Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 30, 2006

Mann med skjegg

Mulla Krekars forsvarer, advokat Arvid Sjødin, sier regjeringens planer om å se på mulige begrensninger i Krekars bevegelsesfrihet i Norge, ikke er gjennomførbart.

- Forslaget går ut på å lage en lov for muslimer med skjegg, som man er politisk forpliktet til ikke å like, sier Sjødin til Dagbladet.no.

Eventuelt en spesifikk muslimsk mann med skjegg som man ikke liker fordi han er mistenkt for terrorisme og utgjør en sikkerhetstrussel mot Norge. Muslimer neppe pris på å bli generalisert inn i samme bås som det kreket.

Men ærlig talt - sa ikke Krekar at han ville hjem i sommer? Hva venter han på?

58 kommentarer:

Anonym sa...

Vil det hjelpe på saken om han barberes?

Anonym sa...

Ved Profetens skjegg!

Anonym sa...

Trygda er vel det han venter på.

Anonym sa...

Døh!! Han venter på kalifatet. Følg med litt a'.. :p

Anonym sa...

Føler du deg stor når du kaller noen "krek"?

Anonym sa...

rorshach; mener du han ikke kvalifiserer til betegnelsen?

Machiavelli (No) sa...

VamPus og Odd imponerer - i negativ retning. At to representanter for Oslo Høyre skal henfalle til FrP-takter, er ganske skammelig.

For øvrig sies det jo også at mannen utgjør en større terrortrussel utenfor Norge enn innenfor.

Men hva kan vi egentlig gjøre med alt dette, når ingen vil si hvordan han utgjør en trussel engang.. ?


M

Anonym sa...

Om du tror de representerer noe bestemt parti her imponerer du kraftig - i negativ forstand.

Anonym sa...

machiavelli:

Ser du ikke at verden er enkel?! Jeg elsker dette befriende FrPslagordet. "Hva er egentlig problemet?"

Hvorfor skal vi lage alle disse problemene for oss selv?

Anonym sa...

Bare så det er sagt, det overstående er ironi. Jeg har en tendens til å undervurdere hva folk faktisk kan skrive og mene med personig overbevisning...

Anonym sa...

Machiavelli.. FrP-takter? Forklar?

Denne mannen er da ikke til godt for noen, spesielt ikke muslimer.

Anonym sa...

Jeg har et generelt forslag: Folk som ikke kan utvises fordi de risikerer en velfortjent dødsstraff, kan tilbys fengselssasyl: Hver dag har de valget mellom å bli på cella, eller første fly til et sted som evt. vil ta i mot dem.

Machiavelli (No) sa...

"Om du tror de representerer noe bestemt parti her imponerer du kraftig - i negativ forstand."

De er begge to prominente Høyre-bloggere. Nå kan naive dagdrømmere tro hva de vil om eventuelle skiller mellom privatperson i blogg, og tillitsverv i parti, men i virkelighetens verden så skilles det ikke mellom de to. I sær ikke når man i hovedsak anvender bloggene sine til Høyre-aktivisme (ikke nødvendigvis ordrett fra Høyres program, men med viss standpunktsrepresentasjon i en eller flere H-fraksjoner).

På den andre siden så har jo Erna Solberg vært en av de hissigste proponentene for at Mulla Krekar skal ut av landet, og hun er jo p.t. leder av Høyre. Dessverre har hun aldri fortalt oss hvorfor det er så viktig å få ham ut av landet, annet enn å si at han utgjør en fare for rikets sikkerhet. Beklager, men jeg anser ikke Erna Solberg som noen kapasitet på trusselbildevurderingen. Etterplapring av diverse rådgivere o.l. derimot, se DET er hun rimelig god til...

Pondern; jeg sier FrP-takter, fordi man er så ute etter en person man ynder å se på som en islamistisk fundamentalist. Ville man her i landet ha brydd seg like mye om å få ut en person som delte alle Krekars karakteristikker, unntatt religionstilhørigheten? Det jeg reagerer på her er at normalt sett ordentlige folk som Odd og VamPus henger seg på en folkelig, brun bølge. Det er ikke helt likt dem, og det virker både lettvint og populistisk. Men kanskje man nettopp har en (under)bevisst strategi i partiet Høyre på å "cozy up to" FrP, og deres velgere, opp mot neste stortingsvalg?

Jeg reagerer også på VamPus' titulering av mannen som "krek", og Odds oppbacking av henne når noen reagerer på dette. Hvis ikke det er populistisk, så vet ikke jeg hva det er.

Hvilke enn edle motiver V og Odd måtte ha for å beskytte vårt fredsomme folkeferd mot slike svartmussede Ali Baba-aktige røvere fra Langtbortvekkistan, så svinner folkebeskytterglorien hen når man henfaller til slike lettsindigheter. I stedet framtrer V og Odd mest som gemen mobb, som ynder å sparke en mann som (på sett og vis) allerede ligger nede. Og det er takter vi hittil nok gjerne har forbundet i større grad med FrP, enn med partiet Høyre...


M

Anonym sa...

Machiavelli
Din infantilitet har ingen grenser.

Fyren blir ett krek uannsett hvordan du vrir og vrenger på det.
Din syke hjerne skiller ikke mellom individer som respekterer demokratiske rettstatsprinsipper og simple psykopatiske drittsekker.
Machiavelli husk å ta medisinene dine.
(295.3/F20.0) paranoid type (where delusions and hallucinations are present but thought disorder, disorganized behavior, and affective flattening is absent)

Anonym sa...

Wildcat, kjenner du Machiavelli personlig? Hvis ikke synes jeg det er rart at du reagerer slik på, det du sikkert like å kalle, kverulering.

Han utøver en kritikk mot mange bloggere, om enn i noen tilfeller litt for personlig - sett med i mine øyne, men det er da ingen som helst grunn til å henfalle til slike usakligheter som du tenderer å gjøre.

Jeg er forøvrig enig med Machiavelli at denne mannen innenfor landets grenser ikke er en fare for rikets sikkerhet. Det han derimot gjør er å oppmuntre islamofober til å tenne på alle plugger hver gang han kommer med sine usakligheter. Han er derfor et forstyrrende element i et allerede urolig møte mellom nordmann og innvandrer.

Machiavelli (No) sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Machiavelli (No) sa...

Hei igjen, Wildcat. Alltid like hyggelig.

Men litt rart kanskje, hvordan du resirkulerer hva jeg skriver til deg (om å huske å ta pillene sine)?

Hva med litt originalitet, for en gangs skyld? Og hvorfor denne ubendige trangen din til å trekke fram de verste superlativene osv?

Hva slags menneske er du egentlig? Er du en slags eksentrisk blåblogger? Du minner meg litt om han fyren på debattprogrammet til Lønning og Staff (het det Holmgang da også?) - du vet, han som satt bakerst i publikum og hisset seg så voldsomt opp at han ble rød i ansiktet hele tiden, og slynget ut så mange beskyldninger og harde karakteristikker såpass fort at han knapt fikk plass til alle i munnen på samme tid...

Fortsatt god bedring til katten; i alle fall innser du selv at du er vill :)


M

Ps. Og nå, tilbake til saken, er dere snille..

Pps. Takker for innspillet, Pondern. Og det er mulig Norge ville vært et bedre sted uten Mullah Krekar, selv om jeg personlig ikke føler meg plaget av ham (snarere tvert imot, fyren er jo en av landets blideste og høfligste). Det er bare det at jeg tar avstand fra måten prominente Høyre-bloggere henfaller til populisme på i tråden her... :-)

Anonym sa...

Sitat Machiavelli:

"Og det er mulig Norge ville vært et bedre sted uten Mullah Krekar, selv om jeg personlig ikke føler meg plaget av ham (snarere tvert imot, fyren er jo en av landets blideste og høfligste)."

Huh...

Send Krekar til Jordan, de skulle gjerne snakke med han om litt heroin.

Jordan vet hvordan...

Anonym sa...

Det kan kanskje være en tanke å lese posten man skal diskutere.

For det er bare tull at Vampus her henfaller til FRP-populisme.

Tvert i mot. Det hun kritiserer, er hvordan forsvareren plasserer norske muslimer i samme bås som Mullah Krekar.

Og hun har et godt poeng.

Anonym sa...

PonderN
Det er din demokratiske rett å ta dine sektmedlemer i forsvar.

At din venstreekstremistiske venn ikke husker navnet på vennen til Staff og Lønning sier litt om hans kaliber.

If you can't stand the heat, get out of the kitchen.
Harry S. Truman

Anonym sa...

Machiavelli (No)og Buge samme ulla.

Hans Bauge, mannen som vart landskjendt då han skreik og herja i debatt-programma til Lønning på TV2 for nokre år sidan.

Anonym sa...

Villkatten, at du karakteriserer meg som venstreekstremist får meg til å undres over ditt noe skjeve syn på verden og politikk.

Når skal dere (blåbloggere?, ultraliberalister eller [fyll in det som passer på deg]) innse at det er dere som er den ekstremistiske parten. Jeg anser meg selv som ganske moderat, men i din verden er vel vg også en venstreekstrem avis.

Anonym sa...

PonderN
Min definisjon på ekstremist setter likhetstegn mellom de som gav husly og økonomisk støtte til Rote Armee Fraktion og morderne som også var støttet av Putins tidligere arbeidsgivere.

De som ikke oppfatter Krekar som kreket fuller kriteriene for å kalles ekstremist.
Det er kanskje en forutsetningå omtale islamofasistene med dyp respekt for ikke å bli kalt ekstremist av rødbloggerne.

Les også
Reaksjonære muslimske studenter.

http://www.universitas.no/?sak=48597

Reaksjonære Norske Rødbloggere har behov for selvransakelse.

Anonym sa...

Hva med litt god gammeldags tvangsklipping av hår (les skjegg), så tar vi opp en gammel norsk tradisjon, jmf hårklippinga av kjerringene som under krigen hadde hatt kjærlighetsforhold til tyske solater....

Machiavelli (No) sa...

"At din venstreekstremistiske venn ikke husker navnet på vennen til Staff og Lønning sier litt om hans kaliber."

Ja, for dette er jo livsvesentlige fakta.. Greit å se hvor ditt fokus ligger, i alle fall. Og jeg er langt i fra venstreekstremistisk. Er jeg det, så er sannelig Willoch det også.

"Machiavelli (No)og Buge samme ulla."

Sier en venn fra vestlandet på nynorsk? Sjansen er vel stor for at DU er mer lik ham enn jeg, tenker jeg.. Og så var det jo jeg som først brukte dette mot Wildcat, så nå må jeg fornye min lille appell om at dere ikke bare resirkulerer ting jeg har funnet på, for å bruke det mot meg på helt samme vis. Om ikke annet så for variasjonens skyld. Drep meg - men ikke med grøt.

Takk for at du i det minste brakte navnet på bane. Hans Bauge, joda, meget mulig han het det. Så vidt jeg husker så var han "privatdetektiv", og en eksentriker av rang.

Og tilbake til debatten: "De som ikke oppfatter Krekar som kreket fuller kriteriene for å kalles ekstremist." Sier Wildcat, som bare er hakket mer på tuppa enn selveste Pusen (og begge tydeligvis i samme feline dyrefamilie).

Det er meget mulig at VamPus hadde et poeng inniblant flosklene sine, men det forandrer ikke mitt anliggende: At VamPus og Odd gjør skam på Høyre ved å henfalle til populistiske toner a la å kalle Mullah Krekar for et krek - eller "kreket", som vår tegneseriefiguraktige venn/venninne Wildcat uttrykker det.

Jeg undres om bloggsfæren er ment mest for folk som ikke egentlig er interessert i å debattere noe som helst konstruktivt, men heller bruke tiden sin på en sandkasseaktig rød vs. blå leir-mot-leir skittkasting? Hvor alt som ikke passer inn i skjemaet i utganspunktet, for letthets skyld bare skvises inn i den ene eller andre leiren?


M

Anonym sa...

Machiavelli alias Hans Bauge.
Machiavelli Venstreekstremistisk demagog med anonym identitet ,med forkjærlighet destruktiv og stigmatiserende debattinnlegg på bloggen til Vampus og Torbjørn.
Islamofascister er hans naturlige allierte i halvmånetoget mot USA og Israel.

Machiavelli forskrudde svart-hvitt verdensbilde er befestet av de 2 filmene han har sett Wall Street og Apocalypse Now .
Ditt forskrudde ordgyteri imponerer ikke meg og dine forsøk på å stigmatisere die meningsmotstandere faller på sin egen urimlighet.
Er du en venstreekstremistisk taper eller er du kun en missunlig forsmådd Monticello Society kandidat ?

Anonym sa...

Hei mor
Du må bare lese Ahmadinejad "message to the american people".

http://www.ahmadinejad.ir/

Sig

Anonym sa...

Wildcat, hva er din definisjon på et krek? Er et krek en islamist? I så fall, vil det gjøre deg til noe annet enn rasist?

Ellers er det lite fruktbart å slenge om seg med karakteristikker som norske rødbloggere og ekstremister. For hva vil det tjene debatten at du kaller meningsmotstandere ved navn som langt fra stemmer? Du kommer med fjerne definisjoner når jeg spør, men har ikke sagt noe om hvorfor jeg passer inn under den definisjonen.

Debatten bør foregå på et konstruktivt nivå. Det er noe du sjelden bidrar til, Wildcat.

Vi kan kanskje enes om at Krekar er islamist. Vi kan også fastslå at Krekar er lovlig utvist fra landet, men kan ikke forlate Norge fordi han har en dødsdom hengende over seg i Irak. Det en da får diskutere er hvor vidt en skal utlevere en mann til dødsstraff - og det hjelper ikke å si at dette får bli et unntak, en skaper en viss presendens det ikke er mulig å se bort i fra - eller ha han i Norge inntil videre. Det vi også kan diskutere er hvilke eventuelle sikkerhetstiltak vi må treffe - husarrest, overvåking eller noe annet.

Villkatt, ordet er ditt.

Anonym sa...

Hvor platt og fantasiløst det enn måtte forekomme, er jo "krek" et ordspill på mannens navn.

At den samme mann er dømt til døden for å være en massemorder er tilsynelatende ikke så viktig for endel. At han i tillegg er en religiøs, åndelig og kjønnlig undertrykker som ønsker demokrati og menneskelige friheter dit peppern gror er tilsynelatende også greit.

At en del av grunnlaget for utvisningen er at han flerfoldige ganger har besøkt det samme landet han søker asyl fra, er jo også litt artig.

Men ingenting av dette betyr noe siden han er så blid og høflig. Go figure.

Anonym sa...

Jeg vil ha meg frabedt at fordi jeg mener Mullah Krekar kvalifiserer til å betegnes som krek (hva i alle dager skal til for å fortjene betegnelsen om ikke han gjør det?) så skal jeg tillegges rasistiske motiver, ønske om å sette rettsprinsipper til side for å ramme vedkommende, og annet søppel som ANDRE har bestemt seg for at jeg mener fordi jeg skrev åtte ord.

Forøvrig er det ekstra tåpelig å, etter å ha bestemt seg for at jeg mener ting jeg ikke gjør, tillegge de meningene til Høyre. Innbiller noen seg at hvert ord på Lysbakkens blogg reflekterer partiet han er nestleder for i ett og alt? Jeg håper virkelig ikke det, og man burde ihvertfall ikke innbille seg at hva Vampus og jeg, som står fjernt fra partiledelsen, skriver binder partiet meningsmessig.

Anonym sa...

Machiavelli skrev:
"Jeg undres om bloggsfæren er ment mest for folk som ikke egentlig er interessert i å debattere noe som helst konstruktivt, men heller bruke tiden sin på en sandkasseaktig rød vs. blå leir-mot-leir skittkasting? Hvor alt som ikke passer inn i skjemaet i utganspunktet, for letthets skyld bare skvises inn i den ene eller andre leiren?"

Vel, det var du som innledet dette spetakkelet:
"VamPus og Odd imponerer - i negativ retning. At to representanter for Oslo Høyre skal henfalle til FrP-takter, er ganske skammelig."

Ok, kanskje bruken av ordet "krek" er klandreverdig - men ikke så mye at det forandrer hovedbuskapet til Vampus:
Forsvareren driter på draget når han plasserer alle norske muslimer med skjegg på samme lag som Mullah Krekar.

Det er slett ikke FRP-takter.

Anonym sa...

odd, har du hørt uttrykkene "det er bedre med ti i hånda enn ti på taket" og "den som sier det er det selv, ganger ti"?

tenk litt på det neste gang du koser med deg selv og maner fram mentale bilder av ayn rand...

og forresten, blå-bloggerne... en av heltene deres ligger for døden. stakkers gamle mannen pinochet har fått den siste salve. trist dette... snart stryker vel maggie med også. hvorfor er det alltid de beste som dør først?

Anonym sa...

even: Uttrykket er vel èn i hånda og ti på taket...?

Ellers var trollingen din ganske bra, håper du er fornøyd selv.

Anonym sa...

PonderN
Din moralske indignasjon nærmer seg de sedvanlige dobbeltmoralske og hykleriske SV dimensjoner,islamofascistenes rævdilterparti.
Denne sekt har sjelden annet enn tåpelige unnskyldninger for psykopatiske morderes handlinger.

Å vise rumpa er den eneste fornuftige reaksjon mot krapylet.

Anonym sa...

trolling? er det et blogg-nerd uttrykk jeg burde forstå? prøver du å fornærme meg?

ble du sår når jeg nevnte at pinochet og maggie snart gå ut på dato? sånn det er det vet du, gamle mennesker dør. til og med nær-gudommelige (ihvertfall i Unge Høyre/FpU verdenen deres) milton friedman måtte henge opp knaggen her om dagen.

forstår det er tungt når en av hjørnestenene i livet deres ruller inn lappen, men ingen vits i å la det gå utover oss som ikke deler deres fanatiske beigistring for autoritære ledere og elitens hoff-økonomer.

Anonym sa...

Er detHugo Chavez som er hofføkonomen til unge venstreekstremister ?
Bruke penger som fulle sjømenn ?
Even du er ikke tørr bak ørene enda så din gnåling din er bare støy.

Anonym sa...

Wildcat, hva med å diskutere sak i stedet for person?

Når det kommer til Chavez kan vi godt ta en diskusjon på han og hvis du er interessert. Men du kan vel ikke mer om ham enn nrk, så det er vel utelukket?

Anonym sa...

PonderN
Du har rett.
Spørsmålene omkring de gamle og nye helter Chaves og maggie var stilt til Even som tok opp spørsmålene.
I mellomtiden har ikke jeg skiftet oppfatning om kreket,krapylet eller hva vi nå skal kalle en av krigsforbryterne som går fri i Norge.
Å vise ræva er en sunne reaksjon mot avskummet.

Anonym sa...

Villkatt, det er klart at det er fullt ut legitimt å synes aten fyr er et krek. Personlig driter jeg i fyren, men det som irriterer meg er at han skaper bølger hver gang han uttaler seg, i og med hans ekstreme posisjon i det muslimske miljøet.

Men likevel er vel ikke dette en debatt som er vits i å ta. Hvor vidt han er et krek eller ikke, er for meg veldig lite interessant. Det som må diskuteres er hva man kan gjøre, slik som jeg nevnte i en tidligere post i denne tråden.

Anonym sa...

For ikke å skape misforståelser betyr ekstrem posisjon i denne sammenheng at han har et ytterliggående islamistisk syn på verden, ikke at han har en dominerende posisjon i det muslimske miljøet

Anonym sa...

Den ekstremistiske posisjonen er selvsagt de som bagatelliserer den innflytelse holdninger og synspunkter Krekar har.

Link for selvstudier.
http://www.diis.dk/sw30537.asp

Venstreekstremistene som holder fast på sin kardemommeby visjon fornekter trusselen sneversynte intolerante ekstremister representerer, for de gjenkjenner seg selv.

Anonym sa...

“It has imbibed so deeply the Left’s iron dogma of relativist multiculturalism that it has become just another academic conduit for the propaganda and disinformation that dominate the discussion about Israel in today’s universities.”

Anonym sa...

Å, så jeg ønsker meg tilbake til den gamle, goda tida da Osama bin Laden og gutta sto på lønningslista til CIA og de konservative studentene hengte opp Mujahedeen-plakater på veggene ...

Anonym sa...

VrangPus
Muren er borte.
Nomenklaturen fra gamle Sovjet har utviklet seg.
Målet er det samme ,motarbeide demokrati og ytringsfrihet .
De gamle pilegrimsreisende til DDR og andre røde plasser kan fortsatt være nyttige .
Venstreekstremistene i vest kan være nyttige instrumenter for mafiaen som henter næring fra Islamsk fundamentalisme.

Anonym sa...

Rettelse
De gamle pilegrimsreisende til DDR og andre røde o himmelske plasser kan fortsatt være nyttige .

Machiavelli (No) sa...

"Machiavelli (USA) said...
Machiavelli alias Hans Bauge.
Machiavelli Venstreekstremistisk demagog med anonym identitet ,med forkjærlighet destruktiv og stigmatiserende debattinnlegg på bloggen til Vampus og Torbjørn.
Islamofascister er hans naturlige allierte i halvmånetoget mot USA og Israel.

Machiavelli forskrudde svart-hvitt verdensbilde er befestet av de 2 filmene han har sett Wall Street og Apocalypse Now .
Ditt forskrudde ordgyteri imponerer ikke meg og dine forsøk på å stigmatisere die meningsmotstandere faller på sin egen urimlighet.
Er du en venstreekstremistisk taper eller er du kun en missunlig forsmådd Monticello Society kandidat ?"


Wildcat igjen dette, ikke sant? Vet du, din kritikk mot meg ville nok ha sittet litt bedre, om du faktisk klarte å styre deg selv litt, og ikke overgå meg med minst det dobbelte hver gang du poster et innlegg.

Hvis dere liberalister, mørkeblå rabulister og annet rask ønsker diskusjonsfrie soner hvor dere bare kan baksnakke alt og alle andre, og klage over hvor utrolig røde og venstreekstremistiske alle andre er (utenom dere i denne selekte, oppvakte forsamlingen), så kan dere jo faktisk slå dere ned rundt et bord på Theatercaféen eller et eller annet sammen.

Det var bare et hyggelig og velment lite forslag.


M

Machiavelli (No) sa...

Odd, og gidder jeg ta noe han skriver seriøst lenger, skrev:

" ...og man burde ihvertfall ikke innbille seg at hva Vampus og jeg, som står fjernt fra partiledelsen, skriver binder partiet meningsmessig."


Her er hva jeg skrev og som han tilsynelatende reagerer på:

"De er begge to prominente Høyre-bloggere. Nå kan naive dagdrømmere tro hva de vil om eventuelle skiller mellom privatperson i blogg, og tillitsverv i parti, men i virkelighetens verden så skilles det ikke mellom de to. I sær ikke når man i hovedsak anvender bloggene sine til Høyre-aktivisme (ikke nødvendigvis ordrett fra Høyres program, men med viss standpunktsrepresentasjon i en eller flere H-fraksjoner)."


Så kan folk selv trekke sine konklusjoner om hvorvidt jeg hadde et poeng, eller om bestyrtede, indignerte og muligens lettere selvrettferdig Odd har helt rett og fortjener min beklagelse.

Sammenholdt med den fullstendig ensidige Høyre-partisane vinklingen hans på en rekke saker han debatterer i egen blogg, er det god grunn til å konkludere med i alle fall for min egen del, at Odd ikke er særlig etterrettelig. Når man velger å være et temmelig subjektivt talerør for liberalistiske holdninger, så er det for dumt å løpe fra sine standpunkter og virkemidler i ettertid. Det eneste valget man blir sittende igjen med, er om Odd selv er dum, eller om han tror alle som ikke er liberalister e.l. er det (som liksom skal tro hans lettvinte bortforklaringer av egne motiver etc.). Jeg regner med at det siste alternativet er det korrekte.


M

Anonym sa...

Machiavelli (No)

Den lille venstreekstremist og bloggeplager fornekter seg ikke.
I kjent demagogisk stil forsøker han å beskrive meningsmotstandere som et speilbilde av seg selv.

Machiavelli er og blir en anonym ubetydlighet.

VamPus sa...

Wildcat: Machiavelli er noe så trist som en bitter tidligere UH'er.

Machiavelli: Det ville jo sagt alt om Høyre dersom man ble en "prominent Høyre-blogger" etter ett års medlemsskap og det beskjedne vervet som nestleder i Grünerløkka Høyre (som du vet utmerket godt i og med at jeg kommenterer det hver gang du drar frem medlemsskapet i Høyre..som vel er hver gang du er her og troller) - men jeg er redd det sier mer om deg, lille venn..

Machiavelli (No) sa...

Jeeez.. Ytringsfrihetsforkjemperen VamPus kaller nå folk som kommenterer i bloggen hennes med innvendinger til hennes egne meninger for "trollere". Er dette virkelig en gullblogger?

Og nei, jeg er ikke en "bitter tidligere UH-er". Selv om jeg er enig i at det høres trist ut å være noe slikt. Jeg registrerer for øvrig at det er første gang V mener seg informert om hva min identitet er. Jeg gidder ikke undres over hvor hun har det fra, annet enn å beklage at hun nok en gang faller et ytterligere hakk nedover i seriøsitetsnivå.

Jeg synes også det er rart at en person som snakker om at hun sletter kommentarinnlegg som går for hardt ut mot andre bloggere, ikke sletter alle de ekstreme innleggene fra den useriøse "debattanten" Wildcat. Men igjen viser VamPus sin totale mangel på konsekvens: Dette gjelder bare de som har feil meninger, tydeligvis.

Parodien blir total og fullendt når det er jeg som tilskrives "trolling", og ikke Wildcat.

Du er jammen meg en sorry ass rølpekvinne, Heidi Nordby Lunde.

For øvrig henger jeg meg ikke opp i det lille nestledervervet ditt, men snarere alt det andre du gjør i Høyre - som i større grad gir rett til å kalle deg prominent Høyre-blogger. F.eks. medlemskapet i nominasjonskomiteen i Oslo Høyre, partireisene til Nicaragua og Uganda osv.


M

Anonym sa...

Machiavelli (No)
Dine sure barnslige oppgulp skader deg selv mest.Ungdommlig virkelyst kan noen ganger være selvdestruktiv.

mvh
Wildcat

Machiavelli (No) sa...

Jeg føler meg ikke spesielt skadet, men takk for omtanken, min gamle "stalker".


M

Anonym sa...

aldri så venstre-radikal han er, så har kanskje et lite poeng mtp yttringsfrihet. vampus har jo snakket varmt for det. men han mener vel at det skal råde totalt anarki hvor alle kan si alt, så man kan jo ikke ta ham alvorlig.

Machiavelli (No) sa...

Nei det er ikke det jeg mener. Jeg mener at VamPus må ta konsekvensen for den opplagte og vulgære forskjellsbehandlingen sin. Er man på hennes gode side, som Wildcat er (som om mulig er enda mer ekstremliberalistisk og reaksjonær enn henne), kan man tydeligvis skrive hva man vil til andre, bare de ikke mener det samme som VamPus. Men mener man noe annet enn VamPus, så er man en "troller" og mye annet rart.

Hvis ikke du makter å ta hele bildet inn over deg, er du ikke særlig interessant å ta i mot vurderinger fra, silvestris.


M

Machiavelli (No) sa...

Og jeg er absolutt ikke venstreradikal. Sjekk bloggen min, før du uttaler deg så bramfritt.


M

Anonym sa...

Hi people!
The following links is for anatrim!

fastin anatrim
http://dosing-anatrim1.mobprofile.com/fastin-anatrim.html
fastin anatrim
anatrim worldwice
http://does-anatrim-work6.mobprofile.com/anatrim-worldwice.html
anatrim worldwice
buy no anatrim prescription
http://mg-anatrim2.mobprofile.com/buy-no-anatrim-prescription.html
buy no anatrim prescription
anatrim diet pill
http://anatrim-mg-tablet7.mobprofile.com/anatrim-diet-pill.html
anatrim diet pill
affect anatrim side
http://affect-anatrim-side10.mobprofile.com/affect-anatrim-side.html
affect anatrim side
loss anatrim result weight
http://loss-anatrim-result-weight6.mobprofile.com/loss-anatrim-result-weight.html
loss anatrim result weight
free anatrim shipping
http://free-anatrim-shipping2.mobprofile.com/free-anatrim-shipping.html
free anatrim shipping
anatrim story success
http://dosing-anatrim1.mobprofile.com/anatrim-story-success.html
anatrim story success
buy com anatrim site
http://buy-anatrim-where8.mobprofile.com/buy-com-anatrim-site.html
buy com anatrim site
online anatrim purchase
http://buy-anatrim-where8.mobprofile.com/online-anatrim-purchase.html
online anatrim purchase

Anonym sa...

Det er en ting jeg ikke forstår. Krekar kan ikke utvises fordi det er risiko for hans liv.

Når unge soldater blir satt i en krigsmaskin og sendt inn i en krigssone er det en selvfølge at de risikerer livet. Da skal det aksepteres.

Snart får vi denne Iqbalfyren som har voldtatt og drept dattera si til landet fordi han også er så verneverdig.

Hvor er logikken?

Anonym sa...

How do I ask you if you can read? Is your home safe from toxic mold symtoms?? Well is it ????