Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 04, 2006

Brev til Gud

En liten gutt ønsket seg virkelig 1000 kroner, og ba til Gud i ukevis, uten at noe skjedde. Til slutt valgte han å skrive et brev til Gud for å be om 1000 kroner.

Postvesenet mottok brevet, som var adressert til "Gud, Oslo", og besluttet å videresende det til statsminister Jens Stoltenberg. Statsministeren moret seg virkelig over brevet, og videresendte det til Kristin Halvorsen med beskjed om å sende gutten penger. Kristin Halvorsen synes 1000 kroner var i meste laget for en liten gutt, så hun sendte 100 kroner.

Den lille gutten jublet da han fikk pengene, og han satte seg ned og
skrev et takkebrev til Gud:
"Kjære Gud, tusen takk for pengene du sendte meg. Jeg merket meg at du sendte det via regjeringen, og de rasshøla trakk 90 prosent i skatt!"

Takk til Herodotus.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Regimet blir strengere. Den gangen jeg hørte denne først var det Einar Gerhardsen, men han tok bare halvparten av pengene...

Herodotus sa...

Gerhardsen var mer generøs enn sine etterkommere: En gang var det to uteliggere som fikk øye på Bratteli og praiet ham. "Vi liker politikken din skikkelig godt, Bratteli, og regjeringa er bare såå bra" sa de. "Jaså, det var hyggelig å høre," sa Trygve B. og slang til dem en krone og gikk. "Søren au, av Gerhardsen fikk vi da en hel femmer.." mumlet de to og så skuffet etter ham!

KristofferG sa...

Hehe den var ikke verst..
Rart ikke Kristin sendte 50 kroner..

Litt spart her og litt spart der..Da blir kanskje Norge rikt nok en dag..:P

Lindkvist sa...

Men hvor fikk gutten det fra at Gud bor i Oslo?

geirronimo sa...

Ahh, fin fin historie. Klassiker:
Stalin, på sitt mest paranoide, inviterte Trotski på middag. Ved Laaaangbordet satt Stalin på den ene enden, og "gjesten" på den andre. Med et skjevt smil sa staling:
-du får forsyne deg først du, Trotski.

Ikke mye koselig...heh..