Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 06, 2008

Ryddegutt

African-American man Barack Obama, 47, was given the least-desirable job in the entire country Tuesday when he was elected president of the United States of America. (...) As part of his duties, the black man will have to spend four to eight years cleaning up the messes other people left behind. The job comes with such intense scrutiny and so certain a guarantee of failure that only one other person even bothered applying for it. Said scholar and activist Mark L. Denton, "It just goes to show you that, in this country, a black man still can't catch a break.

via BenteKa på twitter - The Onion

8 kommentarer:

Nyland sa...

Konge :-)

Anonym sa...

"Said scholar and activist Mark L. Denton, "It just goes to show you that, in this country, a black man still can't catch a break."

Hvem er denne Denton?
Uansett, nå har "de" fått en svart president.
Hva er denne sytingen? Det var nok av andre som ville ha jobben, nå får han og demokratene vise verden at de har den beste ideologien til å løse problemene. Det er sosialistene som har forårsaket problemene, og det er nettopp den politikken Obama representerer, så det er hans egne han må "rydde opp etter".

Regner med at det går til helvete, samme som det ville gjort med McCain ved roret, men etterpå kan i alle fall ikke demokratene klage.
Håper det om fire eller åtte år kommer en skikkelig god liberal kandidat som kan forbedre landet sosialistene har skakkjørt.

VamPus sa...

Pingla; ... og der vant du dagens kommentar.

Henrik Akselsen sa...

Bedre satire finnes ikke. Leve Onion.

Denne videoen om Obamasupportere som ikke lenger har noe mål i livet er også hysterisk: http://www.theonion.com/content/video/obama_win_causes_obsessive

VamPus sa...

Vel, som pingla så utmerket understreket - satire er definitivt ikke for alle. Det selv i en post som står merket med "humor".

Anonym sa...

Stygg tabbe, og til og med en Onion-side.
Skulle ikke kastet meg ver den så kjapt.
Er så mange gærninger der ute med spesielle meninger, spesielt i den siste tiden.

Labels/tags, sjekker sjeldent det dessverre (for meg denne gang)....

Anonym sa...

Morsomt skråblikk ..

Anonym sa...

HAHAHAHAHA......

Det er sånn det er med maktposisjoner, i hvert fall i demokratiske samfunn. Man oppnår lite annet enn å få skylden for alt som går galt.

Dette minner meg om noe jeg selv skrev en gang, satte i glass og ramme og ga til en lærer jeg kjente:

"Why is teaching an ideal job for a woman?

Well -

You have to work all sorts of strange hours.

Your best efforts are taken for granted, and you never get any credit for anything.

On the other hand you're blamed for everything that goes wrong.

In other words:

IT'S JUST LIKE BEING A HOUSEWIFE."

Og en ting til: Du ser ut som Gina fra Aidensfield på det bildet du har lagt ut på profilen din.

Which reminds me: Puben i kjelleren her på Blindern er åpen nå, og tørsten og tyngdekraften tar tak i meg....

:)

Eystein