Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mai 08, 2007

Demo mot vold

Demonstrasjon mot vold (og fy faen å forbanna jeg blir om noen av dere frikere/commies/blitzere og annet ræl begynner å kaste stein) - i dag:

Oslo: 16.00 - foran Justisdepartementet
Bergen: 18.00 - foran Politihuset
Trondheim: 19.00 - på Torget

7. september 2006 døde Eugene Eijke Obiora etter at politiet tok kvelertak på han mens han lå på magen på bakken med hendene i håndjern bak på ryggen. Fredag henla Spesialenheten for politisaker saken. Sjekk Facebook for mer informasjon.

Jeg er i Bergen....

46 kommentarer:

Drusilla sa...

Demoen i Oslo var verdig og fin.

FascistBaby sa...

Det er godt å høre.

Nå FORVENTER JEG at VG og NRK også begynner å rapportere om dette. Eller skal vi tro at disse har gjort underhånden avtaler med politiet om å få bedre førstehåndsinfo om politisaker i fremtiden, på bekostning av f.eks. Dagsavisen og TV2, om de later som om det snør?

Anonym sa...

Vreid og vri eg blir om noken uteblir.....

Anonym sa...

Politivold er feil, og skal ikke tollereres, men jeg mener det at det blir feil når en enkeltperson (politimannen) blir så til de grader stillt til veggs av både mobb og media.

Vi kan gjerne ta en diskusjon på om måten slike saker blir etterforsket på er riktig. Men når dette organet har kommet med en konklusjon mener jeg det blir feil av utenforstående å så til de grader være sterkt imot dette.

Jeg velger å være anonym, som en konsekvens av den betente saken.

Anders sa...

Enig i at rasisme er en uting, at politiet ikke skal få ture fram med vilkårlig vold og at SEFO muligens er for nært knyttet opp mot politiet til å utgjøre et skikkelig uhildet granskningsorgan, men...

i DENNE saken har virkelig media sydet og kokt av forhåndsdømming og forutintatte holdninger. Hvorfor er det så mange som tilsynelatende ØNSKER å gjøre dette til en "Rodney King - sak" ?

Anonym sa...

"Demo mot vold" eller demo mot Volden?

Anonym sa...

Jeg tror det er nyttig å se hva politiets spesialenhet egentlig legger til grunn:

http://www.spesialenheten.no/docs/vedtak.pdf

Demonstrantene som i dag hylte "Morder" etter justisministeren, burde i hvert fall tatt seg tiden til å lese dette dokumentet.

Eva sa...

Håper alle som møtte opp for å demonstrere også har giddet å lese rapporten. Men det er vel litt for mye forlangt??

Anonym sa...

At politiets spesialehet under tvil konkluderer med å henlegge saken mot de involverte politimennene strider *åpenbart* mot den allmene rettsoppfatning.

En burde kunne forvente at de involverte tjenestemenn får en aldri så liten offentlig ripe i lakken? Kan jeg få foreslå "grov uforstand i tjeneste", "vold mot forsvarsløs person", "overdreven, uproporsjonal og ansvarsløs bruk av tvangsmidler"?

ivar sa...

eva,

Rapporten fr politiets spesialenhet forandrer ikke sakens enkle kjerne.
Straks disse tjenestemennene anholdt Obiora ble de ansvarlig for hans liv og sikkerhet. De har ikke passet godt nok på.

Mannen lå på magen i håndjern da han døde. Hvor vanskelig kan det være å sjekke at vedkommende ellers har det bra?

Anonym sa...

Demo mot vold ja. Venstrepakket hadde en gylden anledning til å virkelig trå til med demo mot de virkelige voldsmennene, men valgte ikke å gjøre det. Kun 150 møtte opp i demonstrasjon mot det iranske besøket. Jævla hyklere!

Anonym sa...

"frikere/commies/blitzere og annet ræl"

Ræl kan du være sjæl. Slutt å snakk nedlatende om folk.

Eva sa...

Anonym,
du leste ikke rapporten, skjønner jeg! Ikke uventet.

Hønemor sa...

Anonomy: "Kun 150 møtte opp i demonstrasjon mot det iranske besøket. Jævla hyklere!"

Ja, det er en kjent sak at er du ikke med på alt av demoer og protester, så er du en hykler. Mye bedre å gjøre som (de fleste på) høyresiden og ikke løfte en finger for noen. Stå på!

FascistBaby sa...

"Eva sa...
Håper alle som møtte opp for å demonstrere også har giddet å lese rapporten. Men det er vel litt for mye forlangt??"

"Anonym,
du leste ikke rapporten, skjønner jeg! Ikke uventet."

Hva forventer du å oppnå med en sånn nedlatende og pedantisk, men livsfjern innstilling? Når et liv går tapt, anvender man ikke salongspråk og snusfornuft. Det er det visst mange som ikke forstår.

Anonym sa...

En god måte å slippe å bli utsatt for maktbruk er å rette seg etter øvrighetens pålegg, noe avdøde hadde rikelig av muligheter til. Ved maktbruk er det dessverre alltid en mulighet for at det kan gå galt. Politimenn er ikke synske, og kan heller ikke så i fremtiden.

Men selvfølgelig, vi kan også sørge for å ha et politi som ikke griper inn når det er behov for det.
Utvilsomt vil det bli et effektivt, fredelig og trivelig samfunn.

Ellers vil jeg anbefale gjennomlesningen av rapporten fra spesielenheten. Men følelser er vel viktigere enn fakta.

M sa...

"Kan jeg få foreslå "grov uforstand i tjeneste", "vold mot forsvarsløs person", "overdreven, uproporsjonal og ansvarsløs bruk av tvangsmidler"? "

Du var altså tilstede da mannen døde, og kan dermed konstantere at det var politimennenes feil?

Stig sa...

Dette er ikke en lett sak - det er åpenbart at politiet har forårsaket personens død, men ingen ved sine fulle fem kan mene at politimennene har ønsket å ta livet av ham, og slik politifolkene er trent, har de heller ikke hatt forutsetninger for å vite at det å presse ham mot bakken øker risikoen for å ta livet av ham betraktelig.

Saken burde likevel ha kommet for retten, slik at det ikke heftet tvil ved habiliteten til de involverte granskerne.

Ellers synes jeg det er beundringsverdig at Vampus stiller opp på demo med de usedvanlig uansettelige illeluktende krypene på ytterste venstrekant. Hun viser med det at i motsetning til dem, som svært selektivt velger ut hvilke overgrep de vil protestere på ut fra hvilket politisk ståsted overgriperen har, så vil de fleste andre på den politiske skalaen protestere på overgrepet i seg selv.

Eva sa...

"Hva forventer du å oppnå med en sånn nedlatende og pedantisk, men livsfjern innstilling? Når et liv går tapt, anvender man ikke salongspråk og snusfornuft. Det er det visst mange som ikke forstår."

Jeg forventer at man leser rapporten før man uttaler seg så skråsikkert.
Livsfjernt? Mulig nedlatende, men jeg stiller i hvert fall høyere krav til meg selv enn hva du gjør.
Når et liv går tapt anvender man ikke snusfornuft? Neivel, det er bedre å finne noen å henge!

FascistBaby sa...

"Livsfjernt? Mulig nedlatende, men jeg stiller i hvert fall høyere krav til meg selv enn hva du gjør."

Det går ikke an å snakke med så innbilske og arrogante folk som deg.

Tilbake til saken: Det viser seg at ikke bare har det totalt inkompetente honky-tonk SEFO-folket på Hamar prestert å utelate minst én vesentlig anmeldelse av Trond Volden (i og med at den gikk på akkurat det samme; rasisme, hardt kvelertak m.m. mot innvandrer), men de har også gjort det enorme kunststykke å IKKE erklære seg inhabile, selv om de jobbet i Trondheim Politidistrikt bare MÅNEDER i forveien(!!!)

Det mange av de talentløse kritikerne av oss som er sjokkert over systemarrogansen ikke forstår - eller vil forstå, virker mer som de er ute etter å hetse folk, sosialister, hva som helst, NOEN, fordi de har en dårlig dag selv, eller bare en dårlig personlighet - er at det ikke bare er en isolert hendelse dette.

Politimannen Trond Volden var den mest aktive parten i Obiora-dødsfallet, og det var han som tok det adamsepleknusende kvelertaket osv. Poenget er at han er kjent, anmeldt og medieomtalt for flere andre markante, forutgående tilfeller av det samme.

Vi som ønsker rettferdighet for Obiora, ønsker ikke at han skal få slippe unna med dette. Derfor klistrer vi opp navnet på den mildt sagt inkompetente og farlige politibetjenten, sammen med bilde. Og derfor sier vi at det er helt uakseptable forhold bak både henleggelsen OG det faktum at han ikke under noen av etterforskningene mot hans person, ikke engang da SEFO i sin tid ila ham et forelegg på 3000,-, ble suspendert fra sin stilling.

De som ikke forstår det hårreisende i alt dette, burde ha det good graces to pack up and shut up. Men det er nettopp problemet med komplette idioter: Idiotien er så komplett at de ikke evner å se den i all sin blomstring inne i dem selv.

Men drit i dem. Stå på for rettferdighet for Obiora, for gjenvinning av respekten for det norske rettssystem og for en ansvarlig, rettslig behandling av denne saken, en gang for alle!

Vi kan ikke tillate politiet slik maktarroganse, slapphet og inkompetanse. Minst tre av politimennene må tiltales, og i i alle fall Trond Volden bør/skal suspenderes - og det minst inntil hele folket har fått belyst dette tilfellet i en åpen, rettferdig rettsprosess (hovedforhandling for åpne dører).

Politiet tar ut tiltale i alle mulige fillesaker. Da er det totalt uakseptabelt at de ikke gjør det i denne!

Anonym sa...

Har man ikke argumenter, så finnes det alltids skjellsord.

En av grunnene til at man har uavhengige domstoler i Norge og andre demokratiske land er at domsavsigelse skal skje på grunnlag av fakta, ikke følelser eller hetsing, som en av politimennene i Tr. heim blir utsatt for. (For alt jeg vet kan han være en førstklasses drittsekk. Det har imidlertid intet med skyldsspørsmål å gjøre).

Fakta innhenter man gjennom etterforskning, slik spesialenheten faktisk har gjort.

"Folkedomstolen" liker tydeligvis ikke disse fakta, men det er heldigvis ikke den som avgjør heller.

Volksgerichte hører ikke hjemme i rettstater!

FascistBaby sa...

Og hva foreslår dette selverklærte übergeniet og folkeoppdrageren at man skal gjøre når politiet dømmes av dommere i egen rettskrets, og etterforskes av SEFO-folk som var ens kolleger for kun få måneder siden?

Når selv ikke politifolk som etterforsker politifolk gidder å respektere habilitetsreglene, hva foreslår du da, o store kloke geni, at man som rettighets og rettssikkerhetsvbevisst folk skal gjøre.. ?

Og hvordan mener du det er relevant å innta en snusfornuftig holdning overfor folks ektefølte skjellsord, når det dreier seg om raseri over slik inkompetanse, kombinert med arroganse, i etterforskningen og den manglende suspenderingen av en politimann som konsekvent anvender harde, livsfarlige (tydeligvis) kvelertak på innvandrere, til og med helt uskyldige sådanne, samt kaller dem "faens svarting!!" over en lav sko - ja til og med uskyldige, hardtarbeidende innvandrere??

Hvis du virkelig sitter på den store sannhetseliksiren, synes jeg du skal dele den med oss, den uopplyste pøbelaktige almuen, på en mer berikende og fyldestgjørende måte enn du nettopp gjorde..

På forhånd takk!

Anonym sa...

Fascistbaby: klarer du å argumentere uten skjellsord?
PS. Avdøde i saken var ikke akkurat noe uskyldig og ubeskrevet blad.

FascistBaby sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Høyt debattnivå på denne babyfascisten, gitt. Har klassepurken vært slem mot deg, da, dakar?

Eva sa...

Ja, dette ble litt for høyt nivå for en snusfornuftig jævel som meg... jeg er jo heldigvis arrogant nok til å ikke gidde å svare mer til fascistbaby heller. En tapt sak uansett!

FascistBaby sa...

Vel, det var godt å få det ut. Og godt at dere fikk lest det før jeg slettet det. Dere fortjener det.

Det opprører meg vanvittig når jeg møter holdninger som at "Obiora ikke var noe godt menneske". Hadde jeg hatt slike folk fysisk foran meg, er jeg redd jeg hadde gått ut av mitt gode skinn.

Hadde jeg hatt uendelig med tid, penger og tålmodighet, kunne jeg tatt tiden med å forklare ethvert fjols gang på gang igjen, uten fyndord, hva som er galt i denne saken. Men når stokk systemtro, naive FrP-type folk gang på gang viser at de er mer ute etter å hovere og hetse "sosialister", enn å sette seg inn i saken før de snakker, så er det bare naturlig å kalle en spade for en spade.

Jeg ønsker Eva og han andre luringen lykke til i politikken og toppen av næringslivet. Dere kommer til å trenge det, om dere noensinne når så langt, da folk av de kalibre som beveger seg i kretsene der, sjelden har tålmodighet til å "suffer fools"; og har få søndagsskolepietistiske reservasjoner mot å kalle dem ved deres rette navn.

Så får andre lesere som uheldigvis leste utbruddet mitt i går kveld (jeg liker ikke å utsettes for kraftidioti rett før sengetid) beklage opplevelsen. (Antar at nordlendinger ikke tok så ille på vei, mens salongfe fra Oslo Vest kanskje tok litt anstøt - det får de heller tåle, når de selv tåler så inderlig rett den uvel som ikke rammer dem selv.)

Anonym sa...

Jeg håper inderlig at Fascistbabyen aldri får makt eller ansvar. Det er åpenbart at han i tillegg til manglende folkeskikk ikke har fnugg av forståelse for hvordan en rettstat fungerer. Slike prinsipper som uskyldig til man er dømt(grl §96, samt EMK) er han tydeligvis ikke kjent med, men ønsker gatas parlament som rettsinstans. Hva avdøde angår er det trist det som skjedde, men det er dessverre alltid fare forbundet med å slåss.

En umoden og patetisk person.

FascistBaby sa...

Håp hva du vil. Hvis du ikke har forstått ennå at det ofte er farlige personer som får makt, så er du fortsatt barnlig naiv.

Jeg kan avsløre at jeg har vært med på å utforme og vedta partiprogrammet for et kjent norsk parti for inneværende stortingsperiode.

Jeg synes det er langt mer skremmende med folk som er så autoritetstro at de godtar enhver ting politiet konkluderer med - når de etterforsker seg selv og på toppen av det hele er inhabile - uten kritisk ettertanke. Tør man anta at det ville stilt seg annerledes om det var din EGEN fetter som døde av politiets håndtering? Tør man anta at du da ville reagert når du fikk høre at den mannen som utførte det antatt drepende kvelertak, har vært anmeldt for tilsvarende maktoverskridelse ved flere anledninger? Ville du kanskje DA ha reagert litt på at inhabile politifolk ble satt til å foreta "etterforskningen" av tilfellet, og at vedkommende politibetjent (Trond Volden, som vi alle vet) ikke ved en eneste av disse anledningene har blitt suspendert - selv om den første saken medførte at SEFO den gang ila ham et forelegg for vold? Ville du reagert over at det var dommerne i Trondheim tingrett (dengang byrett) som frikjente ham fra dette forelegget - dommere som antagelig alle sammen bor i distriktet han er med på å forvalte rettssikkerheten i, og som derved kan tenkes å ikke ville legge seg ut med politiet de selv, i sin utsatte posisjon som dommere, er avhengige av med tanke på sikkerheten rundt sin egen person?

Dessuten virker det som om du ikke har fått med deg at saken faktisk langt fra er avgjort, og at det eksisterer rikelig med rettsmidler fortsatt. Du skjønner deg kanskje heller ikke på den politiske dynamikken som påvirker og KAN påvirke byråkratiet, men tror kanskje at all jus er renhåret og atskilt fra politisk og/eller byråkratisk trykk? I så fall kan du ikke ha lest mye juss, og neppe hatt et eneste semester ved et juridisk fakultet her til lands.

Men lykke til med deg. Jeg blir stående igjen her og lure på hva i all verden det er som beveger selvrettferdige og tynnhudede etniske nordmenn til å tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer dem selv - eller noen de kan identifisere seg med - at de aktivt går ut på internett og lirer av seg den ene selvfølgeligheten etter den andre, i den tro at vi som har et ektefølt og naturlig emosjonelt engasjement i denne hårreisende saken, som så til de grader reiser spørsmål ved om vi har likhet for loven eller om det er klassejustis som er normen, ikke har vett til å kjenne selv de mest basale elementer i rettssystemet, eller elementer i herværende sak. Og så presterer dere i tillegg å reagere på at noen mister tålmodigheten og besinnelsen i møtet med denne latskapsspekkede, selvtilfredse og systemfarlige arrogansen. Jaja, det er vel som de sier:

Verden vil bedras!

Men prøv gjerne i helgen å tenke virkelig etter hva du ville følt og tenkt om det var DIN slektning som døde under de samme omstendighetene. Tenk godt og nøye på det gjennom hele helgen, ikke bare avlever et ureflektert ryggmargsreflekssvar her på stående fot. Se for deg din bror, ditt søskenbarn eller onkel som Obiora. Uansett om vedkommende var sosialklient og i en livskrise, eller ikke. Ville du tatt like lett på alt dette, og gitt politiet her til lands blankofullmakt til å handle som de ville, bare så lenge de satte noen av sine egne til å konkludere med at, neida, VI har slett ikke gjort noe galt?

Tenk litt på det.

God helg.

Anonym sa...

Rettstaten er ikke fundert på synsing, følelser eller offentlig mening, men på tolkning av fakta. Liker man ikke dette, må man gjerne prøve å endre regelverket. Babyfascisten og andre forsøker istedet å henge ut enkeltpersoner og meningsmotstandere og det er verken aktverdig eller legitimt.

Jeg er glad for at gatas parlament ikke helt har overtatt, og at alminnelige rettsprinsipper gjelder-også for polititjenestemenn.

FascistBaby sa...

Hva var det jeg sa om å lire av seg selvfølgeligheter?

Og angående fakta, for å ta dette en gang for alle: Hele saken er jo nettopp at så snart fakta er klarlagt, så er jussen ganske klar. For praktikeren er det nettopp det å klarlegge fakta som er alfa og omega. Hvis du velger å mene at politiets inhabile egenrapport er for fakta å regne, så får det være ditt problem. (Det var dette med bukken og havresekken igjen, men denne metaforen blir kanskje for komplisert for deg?)

Jeg for min del er mer bekymret over at politiet presterer å synes tilfreds med at et menneske døde for politiets hånd, uten at noen som helst trenger å ta ansvaret for det. Jeg vil anta at det er rimelig sjelden at ikke-politifolk får en like skånsom vurdering - og det helt uten en åpen hovedforhandling for retten, hvor bevisumiddelbarhetsprinsippet får utspilles til sitt fulle.

Men ok, det får være måte på hvor mye tid jeg giodder å bruke på naive fjols.

Ha en god helg.

Anonym sa...

Normale mennesker er ikke "tilfreds" med at noen dør. Dessverre er det noe som kan skje, særlig i en opphisset, uoversiktlig og vanskelig situasjon. Har du i det hele tatt lest rapporten?

Det er muligens normalt å finne syndebukker, men det løser fint lite.

Det er beklagelig at en person er død, men fakta er at han selv medvirket til situasjonen som oppsto, uansett hva fascistbabyer, RUere og andre forståsegpåere måtte mene.

FascistBaby sa...

Hold oppe det der nivået der du, og se hvor mange som gidder å svare deg.

Men en liten ting: Hvorfor skal omtrent alle bilister som opplever at noen springer ut i veien foran dem tiltales for uaktsomt drap, og tilsvarende med alle som selv foretar borgerlig pågripelse osv, mens politiet selv, som ideelt sett burde være de mest profesjonelle av alle til slike ting, ikke skal trenge å vitne i en rettssal engang - deres egne ordner opp for dem, og henlegger på bevisets stilling? Og ikke glem at den betjenten (Trond Volden), som angivelig påførte Obiora den dødbringende sperringen av luftveiene (ved hardt kvelertak som knuste deler av halsbrusken til Obiora), faktisk tidligere er ilagt forelegg fra SEFO for vold og rasistiske bemerkninger mot en uskyldig vaskehjelp (en stor sak i 1999/2000 - alle hørte om den), og til og med er anmeldt av atter andre etnisk-utenlandske arrestanter osv for samme, ureglementerte halsgrep.

Igjen; ta gjerne helgen til å grunne litt over dette, slik at du slipper å belemre oss med ytterligere avliring av selvfølgeligheter, floskler og banaliteter..

God helg!
(Jeg mener det denne gangen!)

Anonym sa...

Presterer man å kalle seg selv for fascistbaby trenger man ikke å kreve å bli tatt seriøst, spesielt når man påtar seg rollen både som aktor og dommer i en kontroversiell sak. Si gjerne at det er feil ved apparatet for håndtering av såkalt politivold. men heng ikke ut navngitte enkeltpersoner på grunnlag av påstander. Jeg konstanterer ellers at du ikke tar prinsipielt avstand fra bruk av vold- mot dem du ikke liker.

FascistBaby sa...

Javel, du er utelukkende ute etter å krangle og noen å rakke ned på, skjønner jeg. Du tar heller ikke hint.

Men som en avskjedshilsen til deg, kan jeg fortelle deg at du er såpass lite kulturell og intellektuell at IKKE makter å lese mellom linjer, eller ta kulturelle referanser, og for det annet at du ENNÅ ikke har skjønt at det er politiets voldsovergrep, maktarroganse og overordentlige, skamløse kollegialitet dette handler om - og ikke min eller din oppførsel, eller oppførselen til andre som IKKE er politi og derved forvaltere av lov, orden og rettsstatens tillit og troverdighet.

Angående Trond Volden, så skal jeg fjerne bilde og fornavn på ham så snart han leverer inn tjenestenummeret sitt - for godt. (Subsidiært om han omplasseres til kontortjeneste e.l., hvor han ikke har mulighet til å utøve og forvalte statens voldsmonopol på sivile borgere, det være seg arrestanter eller andre; i så fall vil jeg foreta en konkret helhetsvurdering av tilfellet når alle relevante omstendigheter rundt hans omplassering blir offentligjort.)

Gidder for øvrig ikke fortsette å ønske deg en god helg; du tar jo absolutt ikke hintet..

Anonym sa...

Dersom du ønsker å endre på uheldige forhold i rettsvesenet og politietaten(og de finnes) så gjør et på en demokratisk måte.
Dersom du ønsker å stå frem som en sint ung mann med forståelse for voldsbruk og aksept for udemokratiske metoder, så gjør gjerne det også-men ikke forvent respekt eller resultater.

FascistBaby sa...

Jeg forventer i høyeste grad resultater, jo.

Og hva er dette med sint ung mann? Når sa jeg jeg var mann - og hvorfor innbiller du deg at denne saken ikke engasjerer begge kjønn i alle aldre??

Jeg registrerer ellers at du ennå ikke har fått med deg at denne saken ikke handler om meg eller andre bloggere, men om rettferdighet for Obiora, og gjenopprettelse av tilliten til vårt rettssystem.

At du ikke har oversikt over jussen, og ikke kjenner til prinsippene om sivil ulydighet når myndighetene viser tegn til å svikte, får være ditt eget problem.

Vær nå sluttelig endelig snill å TA HELG, vil du?

Anonym sa...

Jeg konstanterer at fascistbarnet muligens er av hunkjønn, ikke har helt forståelse for demokratiets grunnprinsipper, og ønsker en god og ikkevoldelig helg

Eva sa...

He he. Når jeg sa jeg at jeg var mann sa han fornærmet.. Stakkars fascistbaby som blir ilagt ting han/hun ikke har sagt.
Lurer på når jeg sa at jeg tihører FrP-siden, vestkanten, næringslivets topper, har respekt for autoriteter, er etnisk norsk...
Dette er faktisk ganske morsomt ;-)

FascistBaby sa...

Ja vi har nok skjønt for lenge siden at det er enkelte av dere som synes denne tragiske saken bare er morsom, og helt grei å misbruke til å morokrangle på nettet med kollektivistiske erkefiender (fiendebilder som "sosialister", "venstreraddiser" osv.. ).

Dere om det.

Eva, for alt jeg vet så heter du Eva Kristin, og kommer fra sørlandet. Men ærlig talt, DU er IKKE interessant i denne saken (og det burde ikke jeg være heller).

La oss snakke om det saken dreier seg om!

Eva sa...

Du tar nok feil der, Eli

FascistBaby sa...

Når sa "Eli" noe som helst i debatten her.. ? Hver er Eli?

Anonym sa...

Har baby-fascisten hatt en god helg?

Og er han/hun fortsatt missfornøyd med for lite oppmerksomhet om Obiora-saken, og for mye dekning av Melodi Grand Prix?

FascistBaby sa...

Fornøyd med at du leser bloggen min, i alle fall.

Og Serbia vant fullt fortjent, selv om jeg gjerne skulle sett hun fra Georgia lenger oppe, og skrullene fra Ukraina litt lenger nede..

Anonym sa...

Hm!

Da er vi visst slett ikke så uenige som jeg i utgangspunktet trodde. ;-)

FascistBaby sa...

Du verden! ;-)