Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

torsdag, november 06, 2008

Dagens sitat

- (...) Vi i Satyricon er ikke intelligente nok til å tenke ut et sånt plot. Jeg har ikke artium og livnærer meg med å synge om død og undergang med atonal stemme.

Sigurd «Satyr» Wongrave til Dagbladet.

6 kommentarer:

Windingstad sa...

Magisk. Tror den godeste Satyr er smartere enn han tør innrømme, jeg...

Unknown sa...

Hehe, Satyr er nok smart nok, men uansett om jeg har mine motforestillinger om fyren tror jeg det vil være et langt stykke under hans verdighet å drive med den slags selvpromotering.

AstridVU sa...

Jeg tror nok Sigurd er en av de skarpeste og proffeste gutta i klassen, men jeg tror absolutt ikke han ville satt igang en sms-kampanje for å promotere seg selv. Tror som sagt han er proffer enn det.

Anonym sa...

hei
ser du skriver lite om nettbutikker...

Handler du på slike steder?

Her er en liste over nettsteder jeg fant i kveld. Fantastisk morsomt å finne frem små ekte steder som folk har skapt...ikke sånne store steder, men små intime nettsteder..hehe!

jaja, noen er heldig og blir invitert på flotte fester...hehe. andre ikke. Sånn er livet.

Jeg velger å lese på nettet om heldig grisene som får komme på slike fester. Og så shopper jeg...

og nå er det snart jul...

Se disse stedene..


Elsker å være på nettet, og handler selvfølgelig på nettet.

Her er noen steder jeg anbefaler.

http://www.kjerringgarden.no
www.gohandel.no
www.galleritunet.no
www.lilleperle.no/
http://www.kissme.no/nettbutikk/vare/informasjon/10176Go jul folkens. og takk for titten her. Artig blogg. Men savnet en link til morsomme små nettbutikker,..Hilsen webjente

Nyland sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nyland sa...

Det tyder på at den unge mannen har selvinsikt og er klar over sin egen situasjon. Det minner meg om en arbeidsplass jeg frekventerte på 90- tallet hvor det uformelle moto var: "det går ikke så fort her - men det blir ikke så bra heller". God helg