Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

mandag, september 04, 2006

Kattehelvete

- MAAAMMAN MIN!

Pusedyr kommer løpende mot VamPus og hiver seg i favnen hennes og purrer lykkelig over at hun endelig kom for å hente han etter lang tids eksil hos hans bestemor. Eller det var i hvertfall slik VamPus hadde sett for seg gjensynet. Så ikke tilfellet. Pelstrynet løp sporenstrek og gjemte seg under sofaen.
- Pusedyr, nå ser du til å hute deg ut derfra.
- Nei.
- Pusedyr, vil du ikke hjem til mamman din?
- Nei.

Kattfaen. Ok. Han hater virkelig å bli puttet i bur og båret rundt. Men allikevel.
- Pusedyr, kommer du?
- Nei.
- Middag på kjøkkenet.
- Kommer!

Så var det bare å hive seg over'n, mens han klamret seg fast i bestemors kjøleskap med begge poter og hylte noe med kjøttpålegg. Et kjapt dytt inn i buret, *smakk* igjen med døra, og Pusedyr var på vei hjem. Vel innafor døra steg han vaktsomt ut av buret, ga VamPus et furtent blikk og gikk og la seg i skittentøyet. Avlevering av et stykk hårball, intens kosing i sengen, mas om frokost og bedende blikk om å bli sluppet ut i bakgården. Hva skal man med mann og barn...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi!

Tøffeste bildet i verden!

VamPus sa...

Ikke sant? Faens pusejævel.. men han kom krypende ut. Til slutt.

Anonym sa...

Hvorfor skal du absolutt kalle katten din for en pusejævel? Kanskje det er du som er en jævel mot katten din?

Anonym sa...

Heh heh! MJau:)

Nimroder sa...

Jeg har værken katt eller kvinne.
Savner begge deler.