Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mai 22, 2007

Levende skjold

Helge Øgrim blogger i dag om Aftenpostens artikkel som han mener bringer "et oppsiktsvekkende innblikk i hvordan taktikken med å bruke menneskelige skjold i Midtøstens geriljakrigføring, nå sprer seg til interne stridigheter."

Kanskje neste gang Hamas bruker sivile som levende skjold, så bruker Dagbladet nettopp den overskriften da?

4 kommentarer:

Kjartan sa...

Alle som leser utenlandske medier har visst dette lenge. Det sier sitt om den norske journaliststand at dette kommer som en såpass overraskelse at de er nødt til å kvalifisere den med en setning:

"Hvis beskrivelsen stemmer, gir den et oppsiktsvekkende innblikk i hvordan taktikken med å bruke menneskelige skjold i Midtøstens geriljakrigføring..."

Det som er oppsiktsvekkende er at det ikke har blitt rapportert i Norge til nå, men blitt avskrevet som propaganda fra Israel. Er det flere enn meg som faktisk ville ønsket ”amerikanske tilstander” i norsk presse velkomment?

IvarE sa...

Det har da blitt rapportert stadig også i Norske medier, de har bare gjort alt de kan for å minimere betydningen av det.

Men for øvrig:
Hva f... har det med saken å gjøre at journalisten Øgrim refererer til visstnok har blitt nektet å trykke en artikkel om Vallas politiske fortid?
Mere amatørmessig forsøk på å desavuere noens arbeid skal du lete lenge etter.

geirronimo sa...

Å kalle Øgrim for journalist er vel i overkant.

Og ingenting er mere sant enn når det blir "rapportert" fra ytterste venstre fløy - Øgrim sier: Nå bruker de jaggu levende skjold, gitt.

Jeg vet ikke om Øgrim er smart, eller bare er en smultbolle full av ord - som han ikke forstår helt....Han har jo tatt feil før stakkaren, og hva tilsier at han ikke gjør det idag?

Kanskje han gjør bot for alt det sprø han har ment tidligere? Man har jo lov til å håpe at han fjerner seg fra det altoverskyggende, apostoliske suksesjonen til Marx - Engels - Lenin - Stalin - Mao - Pol Pot - skjegget - Øgrim...

kjell sa...

Helge Øgrim er, i motsetning til enkelte familiemedlemmer, høyst forhenværende og angrende ml-er.
Kort sagt, han er en angrende synder, og en av the "good guys".
Han har en tendens til understatements som kan gå enkelte forbi.
Sånn for oppklaringens skyld.