Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, november 24, 2008

Sex & sånt

«Jenter som kommer» er boka som alle gutter med respekt for seg selv burde lese. Burde tvinges til å lese, faktisk.

Det var med skrekkblandet fryd VamPus åpnet «Jenter som kommer». Skrekk – fordi temaet 'sex & sånn' forbindes med klamme skoletimer med seksualundervisning, der gutta kniper bena sammen, jentene forsøker å late som om de ikke enda har fått pupper, og læreren helt åpenbart ønsker seg et helt annet sted (nettopp derfor er denne boka viktig). Fryd – fordi man trenger ikke å lese mange innlegg på VirrVarrs blogg før man skjønner at man står ovenfor en språklig virtous som er uredd i møtet med vanskelige temaer. Uten at sex trenger å være det, altså.

Selv om den er myntet på jenter som har sex med jenter (gutter, henda oppå dyna!), eventuelt jenter som har sex med seg selv, så er dette også boka som skal til for at gutter kan bli Menn med stor M. Spesielt om du er en av dem som tror at klitoris er navnet på et mytisk vesen i Ringenes Herre. Har dama di aldri fått orgasme med deg, så er det deg, ikke henne, det er noe galt med. For øvrig en setning jeg gjerne skulle ha kommunisert i begynnelsen av 20-årene. For gud hjelpe meg hvor mye dårlig sex man skal tolerere før man til slutt tar seg sammen som det voksne mennesket man er. Og kjøper noe vibrerende i hardplast eller silikon. Anonymt. Via postordre.

*kremt*

«Jenter som kommer» er en sexhåndbok for deg som skal får en jente til å komme – enten det er deg selv eller dama di, skriver forfatterene på nettsiden for lansering av boka. Dette er folkopplysning slik vi vil ha det – seriøs kunnskapsformidling på en lett og ledig måte, skrevet på en slik måte at den bluferdige slipper å holde den på armlengs avstand og lese med et halvt lukket øye. Spekket med informasjon om alt fra den kvinnelige anatomi (selv om jeg fortsatt overlater «vagina i speil» til damer med papegøyeøredobber på venstresida) til anbefalinger om og renhold av sexleketøy. Nyttig, nyttig, nyttig. Nå som «bornert» har blitt folkeliggjort av Georg Apenes, så håper jeg at jeg får anledning til bruke fthalates fra talerstolen en gang (for eksempel «det virker som om forrige talers innlegg var tilsatt så mye fthalates at jeg ikke en gang kan be han stappe det et sted sola aldri skinner». Andre forslag mottas med takk).

Dette er med andre ord den perfekte julegave til alle du kjenner. Ikke minst deg selv. Enten du er gutt eller jente.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vi menn vet hva klitoris er. Vi har da sett South Park The movie. Så ikke kom her.

Anonym sa...

Orgasmer.. ? Det er da kjempeenkelt:

Two in the pinky, and one in the stinky ;-)

Anonym sa...

Woho! Nå ble jeg superduper-glad!
Jeg driver og samler opp innlegg om boka på nettsiden og andre steder, så jeg stjeler dette :D

Anonym sa...

burde eg kjøpe boka til mor (eller far)??

Anonym sa...

jazzyhal: Klart det.

VamPus sa...

jazzyhal: Kjøp til far, så han kan overraske mor!

Anonym sa...

Ftalater heter det på norsk. Ftalater.
Og tror du meg ikke kan du kontakte sprøytvarsleren.

kjell

Henrik Akselsen sa...

Når det gjelder gave til mor står mellom denne og boka til Støre.

*tenker*

Ghost of Goldwater sa...

Også jeg som trodde den vibrerende lyden i vesken din kom fra mobiltelefonen! o.O

På neste tur har vi enkeltrom, eller hva?

Anonym sa...

...og for øvrig
Ftalater..... en bekymring for homeopater.

Folk bekymrer seg sjuke over hypotetiske risiki fra dokumentert svake hormonhermere, mens de hemingsløst stapper i seg mengdevis med en rekke sterke hormonhermere i naturprodukter (bl.a. fytoøstrogener)

Cassanders
In Cod we trust

Anonym sa...

"Har dama di aldri fått orgasme med deg, så er det deg, ikke henne, det er noe galt med",
og hvis du ikke får den opp, så er det dama di det er noe galt med.

Anonym sa...

""Har dama di aldri fått orgasme med deg, så er det deg, ikke henne, det er noe galt med",
og hvis du ikke får den opp, så er det dama di det er noe galt med."

Eventuelt så er dere like lure, begge dere to.. (Stålemannen og VamPus, altså)

Anonym sa...

Skulle tro norge var et uland hvor man stadig må ha seg med spedbarn for å bli kvitt aidsen.. Er det mulig å begynne med grunntanken at de aller fleste mennesker i norge er oppegående og har fått med seg hvordan det kvinnelige kjønnsorganet ser ut og at det er mulig for begge kjønn å få orgasme?

Det burde være innlysende at sex natt til søndag med 12 i promille aldri vil nå toppene av hollywoodsk romatisk samleie. Dildo på autopilot hadde kanskje vært vel så greit i så tilfeller. ;)

Anonym sa...

Vokste du opp på trettitallet Vampus? (Ikke at jeg ikke har hatt mistanke om det før.) Gutter som ikke kjenner til klitoris døde, med ytterst få unntak, ut like etter krigen.

Nå må det snart ut at det også desverre er like mange seksuellt håpløse, udugelige jenter der ute. Selv om man omsider skulle få det til å gå for ham betyr det ikke at man er bra i senga.

Menn er stort sett så glad for å få noe i det hele tatt at de driter i om hun duger eller ei. Dette er jentenes største hvilepute.

Men at forknytte jenter nå skal, med ei bok i hånda, kunne slå fast at det er hans feil at hun ikke får orgasme er vel egentlig ganske hårreisende?

Jorunn Solli sa...

Takk for folkeopplysningen :-)
Det er lissom greit med dildo tato på puppen og frisert her og der, men papegøyeøredobber på venstresida er plutselig blitt ut. Hallo... har verden gått av hengslene eller? ;-)
Trist og leit å lese at det er
"mange seksuellt håpløse, udugelige jenter der ute" ca. hvor mange vil du anslå? Men kan ikke noen skrive om gutter som vil gå på en deiligere måte? Synes ikke det ville vært provoserende i det hele tatt. Tvert imot

Anonym sa...

Jeg tror vi trygt kan anta at seksuell inkompetanse er jevnt fordelt på kjønnene.

Er redd en lærebok for kvinner om hvordan de skal tilfredstille menn fort ville havna i perv-hylla, men jeg ønsker den også velkommen :-)