Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, november 08, 2008

Relatos de terror y suspense

Anders Giæver har funnet en utmerket illustrasjon til dagens post i Amerikanske tilstander - en forside fra Vampus - et blad som spredde skrekkhistorier og uhygge på spansk. Noen tror derfor at VamPus-bloggen har hentet navnet sitt derfra, men så ikke tilfellet.

Unge lovende Giæver mener VamPus har vært litt gretten i det siste fordi McCain tapte valget. Sånn er det når man taper en flaske Krug.

Men sånn helt seriøst - siden når var ikke Afrika et land? Jeg mener - når jeg hører norske politikere og leser norske medier så refereres det jo stort sett til "situasjonen i Afrika". Skal man liksom kjenne til at det er forskjell mellom Botswana, Mauritius, Zimbabwe og Kongo også nå da?

Marty hadde med seg en Palin-lipstick som det visstnok sto VamPus skrevet over med store bokstaver. My precious...

(og nei, tenk for at jeg klarte ikke å lagre bildet den andre veien nei... teknisk)

2 kommentarer:

Henrik Akselsen sa...

"(og nei, tenk for at jeg klarte ikke å lagre bildet den andre veien nei... teknisk)"

Kiropraktorregning er oversent VamPus.

Harald sa...

...teknisk... jeg tenker vi sier damer og data!