Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 09, 2006

VG Nett som betaltjeneste?

VG Nett vurderer å tilby nye tjenester som vil inneholde eksklusivt materiale i form av artikler, bilder, tilbud og annet. Det ser ut til at det er snakk om en månedlig betaling for å få tilgang til tjenestene, som vil dreie seg om alt fra livsstil til dybdeanalyser av fotballigaen. Akkurat hva verden trengte.

Det vil bli interessant å se om det er mulig å tjene penger på nettavisabonnement, til forskjell fra å ha spesialfelter som f.eks. vektklubben.no, når mye av det samme stoffet kan hentes gratis fra nettet ellers.

5 kommentarer:

Machiavelli (No) sa...

Skal dette være et veldig forskjellig opplegg fra det som Dagbladet allerede har med sin Pluss-tjeneste.. ?

Jeg ser liksom ikke helt nyhetsverdien.


M

Anonym sa...

Brumle har faktisk ikke kjøpt VG siden 1972 da han ikke var helt enig i deres EF standpunkt, og har ikke vært fristet til å bryte sitt "aldri mer kjøpe VG" en eneste gang.
Dette vitner om prinsippstandhaftighet??... eller beviser kanskje heller at han en usedvanlig sta særing?....

Anonym sa...

Etter 10 år med internett, og 10 år med feilslåtte betalingstjenester fra nyhetsleverandører, så slår de til med dette... Man kan lure på hva de tenker med...

Anonym sa...

Har hørt at det går an å kjøpe aviser i en slags pdf-greie hvor man laster ned papiravisen til datamaskina og leser den der for noen småpenger. Om det er noen som gjør det er en annen sak.

Det går nok an å tjene penger på betalingstjenester hvis det er fristendes for folk ala "må bare ha det", i tillegg til det gratis stoffet. Vgs nettby har noe sånt liggendes ute som en deilig gulrot.

Mvh tse tse fluen.

Anonym sa...

For all del. Hvis VG kan fjærne all søpla og la de som absolutt må ha det betale for det, da blir det bra.

Er så utrolig mange utbroderte og selvlagede hendelser de skriver om.

Hele redaksjonen består vel snart av pubertale overkreative fjortiser.

De få seriøse artiklene mottar de ellers fra telegrambyråene.

VG er, som de selv pleide å si, en DRITTAVIS.

Artiklene som virkelig sier noe vettugt klarer de fint å samle innenfor en enkelt side.