Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, november 08, 2008

Amerika-elskerne ute av skapet


Kjell Elvis, VamPus og Herman Willis hos NRKs Ukeslutt i dag. Her er litt av det vi snakket om og du kan hente ned sendingen når den legges ut. Gjett hvilken sang Kjell Elvis dedikerte til Obama...

7 kommentarer:

Elizabeth sa...

In the getto! ;-) hørte ikke tilfeldigvis på nei... :-p

Anonym sa...

Jeg gjetter en av disse:

* A LITTLE LESS CONVERSATION
* BEGINNER'S LUCK
* BLACK STAR
* BLUE HAWAII
* BROWN EYED HANDSOME MAN
* (YOU'RE THE) DEVIL IN DISGUISE
* EASY COME, EASY GO
* FLIP, FLOP AND FLY
* FOOL, FOOL, FOOL
* FOOLS RUSH IN (WHERE ANGELS FEAR TO TREAD)
* HE'LL HAVE TO GO
* KEEP YOUR HANDS OFF OF IT
* KING CREOLE
* KING OF THE WHOLE WIDE WORLD
* ONCE IS ENOUGH
* RETURN TO SENDER
* SUMMER KISSES, WINTER TEARS
* TOMORROW NEVER COMES

Anonym sa...

Clawfinger - Nigger ?

VamPus sa...

Elizabeth: Bingo :-) Obama er jo fra Chicago og Kjell Elvis syntes sangen passet ellers også.
andyq: He he he, opp til flere her som JEG kunne valgt, ja. Men In the getto med Kjell Elvis var ikke så verst faktisk :-)

Anonym sa...

Misvisende overskrift, VamPus. Den eneste Amerika-elskeren i denne sammenhengen var jo "Kjell Elvis", som dyrker både gamle og nye amerikanske ikoner. Det eneste du dyrker er ondskap, falskhet og kapitalisme.

Synd for deg at din anti-amerikanske helt McSame og hans hjerneskadde makker Sarah Palin ikke fikk anledning til å slå den siste spikeren i kista til USA. Men se lyst på det: Nå kan du, George Gooding og Jan Arild Snoen bruke de neste fire årene på å prøve å rive ned Obama mens han bygger opp igjen USA og dets omdømme i verden.

Lykke til!

PS. Husk å ta på deg tøfler når du går ned igjen i den dunkle, fuktige kjelleren din for å tilbe Satan og forfatte ny republikaner-propaganda - det er gulvkaldt der nede.

Anonym sa...

"Elizabeth: Bingo :-) Obama er jo fra Chicago og Kjell Elvis syntes sangen passet ellers også."

Nuvel. Jeg ser poenget, men er ikke Obama egentlig fra Hawaii.. ?

Jeg er dessverre enten for lat eller opptatt til å sjekke dette på Wikipedia, og venter heller til noen andre gjør jobben for meg, her...

Anonym sa...

Så et program på TV i går.

Obama hadde aldri vært i Chicago før han søkte på og fikk jobben som Community Organizer. Dette var før han begynte på Harvard Law School, men etter at han hadde graduert fra Columbus Uni i NYC og jobbet der i et par år.