Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 06, 2006

Håp for kåte menn?

I forrige uke skrev VamPus om at en risikofri p-pille kan stå foran et gjennombrudd. Det var interessant å se hvordan massemediene dekket saken:

Dagbladet.no: P-pille for menn endelig på vei?

VG.no: Spermstopper gir nytt håp?

Nettavisen: Håp for kåte menn?

En av sakene var illustrert med bilde av p-pillebrett, en med et relativt uskyldig bilde av et par i en seng og en med et bilde av en naken dame i dusjen. Gjett hvilket bilde som hører til hvilken overskrift...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm,
min erfaring så langt tyder ikke på at det er tilgangen på høvelig prevensjon (eller mangel på sådan) som avgjør om vi menn skal få utløp for kåtheten vår.

Skal det virkelig bli slik at vi en gang i fremtiden kun trenger å motere et (mer eller mindre) diskret skilt som sier:
"Jeg er på pillen" - og så ordner det seg? O strahlende Zukunft:-)

Anonym sa...

...den nakne dama var jo ikke alene... det var jo skikkelig dristig. Vi får håpe bilde ikke er stjålet. I så fall kunne det fort ha bli månelyst. Jeg gjettet forresten feil...

Anonym sa...

Oi, jeg gjetta riktig på alle! ;)
Beskrivelsen av bildet som "en naken dame i dusjen" var altfor snill. Jeg foreslår å endre setningen til "en naken dame som blir befølt av en mann i dusjen".