Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

lørdag, september 02, 2006

Et nytt liv

VamPus står med favnen full av barnetøy og har akkurat sendt et drepende blikk til damen som er i ferd med å gratulere henne i barnebutikken. Damen bak kassen smiler vennlig i det VamPus spør:
- Hvor store er de.. eller altså, gamle er de, når de...øh.. kommer inn i dette?
- Fire måneder.
- Åh. Øøøh. Det betyr at denne (VamPus fikler frem et enda mindre plagg) faktisk er til en sånn..
- En sånn .. hva?
- En sånn.. baby? Kommer de i så små størrelser?
- Jada.

Ok. VamPus er definitivt ikke i sitt naturlige habitat. Men siden det er hun som har foreslått barneklær i stedet for blomster, så har Vektern og Viseministeren lykkelig overlatt innkjøpet til henne. Eller som Vektern sa det; "Vel. Dere damer er vel.. eh.. disponert for det."

Det eneste VamPus føler seg disponert for etter å virret rundt i en barnebutikk er å skylle ned et brett p-piller med en drink. Og ...ooops.. der kom de hun har kjøpt barneklær til akkurat inn på QBA.. må logge av...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med den gode gamle gaven til han/hun som enda ikke har noe som helst, en søvlskje. Når vedkommende blir en ufordragelig tenåring/ungdom/voksen så kan du med stor sikkerhet fastslå at de var bortimot født med sølvskje i munnen.

Anonym sa...

Hei.
Har du sluttet å blogge for HENNE?
Synes det var kult, det du gjorde for dem.

Har HENNE som startside, er veldig glad i klær og moter, så jeg er oftere der enn her. Men har lagt merke til at du ikke har gjort noe på lenge...?

Håper på mer morsomme blogger der, i alle fall! Klem, Cathrine

VamPus sa...

Cathrine - da fikk jeg den inspirasjonen jeg trengte for å få ferdig de innleggene jeg allerede har påbegynt for dem. Skal se det kommer noe til uka :-D

John T. sa...

Bebisser er så gøy. Bare fryktelig glad at jeg ikke forventes å verken skulle få eller oppdra noen!

Anonym sa...

Jeg har 2 fra før, men hvis du absolutt må ha så er jeg din mann. Du kan stille klokken etter meg. Vil du bli gravid så blir du gravid.

Problemet er at jeg ikke er perfekt. Jeg er befrukter nummer 1, men ikke håp på nytelse. Sånt overlater jeg til andre.

Grandiosa og tippekamp i rekkehuset på Ski.

3 eller 4 toget?

plopp

Anonym sa...

Fant dette på blogging.no
http://www.blogging.no/blog.php/gunnlem/post/14756#comments

anti-islamist og anti-demokrat

Skrevet av: Geowolf , 02.09.2006 kl. 23:24

Jeg vet ikke helt om det at Klassekampen skrev "anti-islam" når det skulle stått "anti-islamistisk" kan kalles en panikkreaksjon, det var heller ikke mye panikk over Braanan da han dagen etter dementerte det hele, både Rheman. Witoszek og Rustad var dessuten helt fornøyde med å bli betegnet som anti-islamister, jeg vil si at i det i dag utvilsomt er vanskeligere å stå fram med kritikk av
staten Israel enn det er å kritisere Islam/islamisme, problemet er oftest at mange ikke oppfatter dette skillet, når var det egentlig belastende å stå fram med kritikk av Islam/islamisme å kritisere staten Israel derimot utløser jo alltid et skred av beskyldninger om alt fra terrorisme til anti- semitt. Den måten klovnen Rheman reagerer på illustrerer vel det egentlige problemet, islamkritikeren omfavnes av sympati mens Israelkritikeren støtes ut i det ytterste mørke.

Vampus legger inn dette i kommentarene på innlegget:

Re: anti-islamist og anti-demokrat

Skrevet av: VamPus , 03.09.2006 kl. 14:27

Hvor har du det fra at Rehman, Witoszek og Rustad var "fornøyd med betegnelsen anti-islamister". De skrev disse to innleggene i etterkant - belegg påstanden din:
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/article1436487.ece

http://www.dagbladet.no/kultur/2006/08/28/475050.html

Geowolf svarer:

Re: Re: anti-islamist og anti-demokrat

Skrevet av: Geowolf , 03.09.2006 kl. 17:15

Nina Witoszek uttalte til Klassekampen 29. august: ”Vi er anti-islamistiske, og det er noe helt annet.” http://www.klassekampen.no/kk/index.php/news/home/artical_categories/kultur_medier/2006/august/leker_ikke_gjemsel
Shabana Rheman har på sin side tidligere uttalt ting som: ”Det var religionen Islam som drepte Theo Van Gogh” (herregud Vampus må jeg linke dette, alle samtidsorienterte kjenner da til Rhemans ståsted.)
Rustads intoleranse kjenner du vel godt fra før, han tilhører jo din sekt.
Vi kan godt drive en ”linkekrig”, en skyggedebatt hvor en dekker seg bak artikler andre har skrevet. Det er også på sin plass og ta høyde for at lettvektere som Vampus skumleser andres tekster og derfor bør holdes noe i bakgrunnen. En linkekrig er jo en nybegynners verk, og kan lett oversees da Vampus selv og hennes sekt går til stadige angrep mot samtlige riksdekkende aviser med påstander som har ett konspiratorisk tilsnitt om at det er sosialistene (kommunistene) som styrer media og henspeiler til liten eller ingen troverdighet.

Min kommentar: Ikke legg opp i en diskusjon du er dømt til å tape, Vampus. Geowolf er nok litt i proffeste laget for deg.

Anonym sa...

La oss for guds skyld ikke la journalisters valg av utspill styre våre debatter. De fleste av oss er i stand til å ha flere tanker i hodet samtidig enn det avisene i akersgata og klassekampen vil ha oss til.

John T. sa...

Kjære VamPus,
Ref kommentaren over: Noen mennesker lever hele sitt liv på Internett. De er knapt nok i stand til å delta i diskusjoner rundt lunsjbordet, og fullstendig ute av stand til å delta i den offentlige debatten.

Slike mennesker plager oss som er vanlige folk med å legge igjen romanlange kommentarer i blogger og andre dertil egnede og uegnede fora (vg.no comes to mind). Så trykker de "publish" og løper oppglødd inn på badet hvor de kikker rett inn i et rødsvett ansikt, gliser skeivt og roper nasalt og lyst: Der fikk 'a!

Min oppfordring er at vanlige folk, som evner å delta i den offentlige debatten, som kan ha flere tanker i hodet i løpet av en uke og som synes innlegg om barneklær er gøy, ikke lar seg distrahere av disse utskuddene.

Anonym sa...

Noen mennesker lever hele sitt liv på Internett. De er knapt nok i stand til å delta i diskusjoner rundt lunsjbordet, og fullstendig ute av stand til å delta i den offentlige debatten.

Slike mennesker plager oss som er vanlige folk med å legge igjen romanlange kommentarer i blogger og andre dertil egnede og uegnede fora (vg.no comes to mind). Så trykker de "publish" og løper oppglødd inn på badet hvor de kikker rett inn i et rødsvett ansikt, gliser skeivt og roper nasalt og lyst: Der fikk 'a!

Det er jo nettopp derfor du også har din egen blogg, John.
Så kan du trykke publish og og sitre litt i skrotten.
Forøvrig var artiklen om håndblogging artig.

Man kan si noe generelt om nordmenn som er på reise i engelskpråklige land...And what about you'a.

Anonym sa...

På St. Hanshaugen (som for øyeblikket er i ferd med å implodere i en klisjé av unge middelklassepar med barnevogner) får man kjøpt babybodier med bilder av Bruce Lee på. Lurer på om de finnes i voksen størrelse også...?

Anonym sa...

Det er mer enn latterlig å slenge dritt om folk som deltar i alternative debattarenaer. Dette er en blogg, det er en utmerket sjanse for de som ikke har muligheten til å delta i den offentlige debatten å bli hørt. De kan si sine meninger, uten at noen kan sensurere deres innlegg på forhånd..

Hvem faen er du til å rakke ned på de som utnytter seg av den goden?

Stavanger Modified Pictures sa...

La verden få vite! Del dette manifestet, sammen med dette notatet, med media, iternett forum og deres venner. Den 19. September vil vi begynne å legge ut lister over ”muslimske” lærde og ledere som har uttrykt sin støtte til ”Islamic Reform”. Listen av supportere vil bli oppdatert hver måned med nye navn. Navn på ”lærde” og aktivister som lever i land med undertrykkelse slik som Saudi Arabia og Iran, vil bli holdt konfidensielle hvis disse ber om det. Vi oppfordrer også de som støtter den islamske reformerings bevegelsen å tegne seg som medlemmer på ”islamicreform.org” slik at vi kan informere dere om kommende konferanser, publikasjoner og andre aktiviteter. Ve ber ikke om noen form for pengestøtte for dette arbeidet. Imidlertid vil vi være takknemlige for å høre fra frivillige som ønsker å fremme budskapet om fred, fornuft, utvikling og endelig frigjøring.


MANIFEST FOR ISLAMSK REFORM

”Visserlig, det er et av de største. Et varsel til menneskeheten. For hvem som helst av dere som ønsker framgang eller som ikke ønsker det.” (74:35-37)

Etter profet Muhammads død, skjedde en djevelsk tildragelse. I direkte opposisjon til Koranens lære, tilegnet mannlige geistligheter religionen, ikke til Gud alene, men til et ”hellig” selskap bestående av:

Gud +
Muhammad +
Muhammads følgesvenner +
Følgesvennene til Muhammads følgesvenner +
Tidlige sektledere +
Senere sektledere +
Tidlige ”lærde” av en spesiell sekt +
Senere ”lærde” av en spesiell sekt, osv..........

Produktet av dette selskapet med begrenset ansvar var hadith (lære tilskrevet Muhammad), sunna (handlinger tilskrevet Muhammad), ijma (overenskomst mellom en utvalgt gruppe tidlige ”lærde”), og sharia (religiøse forordninger av tidlige ”lærde”). Resultatet var utallige fiendtligsinnede fraksjoner som påførte store antall splittelser og mye grusomheter i landet ca tretti år etter at Muhammad gikk bort (6:159, 23:52-56).
Disse påfunnene av arabiske/kristne/jødiske kulturer ble introdusert til massene som Guds ufeilbarlige religion slik det var overlevert av den siste profet. Det eneste Gud overleverte til Muhammad var, imidlertid, koranens tekst, som ble lagt ut som det endelige og offisielle gudommelige budskapet til menneskeheten:

”Når vi framsier det, skal du følge det. Vi vil så forklare det” (75:18-19)

Uheldigvis, uvitenhet, intoleranse, kvinnefiendtlig lære, overtro, og gammeldagse praksiser har vokst fram gjennom årene i tolking og oversettelse av islams hellig bok. Det er på tide å re-introdusere det egentlige budskapet i koranen. Det er på tide å fjerne de opplagrede skiktene av menskeskapte dogmer og tradisjoner som har knyttet seg til teksten, (6:21; 7:29; 9:31; 16:52; 38:2,11,14; 40:4,65; 42:21; 45:17; 74:1-56; 98:5).

Under en meget grusom, teokratisk statsterror, ble mange menn mobilisert til å delta i opprettelsen av det vi rettmessig kan kalle ”hislam”. De hadde ikke mye mulighet til å legge til eller trekke fra det som var betraktet som koranen, men det var mye rom for oppfinnelser, overtro, tillegg og forandringer gjennom fabrikasjonen av hadith.
Da en mann fra Bukhara begynte å samle inn folkesnakk mer enn to hundre år etter profeten Muhammads bortgang, var landskapet og den sosiale demografien meget fruktbar for alle slag av teologiske påfunn og mutasjoner.
Disse menneskene, og deres forfedre, hadde deltatt i mange sekteriske kriger og grusomheter. Mange utdannede hedninger, kristne og jøder konverterte til Islam av tvilsomme årsaker. Mange av disse konvertittene opplevde aldri en paradigmeendring, de bare fant det bekvemt å integrere sine kulturer og sine tidligere religiøse idèer inn i den nye.
For å rettferdiggjøre og fremme deres versjon av religon, begynte eliten å pakke inn og introdusere sien religiøse, kulturelle, og politiske idèer og paksiser under merkenavn som Hadith, Sunna, Kommentarer og Fatwa. Ved siden av dette fabrikerte de utallige historier kalt ”asab ul-nuzul” (årsakene til åpenbaring) om hvorfor hvert vers var åpenbart, og forvrengte dermed meningen og begrenset omfatningen av mange koranske vers. Det ble gjort store anstrengelser og det var konkurranse om å forvrenge meninger av ord, ta dem ut av sammenhengen for å fremme dagsorden for en viss religion, kultur, stamme, sekt, kult eller konge.
Mannsjåvinister, eremitter, kvinnehatere utnyttet også denne deformeringsbevegelsen.
Folkefortellinger la ord og handlinger til Muhammad, og hans idolforklarte kamerater ble de viktigste verktøyene, eller trojanske hestene, for å fremme diverse politisk propaganda, kulturell assimilasjon, og også komersiell reklame. Som resultat ble koranen forlatt og dens budskap meget sterkt forvrengt.

Ikke lenge etter Muhammads død, ble tusenvis av såkalte Hadith (ord tillagt Muhammad) fabrikert, og to århundrer senere samlet inn. Ytterliger to århundrer senere ble de sammenstilt og skrevet ned i såkalte ”autentiske” Hadith-bøker:

• for å støtte læren til en viss sekt mot en annen (f.eks., hva som opphever religiøs renselse; hvilken sjømat som er forbudt............);
• for å flattere eller rettferdiggjøre autoriteten og praksis til en viss konge overfor dissidenter (som Mahdy og Dajjal);
• for å fremme interressene til en spesiell stamme eller familie (som å favorisere Quraysh-stammen eller Muhammads familie);
• for å rettferdiggjøre seksuell mishandling og kvinnehat (som Aishas alder; forby kvinner å lede bønn);
• for å rettferdiggjøre vold, undertrykking og tyranni (som å torturere medlemmer av Urayna og Uqayla-stammene, massakrering av jødiske innbyggere i Medina, avretting av en kvinnelig poet for hennes kritiske dikt);
• for å formane til flere ritualer og rettskaffenhet (som ”nawafil” bønner);
• for å godkjenne overtro (som magi; tilbedelse av svart stein ved Kaba);
• for å forby visse ting og handlinger (som å forby tegning av dyr og menneskelige figurer, spille musikkinstrumenter, sjakk);
• for å importere jødiske og kristne trossetninger og paksiser (som dødsstraff ved steining, omskjæring, hodeskjerf, eremittilværelse, rosenkrans);
• for å gjenopprette før-islamsk tro og paksis som var vanlig blandt innbyggerne i Mekka (som forbønn, slaveri, stammeinndeling, kvinneforakt);
• for å forlyste mengdene med historier (som historien om Mirage [oppstigning til himmelen] og forhandliger om bønn);
• for å idolisere Muhammad og påstå hans overhøyhet over andre sendebud (som mange mirakler, inkludert deling av månen);
• for å forsvare Hadith-fabrikasjoner mot monoteister (som fordømmelse av de som finner koranen alene tilstrekkelig: og til-og-med
• for å reklamere for produkter fra en viss gård (som fordelene ved dadler som har vokst i en by kalt Ajwa).

I tillegg til de årsakene som er nevnt ovenfor, ble mange hadith fabrikert for å forklare meningen av ”vanskelige” koranske ord og uttrykk, eller for å forvrenge meningen av vers som gikk imot de fabrikerte hadith, eller for å gi ubetydelig informasjon som ikke var nevnt i koranen (slik som Saqan. 2:187; 7:189; 8:35......).

Ismal kontra Hislam

La oss først se i koranen og lage en fortegnelse over noen av karakteristikkene av
islam, system for fred, underkastelse og overgivelse til Gud alene.

Islam:

• er ikke et egennavn, men et beskrivende substantiv som kommer fra den arabiske roten overgivelse/underkastelse/fred, brukt av Gud for å beskrive systemet levert av alle hand sendebud og profeter (5:111; 10:72; 98:5) som nådde et nytt trinn med Abraham (4:125; 22:78);
• er overgivelse til Gud alene (2:112,131; 4:125; 6:71; 22:34; 40:66);
• er et system med universelle prinsipper, som er i harmoni med naturen (3:83; 33:30; 35:43):
• krever objektive bevis ved siden av personlig erfaring (3:86; 2:111; 21:24; 74:30);
• forlanger overbevisning, ikke basert på ønsketenking eller følelser, men basert på fornuft og bevis (17:36; 4:174; 8:42; 10:100; 11:17; 74:30-31);
• vurderer høyt kunnskap, utdannelse og læring (35:28; 4:162; 9:122; 22:54; 27:40; 29:44,49);
• fremmer vitenskapelig undersøkelse om evolusjonen av mennesker på Jorden (29:20);
• forkaster geistlige og mellommenn mellom Gud og mennesker (2:48; 9:31-34);
• fordømmer profitering på religion (9:34; 2:41,79,174; 5:44; 9:9);
• står for frihet, ansvarlighet og motstand mot falske autoriteter (6:164);
• står for tale- og uttrykksfrihet (2:256; 18:29; 10:99; 88:21-22);
• krever konsultasjon og representasjon i offentlige saker (42:38; 5:12);
• fremmer et demokratisk system hvor deltakelse av alle innbyggere blir oppmuntret og tilrettelagt (58:11);
• forbyr bestikkelse, og krever strenge regler mot inflytelse av interressegrupper og selskap i offentlig styre (2:188);
• krever valg av tjenestemenn basert på kvalifikasjoner og prinsipp om rettferdighet (4:58);
• lover rettferdighet til alle, uansett deres tro eller folkerase (5:8);
• erkjenner rettighetene til borgerne å offentlig protestere mot urettferdigheter begått av enkeltmennesker eller ledere (4:148);
• oppmuntrer fordeling av verdirikdom, økonomisk frihet og sosial velferd (2:215; 59:7);
• fremmer den største respekt for individer (5:32);
• relaterer kvaliteten av et samfunn til kvaliteten av individene samfunnet består av (13:11);
• anerkjenner og beskytter individuell rett til privatliv (49:12);
• anerkjenner retten til å anta uskyld, og rett til å konfrontere anklageren (49:12);
• gir beskyttelse til vitner (2:282);
• holder ikke uskyldige mennesker ansvarlig for andres forbrytelse (53:38);
• beskytter rett til personlig eiendom (2:85,188; 4:29; exception 24:29; 59:6-7);
• søker å motvirke uproduktiv økonomi (2:275; 5:90; 3:130);
• oppmuntrer til veldedighet og forsørgelse av fattige (6:141; 7:156);
• forener menneskeheten ved å fremme kjønns- og raselikeverd (49:13);
• verdsetter kvinner (3:195; 4:124; 16:97);
• verdsetter intellekt (5:90);
• tilbyr fred mellom nasjoner (2:62; 2:135-136,208);
• betrakter hele verden som tilhørende alle mennesker og støtter immigrasjon (4:97-98);
• fremmer fred, og avskrekker aggressive parter (60:8,9; 8:60);
• etterstrever den gyldne regelen om likeverdighet, gjengjeldelse, med leilighetsvis tilgivelse (42:20; 17:33);
• står for menneskerettigheter og de undertrykte (4:75);
• oppmuntrer konkurranse i rettvishet og moralitet (16:90);
• står for fred, ærlighet, vennlighet, og søker å hindre urett (3:110);
• forventer høy moralsk standard (25:63-76; 31:12-20; 23:1-11);
• ber oss om å opptre i harmoni med naturen og omgivelsene (30:41);
• lærer at det eneste systemet/loven godkjent av Gud er islam (3:19,85).

Gjennom Hadith, Sunna og sekters rettslære har ”lærde” produsert en religion, som vi rettmessig bør kalle Hislam, for å erstatte Guds system kalt islam, eller overgivelse og fred. Dybden og bredden av forvregning er enormt stor.

Anerkjenn sannheten slik at sannheten kan sette oss fri.

De følgende ordene er ikke fra en av deres fiender, men fra noen som deler den samme boken og den samme historien. Dette er ordene fra noen som bryr seg mye om dere. Noen som gråter om natten over deres tilstand, for tragediene som har rammet dere. Denne noen som kjenner deres generøsitet, deres oppriktighet, deres uoppfylte drømmer, deres forhåpninger, deres tragedier, deres frykt, deres dumheter og deres illusjoner.

Dere burde lytte, iallefall en gang.

Nok fordommer og religiøs forblindelse.
Nok paranoiditet og hat.

Vi må anerkjenne sannheten slik at sannheten kan sette oss fri.

Før dere ser dere rundt for å peke ut årsaken til deres problemer, ta først en titt i speilet. Jeg mener ikke at dere skulle ignorere de imerialistiske ambisjonene til andre nasjoner og deres åpne eller skjulte innblanding i politikk, økonomi og kultur til deres folk. Men, dere kan ikke endre deres tilstand hvis dere ikke endrer dere selv.
Dere kan ikke glorifisere invasjonene, aggressjonene, massakrene og en imperialistisk politikk av en korrupt Umayyad Abbasid, og de Ottomanske kalifer i deres historie, samtidig som dere er moralsk kritisk overfor andre som gjør det samme.
Hvis Gud hadde gitt dere samme overlegenhet hadde dere kanskje påført jorden mer korrupsjon og ødeleggelse enn deres nåværende fiender.
Dere kan ikke sparke dem ut av deres hjem hvis dere ikke reformerer dere selv og deres hjem.
Dere kan ikke forlange barmhjertighet fra andre hvis dere ikke har noen barmhjertighet for dere selv.

Vi må anerkjenne sannheten slik at sannheten kan sette oss fri fra selvrettferdighet.

Gå og se på listen over patenter som ble gitt ifjor. Se hvor mange av dem som tilhører en gruppe, nasjon, religion, som dere identifiserer dere med. Det burde fortelle dere en hel del om deres posisjon i en verden hvor informasjon og teknologisk framgang er så viktig.
Se på listen over framgangsrike land. Se hvor mange av dem som tilhører en gruppe, nasjon, religion som dere identifiserer dere med.
Mange århundrer tidligere så var dere rollemodeller for sivilisasjoner, rettslære, demokrati og frihet. En gang var dere pionerer i matematikk, astronomi, medisin og filosofi. Se rundt dere nå og se dere i speilet; hvem er dere?

Dere har fulgt religiøse fatwa fra en sheik ul-islam (høyeste geistlige innen det Ottomanske riket) som forbød bruk av trykkerimaskiner fra 1455 til 1727, i 272 år, i 100.000 verdifulle dager, i et utstrakt land som gikk fra Nord Afrika til Iran, fra dagens Tyrkia til den arabiske halvøy.
Mens Europa henga seg til å lære om Guds tegn i naturen, delte kunnskapen via trykkerimaskiner og ble belønnet av Gud med renessanse, reformasjon, teknologi og framgang, gikk dere baklegns og sank videre ned i kunnskapsløshet.
Mens europeerne engasjerte seg i filosofiske diskusjoner, gjenga dere den hellige boken med like stor intelligens som en papegøye, boken som pekte på nødvendigheten av å lære, stille spørsmål, oppdage, og etterstrebe kunnskap.
Dere henga dere til beundring av håndskrevne bøker av folkefortellinger og overtro, styrt av de vettløse argumentene utviklet av Gazzali som, med full støtte fra en konge, siktet mot å forby filosofi.
Mens Europa søkte etter bedre system for å kunne redde seg selv fra tyranni fra konger og kirke, så deklamerte dere håndskrevne dikt for å hylle deres korrupte konger og idoler. Ikke noe underlig at deres land, deres navn, deres ansikt, deres religion nå er assosiert med tilbakeståenhet, uvitenhet, undertrykking, vold og fattigdom. Dere er blitt verdens boms.

Vi må anerkjenne sannheten slik at den kan sette oss fri fra uvitenhet.

En gang håpet de religiøse blandt dere at teokrati av mullaer ville oppfylle deres drøm, ville bringe tilbake de ærefulle dagene fra deres fortid. De lovet ”istiqlal, azadi, hukumet-i islami” (uavhengighet, frihet, islamsk styre); men hva dere endte opp med var en sverm av blodsugende igler med turbaner, undertrykkelse og en satanisk regjering.
Noen av dere håpet at Sunni Taliban i Afganistan ville bringe verdighet og ære til dere. Det de brakte var verre enn Saudi regimet, de kledde kvinnene i svarte sekker, gjenopptok den barbariske dødsstraffen ved steining, vendte tilbake til tiden med stammeregimer, nektet kvinner utdanning, økte uvitenhet eksponensielt og gjorde Afganistan til en internasjonal farm for opium.
Dere satte ikke spørsmålstegn ved religionene og sektene dere arvet fra deres forfedre eller læren til mullaene, sheikene, eller imamene. Dere eksaminerte overhodet ikke det marerittet som ble solgt til dere som drømmer.

Vi må anerkjenne sannheten slik at den kan fri oss fra våre egne overtredelser.

Gud velsignet dere med livsviktige naturresurser slik at dere kunne anvende disse for deres framgang og velstand. Allikevel ble/blir utbyttet av disse sløst bort av korrupte, hedenske, kortsynte, tilbakestående og undertrykkende konger, emirer, stammeledere og mullaer. Istedetfor å vinne deres frihet, istedetfor å etablere demokratiske system som den hellige boken informerer om, hevder dere troskap, sløser deres tid i kafeteriaer, gatelangs, og i råtne antikverte kontorer og produserer ikke noe annet enn store nuller.

Vi må anerkjenne sannheten slik at sannheten kan sette oss fri fra apati og slaveri.

Se på halvdelen av deres befolkning, deres koner, deres mødre, søstre, døtre. Hva har dere gjort med dem? Hvordan kan dere håpe på utvikling og oppnå fred, framgang og Guds nåde mens dere begraver dem levende? Dere kan ikke forvente lykke når dere forakter halvparten av Guds menneskeskapninger, deres koner, mødre, søstre og døtre. Når dere fratar dem deres menneskerettigheter som er gitt dem av deres skaper, gjør dem til nesten ikke-mennesker. Dere kan ikke si til Gud at dere gjorde alle disse djevelske tingene for å behage deres avguder kalt Bukhari, Muslim, Tirmizi, Ibn Hanbal, Ibn Maja, Abu Dawud, Malik, Kafi og horder av andre imamer, mullaer og geistlige. Ingen av disse idolene vil redde dere fra Guds rettferdighet. Dere betaler allerede dyrt for deres kvinneforakt og praksiser. Dere må be deres mødre, koner, søstre og døtre om unnskyldning for å ha behandlet dem som deres slaver, dere må oppriktig angre på at dere opptrådte som Faraoer mot dem.

Vi må anerkjenne sannheten slik at sannheten kan fri oss fra de mørke hullene i vårt bedrag.

Verden vet at Israel har transformert seg fra en nasjon av ofre til en rasistisk kolonimakt. Mang progressive jøder aksepterer også smertefullt dette faktum og de kjemper mot det. Verden ser og de fleste mennesker anerkjenner den fascistiske politikken, okkupasjonen, grusomhetene, massakrene og nedverdigelsene som er blitt begått mot det palestinske folket siden 1948.
Verden vet at Israel har drept mange flere palestinske barn enn de israelske barn palestinske selvmordsbombere har drept. Antall og hendelser finnes der ute dokumentert som bevis på Israels statsterrorisme mot det palestinske folket.
Verden vet at koalisjonen av korsfarere, zionister og våpen/olje og andre interressegrupper inhyllet i tårn av makt bruker amerikanske skattepenger, militær og politisk makt, til å vedlikeholde denne tragedien med håp om Armageddon, mer land, eller blodige profitter av krig.
Uansett, igjen må dere se dere i speilet. Hva har dere gjort, hva er det blitt av dere? Dere er blitt like rasistiske som de zionistene dere fordømmer. Dere fordømmer jøder uten å se noe skille, jødene som har fostret mange store profeter, filosofer, vitenskapsmenn/kvinner og oppfinnere som dere holder i akt og beundrer.
Dere er blitt en selvmordsnasjon.
Selv om det var mer enn ren pasifisme i Gandhis motstand mot britisk kolonialisme, var Gandhis kamp et lysende eksempel for dere. Istedet fulgte dere uvitende ledere, rasister og manipulative politikere, terrororganisasjoner, misledede religiøse geistlige og deres egne hormoner. Hvis dere hadde tatt lærdom fra moderne historie og brukt vett og forstand mer enn de animalistiske instinktene, hvis dere hadde fulgt koranen heller enn de religiøse idèene som fremmer vold og rasisme, ville dere nå ha levd ved siden av Israel og delt Jerusalem fredelig som brødre og søstre. Dere kan ikke forvente Guds barmhjertighet når dere reagerer på hat med hat, rasisme med rasisme, grusomheter med grusomheter. Dere kan ikke oppnå frihet og fred uten oppriktig å be om det samme for deres fiender. Hvordan kan dere hevde å være muslimer når dere har utelatt ”silm” (fred)?

Vi må anerkjenne sannheten slik at sannheten kan fri oss fra volden som omgir oss.

Ved å fortsette langs veien med fornektelse og sekterisme risikerer dere mer enn bare ulykke og uverdighet i denne verden, dere risikerer også skam og gjengjeldelse i livet etter dette.

“De som har forkastet vil bli fortalt: ’Guds forakt for dere er større enn deres forakt for dere selv, for vi inviterte til anerkjennelse men dere valgte å forkaste.’ De vil si: ’Vår herre, du har latt oss dø to ganger, du har gitt os liv to ganger. Nå har vi vedkjent oss våre forgåelser (synder). Er det noen vei ut av dette?’ Dette er fordi når Gud alene ble nevnt, forkastetet dere dette, men når partnere ble assosiert med Gud, da trodde dere. Derfor er dommen ved Gud, den høyeste, den største”. (40:10-12)

Uten at dere er villige til å ta de nødvendige og smertefulle stegene til reformering gjennom selvransakelse og forskning, vil dere bli ledet av støpeformen av selvtilfredshet og blind etterfølgelse, inn mot avgrunnen som vil bli deres skjebne. Dere må vende dere til det sanne islam slik det er åpenbart fra Gud gjennom Guds sendebud og slutte med å blindt følge deres ”lærde” og ledere inn i forvrengninger og uautoriserte ideologier.
Dere har kontinuerlig tapt fordi dere har forkastet Guds ord og erstattet det med andre religiøse lover og idèer som i sin tur har forårsaket at Gud forlater dere og deres dårskap.

Dette livet handler ikke bare om moro og spill. Det handler om å oppfylle vår del av eden til Gud og vise at vi er istand til å tjene Gud alene.

”Og når Gud alene blir nevnt, fylles hjertene til de som ikke tror på et liv etter dette, med avsky, men når andre nevnes ved siden av fryder de seg!” (39:45)

Er dere klar til å omfavne veien til Gud alene og forlate deres avgudsdyrking? Eller vil dere fortsette å være tapere?
Vi må anerkjenne sannheten slik at sannheten kan sette oss fri.

Derfor:

• La oss forkaste alle andre religiøse teorier utenom koranen, og la oss dedikere systemet til Gud alene.
• La oss stoppe planene til korsfarer-zionistenes koalisjon om å tegne et djevelsk bilde av islam og av muslimer, ved å provosere marginale elementer blandt oss gjennom å installere undertrykkende marionettregimer, brutale kriger, okkupasjoner og hemmelige operasjoner.
• La oss styrte de undertrykkende monarkene og velge våre egne ledere slik at vi kan få fred, frihet og rettferdighet. Slik at vi kan eliminere unnskyldningene til korsfarer-zionistenes koalisjon som bruker ”frihet” som påskudd til å bombe våre byer, okkupere våre land, plyndre våre naturresurser og narre sine egne folk.
• La oss slåss, ikke med kuler og bomber, men med intelligens og visdom.
• La oss komme bort fra overtro og middelaldersk kultur og begynne å delta i vitenskapelige foretak.
• La oss slutte å undertvinge våre mødre, søstre, døtre og koner; la oss gi dem tilbake deres verdighet, likeverdige rettigheter, frihet og identitet.
• La oss forene våre røster, og bønner, med kristne, buddhister, jøder, agnostikere og enhver som søker rettferdighet og fred, istedetfor urettferdighet og krig.
• La oss organisere lokale og internasjonale konferanser for å diskutere disse spørsmålene. Vi kan invitere religiøse ”lærde” fra alle slags sekter eller kulter, men vi skulle ikke la dem lede konferansene, siden vår erfaring viser at de ikke har gjort noen god jobb med å lede muslimene.

Edip Yuksel, J.D.

Gratis norske bøker om Islam til å laste ned:
http://www.box.net/shared/2edk2ms08k

Gratis engelske bøker om Islam til å laste ned:
http://www.box.net/shared/jwchv9z400