Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, november 14, 2006

Tronsmo tiltredes!

Det er en uvant glede å være enig med en marxist-leninist som Ivar Tronsmo, men når han skriver dette om politisk regulering av bokbransjen i Dagbladet blir jo en liberalist litt varm om hjertet:

"AT GAMLE marxist-leninister som meg er mer glade i markedets makt enn i politisk makt bør heller ikke overraske - noen av oss ble vaksinert mot politisk styring. Selv om Trond Giske ikke er en Stalin, må jeg innrømme at jeg ikke ønsker at han skal ha makt over norsk litteratur.

Marked og deregulering er et fyord på venstresida, men jeg synes man bør se hva som ligger bak ordene og ikke bare reagere instinktivt. Mitt poeng er at den politiske reguleringen av bokbransjen for lenge siden sluttet å være progressiv. Det har ført til svært høye bokpriser, monopolisering og enfold."

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om marxist-leninister og markedets makt og politisk styring, om Stalin og venstresiden og hva som er progressivt og hva som er enfold. Om VamPus og rødbloggere og Peer Gynt og Mark Twain. (Men ikke om Giske, sorry -.)

Alt dette har jeg jo skrevet 14,8 meter tekst om borte hos meg. Utsøkt illustrert, og fornuftig sammenkoblet, for hånd, Og så er det faen meg ingen som gidder å lese den. 13 besøk elns.

Verden er gærn. Jeg går og legger meg.

Anonym sa...

En glede å se voksne mennesker ta avstand fra kommunisme - gledelig. Det er håp likevel??