Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 11, 2006

Fortsatt ikke sko

Dette er fortsatt ikke sko. Bare sånn i tilfelle det hersket noen tvil om det.

5 kommentarer:

Yosh sa...

hehe, pent.

Anonym sa...

Nei, Vampus, vi som er litt gråsprengte i håret lar oss ikke sjokkere så lett. Tenk på 70tallets praktiske og kledelige platåsko!

Anonym sa...

jeg skjønner ikke hvem som får seg til å stikke føttene ned i noe så j***** stygt noe. for prisen av de skoene kunne man fikset seg en sko av et par marc jacobs - heller det enn to sko av det DER. de ser helt dust ut. hva passer de til? ingenting! hvor kan man gå med dem? ingensteder! de er så stygge at jeg ville syntes det var skjemmende å gå med dem alene hjemme med gardinene trukket for!
får frysninger bare av å tenke på

VamPus sa...

Yosh: nei!
Kjell: platåsko kan være kult.. kommer sikkert tilbake, men dette er fortsatt ikke sko.. til nød fottøy.
iborg: hver gang jeg ser noen gå rundt med dette i Oslo så står jeg bare og flirer og tenker "idiot". Bare fordi det har stått om dem i et motemagasin...

Britt M. sa...

Jeg traff en hyggelig, jordnær og sjarmerende fyr i sommer. Han gjorde liksom alt riktig på den festen vi var på. Vi avtalte en date. Jeg gledet meg skikkelig. Vi møttes til piknikk. Han rundet hjørnet på parken og allerede da mistet jeg tenninga fullstendig. Det er fælt å si det, men han hadde en grå versjon av disse 'klåggene' på føtter i ca størrelse 47. Sånt kan jo bare ikke bli bra! Fram til nå har jeg trodd han var litt tilbakestående, for jeg har ikke sett disse 'klåggene' på andre føtter. Nå skjønner jeg derimot at han bare var moteforvirret. Jaja, too late now.