Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 20, 2006

Fremtiden i deres hender

Noen beskylder høyresida for intellektuell latskap i forsvaret av våre idèer og jeg tror langt på vei de har rett. Det kan ha noe med at vi rett og slett ikke klarer å ta motstanderne våre alvorlig. Kapitalismens nemesis er her personifisert med alternativet. Legg merke til den grønne maraccasen OG krystallen på toppen staven (fra G20-møtet - via Tim Blair):


Be afraid. Be very, very afraid.

31 kommentarer:

detvaralt sa...

Ja det er jammen sant. Jeg gidder ikke legge noe vekt på hva folk sier om de ser litt rare ut. Folk må jo vise at de har noe å fare med, gjennom f.eks. å fortelle hvor mange par sko de har. Herregud, man må jo ha en viss sortering. Snart får vel alle stemmerett også, godt Høyre alltid har vært imot det i allefall.

Anonym sa...

Jøss, nå lærte jeg noe nytt. Vil ikke Høyre ha allmenn stemmerett?

Ville tro at du av alle ville se humoren i denne bloggen Særlig tatt i betraktning at jeg fant dette på din:
7) Enkeltperson person som påvirket deg politisk?
Veldig mange har påvirka meg politisk. Det er jo ikke slik at man er nødt til å diskutere politikk med noen for at de skal påvirke ditt perspektiv. Noen ganger holder det å se.

Anonym sa...

Jeg tror ikke jeg hadde vært så veldig nervøs om jeg hadde møtt denne herren på byen en mørk høstkveld.

Han morske i bakgrunnen hadde jeg ikke vært fullt så sikker på. Særlig hvis han kom i fullt combat utstyr

Anonym sa...

ja til et fargerikt fellesskap ;D

Anonym sa...

Men kanskje han hadde fine sko på seg, ihvertfall?

Anonym sa...

Hva er det han opprørspolitimannen er så redd for? Hadde han fargerike kisen med det snåle utstyret sitt hatt ei voodoo-dukke full av nåler så kunne jeg forstått det, men han ser jo like ufarlig ut som en barneTvProgramleder.
Hilsen tse tse fluen.

Anonym sa...

Ang. Politimannen:
Det kunne vel tenkes at Stein Lillevolden ( eller hans antipode) befant seg et eller annet sted bak kameramannen. I så fall ante vel politimannen at det kom til å bli en gørr dag på jobben, og ansiktsuttrylkket avspeiler stemningen.
Det kan også tenkes at bildet ble tatt ETTER at en representant for "de fredelige" hadde tømt en søppelcontainer inn i en politibil og ramponert den.

Cassanders
In Cod we trust

Achilles Hælen sa...

Problemet med slike laken-gjøker er at de ikke kan komme opp med realistiske alternativer. Men lever i sin egen verden av røkelse og myrra!

Anonym sa...

Tja...

Jeg vet ikke. Med noen tusen slike åpenlyst ustabile mennesker foran meg så ville jeg også satt pris på et skjold og noe hardt å slå med... Den krystallen ser kvass ut, og man får godt drag ut av et par meter med kjepp. Skal ikke undervurdere flowerpower-generasjonens slagkraft...

Anonym sa...

Eller hva med denne?

Anti-War Activists Plan 'Global Orgasm For Peace'

http://wcbstv.com/topstories/local_story_323212551.html

Anonym sa...

Det var et genialt nyhetsklipp fra opptøyene i Gøteborg for noen år siden; fremst sto en linje med politihester klare til angrep. Foran dem sto en liten gjeng med norske vestkantpiker i merkehippieklær som hadde dannet en menneskekjede og som med litt for lyse stemmer ropte "Ikkevold! Ikkevold!" Bak dem sto en gjeng Blitzere og lobbet murstein...

Problemet er ikke ufarlige, men illeluktende hippier. Problemet er at de ikke forstår at andre bruker dem som skjold.

Anonym sa...

Kartan said: "Problemet er ikke ufarlige, men illeluktende hippier. Problemet er at de ikke forstår at andre bruker dem som skjold."

Som en jødisk filosof en gang skal ha sagt: ".. men bjelken i ditt eget øye ser du ikke."

Anonym sa...

Uh, ble jeg akkurat kalt illeluktende av Machiavelling...?

Eller er jeg et menneskelig skold for noen?

Anonym sa...

Det kan jo tenkes at det er politimannen som holder krystallen... Det ville i så fall vært hakket mer skremmende.

Anonym sa...

Om du er illeluktende eller ikke er irrelevant, Kjartan. I hvert fall så lenge IE6 ikke støtter noen form for "olfactory rendering" e.n.s.

Og dette med skjold kan jo brukes i overført betydning. Jeg kunne eventuelt ha skrevet: "Hvem sin nyttige idiot er DU?"

Ja da, se seg selv i speilet og alt det der. Jeg ser fortsatt ikke den fordømte bjelken, men jeg regner med at det er noe trevirke der.

Anonym sa...

Lunde:

Siden du er så vennlig å gjøre oss oppmerksomme på at en vellykka framtid ikke er mulig uten fotogene ideologer så tåler du vel at vi limer noen passende adjektiver på Erna Solberg neste gang Høyres politikk skal diskuteres?

Anonym sa...

Alternativt!

Machiavelli (No) sa...

VamPus har henfalt til å lage primitive, fordummende og tåpelige fiendebilder.

What else is new? Tone Damli Aaberge har bollemus som sprenger gjennom dansekjolen?

Ahhh, kjedelig dag....


M

Anonym sa...

Er vel ikke veldig overraskende at vampus henfaller til slik dumskap, hun tilhører tross alt en politisk/religiøs tradisjon som har overlevd veldig lenge ved å bokstavelig talt male djevelen på veggen.

Hei vampus... Du burde prøve det en gang. Kjærlighet til verden... ikke hat.

Anonym sa...

Askepott burde sette seg inn i hva Vampus faktisk mener før hun uttaler seg.

Jeg visste ikke at Vampus var religiøs.

VamPus sa...

Med slike motstandere trenger jeg ikke LAGE primitive, fordummende og tåpelige fiendebilder. Det holder lenge å poste et bilde av dem.

Men machiavelli og Askepott tilhører åpenbart den fraksjonen som mener en mann med en krystall på toppen av en stav og en grønn maraccas er egnet til å lede verden fremover...

Machiavelli (No) sa...

tja, altså

- fiendebilde var nok ikke det helt optimale begrepet å klistre på det du bedriver. Karikering av motstandere; that'll work for now.

Kan ikke la caffe mocca'en min bli kald fordi jeg tar VamPus mer seriøst enn hun fortjener.

Fyren så helt idiot ut. Derfor blir det flåsete å si at han representerer de som tenker annerledes enn Pusen.

That's all folks.

Nuss til den skrullete bloggkjerringa,


M

Anonym sa...

Lunde:

Jeg tenkte jeg skulle bruke Erna Solberg som skremmebilde på hvordan borgerskapet blir seende ut dersom Høyre får styre landet. Du kommer ikke til å synes at den er under beltestedet, du?

Anonym sa...

Den siste var fra Manfred...

Esquil sa...

Venstresiden ser og høyner med Kjell Elvis.

Anonym sa...

Kvalitativt høy diskusjon her gitt...

Anonym sa...

Og det er IKKE en kritikk av VamPus! - som sammen med en håndfull kommentatorer representerer det som er verdt å lese her...

Rolf sa...

Vel, man kan ikke akkurat beskylde venstresiden for å være like kunnskapsrike hele tiden. Men budskapet deres går hjem, fordi det er så enkelt at selv den dummeste kan forstå det. Den som stiller opp med argumenter eller løsninger som krever litt større forkunnskaper, stiller svakere, fordi da vil det alltid være noen som detter av lasset fordi de ikke er godt nok innsatt, ikke har de nødvendige forkunnskaper, og ikke forstår pga. dette.

Det blir omtrent som da jeg spurte en kompis om hvorfor det alltid blir så mye jobbprat når man bor eller vanker med de man jobber med? Svaret er at man må selv ta initiativet til annet prat, og hvis det blir for komplisert, blir folk utilpasse og føler seg dumme for at de ikke forstår. Men sladder, derimot, er enkelt. Det er noe alle kan relatere seg til, og er så enkelt at selv den dummeste kan forstå det. Det er bare å si "Jeg hørte at....." eller "Har du hørt at...." eller "Hørte du hva han/hun sa da...." osv, og vips, så er man i gang:)

Anonym sa...

"Problemet er ikke ufarlige, men illeluktende hippier. Problemet er at de ikke forstår at andre bruker dem som skjold"

Korrekt. Og hvem er "de andre"? Jo, ultravoldelige marxister og venstreekstremister. AFA(Antifascistisk aksjon) i Sverige er et godt eksempel, som driver med vold og fysiske trakasserier av meningsmotstandere som har gått så langt at noen har måttet trekke seg fra politikken av hensyn til familien.
"AFA är en socialistisk röelse och motsätter sig därför det kapitalistiska samhällssystemet som vi, med en revolution, vill ersätta med ett stats- och klasslöst samhälle." står det på websiden deres. Drømmere, kan man hevde, men ganske farlige drømmere, da slike er istand til å ty til ekstreme virkemidler.
Jeg så en gjeng med Ungkommunister på gata i Malmø, og gikk en lang vei utenom. Å diskutere med sånne blir som å diskutere med Jehovas Vitner, skjønt disse er verre. Jehovas Vitner respekterer i det minste at man har en annen mening, det gjør ikke disse......

Anonym sa...

Har jo aldri vært høyt intellektuelt nivå på Vampus innlegg ? Er det noen som tør påstå det og begrunne det ?

Denne posten med bilde av en mann som " må være em tulling slik han ser ut" bekrefter bare Vampus lave nivå... Trist egentlig.

Machiavelli (No) sa...

Tor, det er ingenting imot hva hun har prestert i de ca. 10 nærmeste trådene ovenfor denne.

Nå har hun begynt å kalle folk som er legitimt kritiske til henne for "trollere".

VamPus er en bloggheks, ikke en "gullblogger".

Don't feed the witch...


M