Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

tirsdag, september 05, 2006

Rødgrønn fotball


Hadde forventet at noen andre plukket opp denne godbiten, men når han kan blogge om sko kan vel VamPus blogge om fotball. Norges assistenttrener Ola By Rise lanserer et nytt uttrykk før kampen mot Moldova onsdag: Rødgrønn fotball.

"Rødgrønn fotball: At man lover mye i forkant av en kamp, for så å unnlate å prestere."

Præhæ.

15 kommentarer:

Bønna sa...

Du e djevelsk god. Den definisjonen skal jeg huske.

Anonym sa...

Er ikke det egentlig definisjonen på "politikk", sånn generelt?

Knut Johannessen sa...

Eller "blå" fotball: Vi vil så gjerne spille, men hvet ikke hvem vi vil ha med på laget?

VamPus sa...

Vox: tror heller det er "vi spiller også ball..hvor er målet?"

Anonym sa...

Hehe.. Så denne tikke inn på Nettavisen, og lurte på når du ville fange den opp.. :-)

Einar sa...

Øi! Jeg skrev om Frp-fotball allerede forrige onsdag. Lanserte også forslag til alternativ partifotball, men øyeblikket for postforfattelsen var ikke av de mest inspirerte.

By Rises definisjon av rødgrønn fotball tar uansett prisen.

Anonym sa...

Hm, har ikke helt sansen for denne, selv om jeg ikke stemmer rødgrønt. Er av den oppfatning at fotball bør virke samlende, og at slike uttalelser fra en som representerer landslaget ikke hører hjemme i denne sammenheng.

Noenogførti prosent av de som skal se landskampen har vel stemt rødgrønt, og - med ref til Einars innlegg - så er det nok anslagsvis 2-3000 FrP-velgere blant de over 10 000 som Aalesund har på hjemmekampene sine. Har vel rett og slett ikke sansen for forsøk på å slå politisk mynt på noe som ikke har noe med politikk å gjøre i det hele tatt... enten det er de rødgrønne, FrP eller andre det går ut over.

Anonym sa...

Ser vist ut som regjeringen trenger et spark i baken av fotball-landslaget, de er jo helt bak mål for tiden. De trenger å trene seg til det å ha et mål. Ellers går det vel den veien høna sparker, helt bak mål. Og uten å sikte inn på noe målbart, ja da blir det et skudd i blinde.

Mvh tse tse fluen som ser at både landslaget og VamPus kan vise målgivende pasninger. (Sistnevnte verbalt, hehehe.)

Eirik Løkke sa...

Til Per Joars forsvar må det nevnes en annen fotballpolitisk uttalelse han kom som trener for RBK.

"De første 30 minuttene var bra. Deretter så det ut som om hele gjengen hadde gått på steinerskolen. Alle sprang rundt med egne ideer om hvordan ting skulle gjøres"

Hva blir det neste? Bushfotball:

"Enten er du med oss eller så er du mot oss..."

(Passer forsåvidt bra i Bergen)

Anonym sa...

Mimir fra RU har også omtalt politikk-fotball..

http://sosialisme.no/mimir/index.php?/archives/51-Ellevte-dag-pa-tur-Arendal-og-FRP-fotball.html

Anonym sa...

Gidder ikke å lese RU, men det overrasker ikke at de har valgt ut nettopp "FrP-fotball"...

Hva er RU-fotball, da? Slakt motstanderen?

Anonym sa...

Off topic, men sjekk denne artiklen, dette tar av.

Hitler and Stalin were possessed by the Devil, says Vatican exorcist.

According to secret Vatican documents recently released wartime pontiff Pope Pius XII attempted a "long distance" exorcism of Hitler which failed to have any effect.

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=402602&in_page_id=1770&in_page_id=1770&ct=5&expand=true#StartComments

Ehh...

Anonym sa...

OT: Hei Vampus, hva med ny jobb ? http://www.propaganda-as.no/emneomrader/media/moody+falt+for+eget+grep/art317696.html Utfordringen er å unngå at det blir et menighetsblad, men du når i hvert fall flere enn på VRWC.

XerxesX sa...

Du e saa djevelsk god at du nesten kunne skrevet i VG. Der er de og flink med slik humor og med store pene bilder. Sportsbilagene deres er uslaaelige.

Det eneste de roedgroenne har i slik sammenheng, er vel Drillo.

Comrade Arnfinn sa...

Xerxesx; Hva får deg til å tro at en skikkelig RV'er vil gå med i noe rødgrønt, da må det være blodrødt, og ikke ei slik brun grøtaktik og difus substans!