Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 09, 2006

Hvorfor prester kjøper sex av menn

For de som lurer på hvorfor pastor Ted Haggard kjøpte sex av en mannlige prostituert kaster hans kollega Marc Driscoll lys over prestegjerningen i sin blogg. Og ikke overraskende så er det kona som kan ha skylda fordi at hun ikke er seksuelt tilgjengelig for mannen sin og fordi hun ikke tar vare på utseendet sitt:

"It is not uncommon to meet pastors’ wives who really let themselves go; they sometimes feel that because their husband is a pastor, he is therefore trapped into fidelity, which gives them cause for laziness. A wife who lets herself go and is not sexually available to her husband in the ways that the Song of Songs is so frank about is not responsible for her husband’s sin, but she may not be helping him either."

Jada.

9 kommentarer:

Machiavelli (No) sa...

Bak enhver svak mann, står en frafallen kvinne...


M

Anonym sa...

Nei tenke seg til. Sånn går det altså når prestekonene ikke leser sin Salomos Høysang og sørger for at brystene er som hjortekalver eller var det nå var, hele livet ut.
JesusandMo har som vanlig en dagaktuell kommentar:

http://www.jesusandmo.net/2006/11/06/liar/


Cassanders
In Cod we trust

Anonym sa...

I dette tilfellet hadde det vel ikke hjulpet stort samme hva fruen hadde gjort bortsett fra muligens å anlegge bart og p.....

Elvis Bling Laden sa...

jeg har det akkurat sånn også. hver gang jeg ser en lite attraktiv kvinne, så vips får jeg lyst på unggutter.

Ett lite syn av Erna Solberg, og jeg bare _må_ få stappa meg. halleluja!

(og det forklarer kanskje noe om antallet homofile i partiet høyre også, eller? var den... under beltestedet)

Anonym sa...

den var under beltestedet ebl. heidi nordby lunde er ikke stygg, hun er bare litt smålubben.

Brage sa...

Hmmm. Men det er jo lenge sida du har kommet krypende opp i senga mi nå, Elvis! Skal vi tolke det som at du er omslynget av vakre kvinner for tida?

Elvis Bling Laden sa...

Joda, men du har da heller aldri fått ordentlig betalt, så det tells ikke. Ellers er analysen din god som gull :-)

Nemo sa...

Men nå er jo katta ute av sekken. Prester er IKKE "trapped into fidelity". Kan vi vente at prestekoner i fremtiden tar konsekvensen av dette, og blir seksuellt tilgjengelige?

Fortrinnsvis i bukser?

Unknown sa...

Og teite meg som trodde at det var de indre verdiene som talte, for en ekte kristen.

Eller... For å være ærlig, så har jeg vel aldri trodd dét.

Hallo. Preste-fyren hadde sex med en mann fordi han var en skaphomse som tross alle sine anstrengelser til slutt ikke greide å stå i mot Guds skaperverk. Jeg tror ikke det er mer komplisert enn som så.