Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, mai 08, 2007

Kurong mot voldtekt

En kvinne ble banket opp, voldtatt, forfulgt og jult opp igjen i nabolaget mitt her forleden.

Venstresida ser ut til å mene at antall voldssaker i Oslo er omvendt proporsjonalt med hvor mange kurongbord som blir satt ut på ungdomsklubber i bydelene. Mer politi i gatene grenser jo som vi alle vet mot fascisme og politistat. Vi må ta de kriminelle på alvor - gi dem mat, jobb og husvære!

For eksempel vann og brød, snekre paller og en liten celle langt unna..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi skal ta ungdommen på alvor. Og gi alternative tilbud på fritiden, slik at det ikke blir til at gutta står på hjørnet og tøffer seg fordi de ikke har noe bedre å ta seg til..

Og vi skal såklart også sørge for at det er nok politi i gatene til at det er en reell sjanse for å bli ferska/innhentet, og nok etterforskere til at ting ikke blir henlagt uten innsats.

Man må angripe alle årsakene til kriminalitet for å få den videre ned. Alle tre:

1. Nok politifolk.
2. Holdninger ang respekt for loven (og medborgere).
3. Motarbeide rekruttering til kriminelle miljøer.

William sa...

Amen Vampus