Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, mai 02, 2007

Møt Erling Lae på Løkka i kveld!

Rappet av hablog:
Rune Gerhardsen forklarer hvorfor Oslo Arbeiderparti vil forby private alternativer i eldreomsorgen:

"Problemet er at de en del av de kommunale tjenestene i Oslo ikke er gode nok. Derfor er oppgaven å gjøre dem gode nok, slik at ingen behøver å velge noe annet."
Jepp. Denne plagsomme valgfriheten, altså.

For å høre en fornuftig mann snakke, møte opp på Kaos på Grünerløkka litt før 19.00 i dag. Erling Lae - byrådsleder i Oslo de neste fem åra - møter SVs byrådslederkandidat (?!) til debatt.

Men dette synes jeg bare var litt trist egentlig..

4 kommentarer:

nihility sa...

Hvis jeg husker sitatet rett så var det vel "vi skal ikke avskaffe noe som helst. vi skal (bare) gjøre de offentlige tjenestene så gode at ingen velger dem bort fordi de er for dårlige"

VamPus sa...

Du husker ikke sitatet rett. Spørsmål nummer fire ovenfra: "Privatisering tjener alle....". Du refererer til noe lengre ned på siden.

børge svanstrøm amundsen sa...

Er det her snakk om reell privatisering eller konkurranseutsetting?

Rød fane sa...

Ah, det er best dersom alle er på stønad. Da opphører alle ulikheter.