Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, november 08, 2008

Husmor-VamPus slår til igjen

Etter å ha vært særdeles fornøyd med seg selv etter å ha ryddet og vasket leiligheten, vasket opp og begynt første klesvask, så skulle VamPus skifte på sengen og oppdaget selvsagt at hun hadde hengt ut et av sine dynetrekk og laken til tørk. Sånn type søndag for nesten to uker siden.

Blomster-Finn kan mene at jeg trenger en mann så mye han vil. Jeg insisterer fortsatt på at jeg trenger en kone.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ok, jeg tar jobben... Så lenge jeg få ligge øverst...

Eh, nei, alt for billig(?)

Nyland sa...

Det er vel bare å outsource jobben vel?

Anonym sa...

Måtte jo lese litt kildestoff først, jeg er ikke sosialist nok til å være kona di(slik du fremstilte oppgaven). Skal du liksom bare ligge på divanen å drikke druer? Og så leve godt på at jeg jobber og sliter?
Da er jeg mer for et politisk korrekt rollebytte.
Hva rangling på en tirsdag angår så er jeg periodedranker, 14 dager på 14 dager av ;) Tirsdag som lørdag.

Øl etter husvask er obligatorisk.

Anonym sa...

Hallo..... Lever vi i 2008 eller 1008??? Dagens menn (de (fleste) UNDER 50) lager middag, støvsuger, skifter på sengene, bringer/henter barn i barnehagen, har pappaperm osv. osv. -så vidt jeg har observert. Til forskrekkelse for (mange) svigermødre over 70 som synes SÅ synd på sønnen sin som har fått en kone som ikke oppfyller svigermors krav når det gjelder oppgaver i heimen. Du trenger ingen kone, men en mannn av dette årtusen. Sånn er det med den saken