Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

onsdag, november 15, 2006

Opsjoner til besvær

Gjett hvem som innførte opsjonsprogrammet som nå får de rødgrønne til å fråde av indignasjon og raseri, hvor selv statsminister Stoltenberg refser Telenor-toppene?

Eh. Jo. Det var visst Stoltenberg det. Fra Stortingets spørretime:

- Stoltenberg sier at han har opptrådt ryddig. Men han har opptrådt som en som gir godteposer til barna, for så å skjelle dem ut etterpå for å spise godteriet. Er ikke det dobbeltmoral, spurte finanspolitisk talsmann, Jan Tore Sanner (H).

- For det første er det styrene som vedtar opsjonsprogrammene. Nå har vi sett at programmene har utviklet seg i gal retning. Å endre reglene når verden forandrer seg er ikke et utrykk for dobbeltmoral. Det er et uttrykk for handlekraft, svarte Stoltenberg.


At vi har en handlekraftig regjering har vi fått bevist mange ganger.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Statsminister
Troverdighet lik 0
Opsjonsskaper, obs mente -hater
Løftebryter
Telenoransattes nye hatobjekt
Ekstremt dustete politiker
Naiv
Bytter ofte meninger
En jeg gjerne skulle vært foruten
Rød-grønn-sjefen
Glemsk fyr

Anonym sa...

hvorfor er det alltid sånn at det er de grådige som får mest?

geirronimo sa...

En statsminister som legger igjen en kvittering uten kjennetegn etter å ha forårsaket krasj, har, etter min menig, 0 troverdighet..

Nå har Halvorsen kastet seg inn i dette, med det sedvanlige mageplasket, og mener at ingen burde tjene mer enn Stoltenberg..

Jeg har den personlige oppfatning at inntekt skal stå i forhold til mengde ansvar og arbeidspress..

Anonym sa...

Hvorfor er det slik at det er meningene til AP og LO som frekventerer i media mest?

Anonym sa...

Og jeg som trodde at opsjonsprogrammet for Telenor-lederne ble innført av Telenors styre ...

At den rød-grønne regjeringen har et annet syn på opsjonsavtaler enn den forrige Stoltenberg-regjeringen, det burde vel ikke overraske noen.

Så hvorfor oppfører medie og høyresiden seg som de gjør? Dette er politisk teater på ikke spesielt høyt nivå.

Anonym sa...

Det er en uting av "kilder" i regjerninskvartalet å hinte om at Baksaas burde betale tilbake opsjonspengene. En avtale er en avtale. Men når man innser at en type avtale viser seg å være en dårlig avtale for en så har man da frihet til å ikke inngå slike avtaler i fremtiden. Jeg kan ikke fatte at også de blå ikke omfavner ideen om at generalforssamlingene (altså eierne) i et aksjeselskap skal kunne bestemme mer direkte hvordan lederne skal belønnes.