Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 22, 2006

Exit Stoltenberg 2009

Eieren av denne bloggen har visstnok blitt spurt om VamPus har noe med den å gjøre, men *store uskyldige øyne* hun har dessverre ikke det. Hun skulle likt å ha det, tatt ære og kreditt og mer til, men hun har altså ikke det.

Gå til Exit Stoltenberg 2009 - Morna, Jens!

Takk.

11 kommentarer:

Anonym sa...

jeg har fremdeles ikke merket forskjell på når høyre styrte og nå.

geirronimo sa...

anonymus, det vil du. Håper du liker høyere kostnader for alle!

Milton Marx sa...

Anonym: For meg er den største forskjellen at det røde redselskabinetter har ført en utenrikspolitikk som til tider gjør meg litt mer flau over passet mitt.

Anonym sa...

Festlig!

Pleym sa...

De har bl.a trukket tilbake alle godkjennelser som allerede var gitt til å starte friskoler.

Anonym sa...

"Exit Stoltenberg" er en litt negativ vinkling er det ikke?
Tør de ikke si hvem de vil ha i stedet?

(Men det lykkes sikkert. Hvis det er noe som er konsekvent i norsk politikk så er det at man mister oppslutning på å ha makt. Men vi får rød regjering igjen i 2013.)

Anonym sa...

""Exit Stoltenberg" er en litt negativ vinkling er det ikke?
Tør de ikke si hvem de vil ha i stedet?"

Ingen andre realistiske regjeringsalternativer er verre enn den nåværende Stoltenberg-regjeringen. Derfor synes jeg vinklingen er helt grei.

Anonym sa...

Det finnes i dag _ingen_ realistiske regjeringsalternativer.

Med en ikke-sosialistisk valgseier i 2009, vil de nåværende problemene i Ungarn bli for bagateller å regne. (Mest fordi ingen bryr seg om Ungarn ...)

Hvis FrP og H+V+KrF skal samarbeide, hvilke valgløfter er det da som må brytes for å få kabalen til å gå opp? De kan jo ikke alle få sine program igjennom.

Vel, de kan jo gjøre som Moderaterna & Co. - eller "The New Tories" -, og legge om politikken. Men er de i stand til det? Jeg har ikke sett mye til det, gitt. Men det er lenge til 2009.

Kosialist sa...

"Hvis FrP og H+V+KrF skal samarbeide, hvilke valgløfter er det da som må brytes for å få kabalen til å gå opp?"

Hvis disse partiene går til valg som en samarbeidsregjering så er det selvsagt den felles platformen de går til valg på, og ikke at hvert enkelt parti skal få gjennom alle sine saker.

Det gjelder rett og slett å diskutere, og komme frem til en felles platform, og ikke gå på snørra som de rødgrønne har gjort.

Anonym sa...

Efter den første perioden blir jeg forbauset hvis de varer over kommunevalget.

Olve Hagen Wold sa...

Enten er det feil link, eller så døde siden :S