

hvordan kan det være mulig å være så stupid?

VamPus sa...

Ikke sant? Men det er jo en utrolig historie da, i og med at de brødrene er tvillinger og det ikke er mulig å finne ut hvem som er faren...

t!g sa...

Fint at du klarer å sette dette i perspektiv. For staten, det er oss det. Og skulle vi betalt for det?

John T. sa...

"If it too had been in town for the rodeo that day, its chances would have been better than even."

Er ikke det litt frekt, egentlig? Jeg ville aldri hatt sex med tvillinger. I alle fall ikke samtidig - utover det har man jo ingen garanti.

Theo sa...

Will someone please think of the child?

Johan R. Sjöberg sa...

Staten Missouri är oskyldig? Staten är aldrig oskyldig. ;-)

VamPus sa...

John: Tenkte tanken, men i og med at de var tvillinger, så .. vel, hva vet jeg.
theo: well, since the mother and possibly fathers obsiously don't - why should I?
Johan: nja, man kan beskylde staten for det meste, men..

Johan R. Sjöberg sa...

Allright, VamPus, det var en spøk (men man kan beskylla staten för mycket...)

Per sa...

100% riktig avgjørelse. Det offentlige skal da ikke belastes for at man ikke finner ut hvem som er faren. Har begge hatt sex med henne får de dele den økonomiske byrden.

Stoffern sa...

Tja, det er jo og det der med at hun kanskje burde ha tatt litt ansvar selv. Men løsningen var grei den, selv om det, hvis det hadde vært en kriminell sak, ført til at begge måtte løslates.

Odd sa...

Tror det eneste som kunne gjort dette enda mer pikant ville vært om hun ikke visste at det var to brødre, bare èn...

Oslofyr sa...

Pft. Hvem bryr seg om hvem faren er? :P Jeg mener, de er jo enegga tvilinger, så man kan jo like greit konkludere med at begge er faren.

Genetisk sett.

Begge burde ha like stor interesse av at barnet vokser opp - slik at genene deres lever videre.

Så, burde de ikke heller krangle om å være HovedFar? :P

Aldri forstått det opplegget hvor folk ikke ønsker å ta seg av ungene sine.

FascistBaby sa...

Odd er inne på noe. Hadde de like klær på seg? Hvorfor får vi ikke vite denne vitale infoen?

Jeg føler meg snytt..