Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, november 08, 2006

Bush-kritikk


Det er vanskelig å være uenig i Bush-kritikken som fremkommer her:

"These are the shoes of a Cub Scout leader, not a world leader, and in them Bush looks like the kindly old trustee of the village-hall keys, not someone who holds the keys to the Oval office.

(..) Any footwear that uses "comfort" as its prime selling point should be avoided because of the doddering and senescent effect it has on men of a certain age. It has never been stylish to look "comfortable".


Takk til SOD for tips!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det var nok den dagen han hadde planlagt påkledningen selv. Cheney var syk.

Nemo sa...

Nåja, han har ihvertfall ikke "mision accomplished" skoa på!

Nemo sa...

Mente mission.. Som I Mission Impossible.

Mr. C sa...

Hehe det der er sånn vi så ut på vei til nyttårsball på ungdomsskolen.

Anonym sa...

Da jeg studerte i Nederland ble det påpekt flere ganger at studentene ikke fikk ha upassende skotøy på seg. Joggesko var uaktuelt, og en av mine medstudenter måtte plukke frem igjen konfirmasjonsskoene. Jeg påpekte at leger i Norge gikk i sandaler på jobb. Det var uhørt. Dessverre blir det uglesett hvis man kommer med noe annet enn joggesko på sykehus i Norge. Det hippeste er å betale nesten 800 kroner for noe gummi-greier med ille farger. Tungt for en som helst vil gå i Gucci-drakter hele dagen.

Anonym sa...

Dersom Bush' valg av vintersko er den viktigste kommentaren av høstens valg, så har du funnet en interesant nisje i bloggosfæren :o)

Valget var spennende og resultatet stort sett som ventet her i Flyover Country (også kjent som Midtvesten eller nærmere bestemt Missouri).

Din kommentar om Gahan er notert, dog ikke korrigert.

Anonym sa...

lege, bli allmennlege, det er der pengene er og du kan kjøpe og ha på deg ett gucci antrekk for hver dag i året.

fastlegereformen + lægeforeningen = $$$

Anonym sa...

Gled deg til dagen da du er så gammel at du ikke gidder å tenke på hva du har på føttene, bare det er behagelig og sitter relativt godt fast mot glatt underlag.

En av (de få) fordeler med å bli eldre er at du ikke trenger å være så opptatt av hva omgivelsene mener om hvordan du ser ut og hva du har på deg. Det er faktisk ganske så befriende og behagelig.

Sier Brumle som på 70 tallet hadde omtrent verdens høyeste platåsko, som ble beholdt på over alt, til og med på stranden.

Anonym sa...

Legen: Hvis du er en søt pike i Gucci-drakt og stiletthæler, blir du min nye fastlege.

Anonym sa...

Har'n vært på Svinesund..?

Kjetil.

Anonym sa...

Hentet fra VG.no:

Dresscode
Innsendt av: Charley, 06/11 - 2006 kl. 14:43

Why does politicians always wear boring suits? Is there some universal dresscode in politics?

Just wondering.

"

Actually, many politicians do not just wear suits. This is an interesting point about U.S. politics, because there is so much attention to a candidate during an election, it is essential for them to develop an image. So, in the midwest, you'll see a lot of politicians in blue jeans and plaid shirts standing next to tractors or, in the south, wearing camo and carrying a shotgun.

Hilsen Benson Whitney

Elvis Bling Laden sa...

hm.. Du hadde tenkt vi skulle være enige om en sak, nå? Men på dette området er jeg faktisk med Bush.

VamPus sa...

Så en commie og en neo-con kan samles over sko? Det er det jeg sier - sko til verden, og verden vil bli et bedre sted...