Om VamPus

Bildet mitt
er Heidi Nordby Lunde, feminist, aktivist og Høyre-dame. Mer om Heidi. Kontakt meg på VamPus [a] gmail.com. Merk at kommentarer på innlegg eldre enn fem dager blir moderert - ene og alene for at jeg da får varsel om nye kommentarer. Leser ikke kommentarfeltet på gamle innlegg så ofte. Skriver du som anonym er sjansen stor for at det blir slettet sammen med spam.

fredag, september 29, 2006

Er VamPus en fare for miljøet?

Al Gore mener visstnok at røyking bidrar til den globale oppvarmingen, og i den forbindelse har den australske journalisten Tim Blair utlyst en konkurranse om hvem som er den hotteste fienden av planeten - VamPus eller Venomous Kate.

Hm. Er dette langdistanse flirting tro?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ser fortsatt på fysisk aktivitet som det størte bidragsyteren til den globale oppvarmingen. Med skrittellerne som er i vinden for tiden, begynner mange folk å bevege seg overdrevent mye. Og slik blir det klimautslipp av, vet du ... både av den ene og den andre sorten.

Salt sa...

Levende lys bidrar vel også til den globale oppvarmingen.

www.verdenssalt.blogspot.com

Anonym sa...

Det er ikke bare røykingen til VamPus som er en fare for miljøet. Bare tenk på alle de stakkars druene som høstes hvert år ene og alene for å bli til vin som VamPus drikker. Uten VamPus kunne man i stedet dyrket en masse grønne planter som opptar CO2 fra luften.

Eller bare tenk på alt som ble ødelagt i forbindelse med Muhammed-karikaturene, noe som blant annet var en protest mot VamPus.

Det er mao. opplagt at VamPus er en skade for miljøet.

Anonym sa...

Haha. Slapp av, å brenne ikke-fossilt CO2 er omtrent utslippsfritt. Om du ikke visste det fra før.

Men det er det neppe godt for hodet å måtte rasjonalisere at man ødelegger kroppen sin. Da hender det at man stoler på Drudge Report: http://www.drudgereport.com/flash6.htm

Gode kilder du har! ;)

Anonym sa...

Til Jeppe:

1. CO2 brenner veldig dårlig - det er normalt resultatet av forbrenning av karbonbaserte, som oftest organiske, stoffer.
2. CO2 bindes naturlig enten gjennom opptak i planter (som via fotosyntesen omdanner det til organiske stoffer + O2) eller gjennom opptak i havet. Ved å brenne planter (tobakk, trær, papir, etc.) frigis CO2 til atmosfæren; CO2 utveksles også mellom atmosfæren og havet avhengig blant annet av havtemperatur.

CO2 kretsløpet i naturen, og relasjonen til det som slippes ut fra menneskelig virksomhet, er komplisert, men det er helt klart at det er flere faktorer enn forbrenning av fossile brensler som påvirker CO2-balansen i atmosfæren.

Forøvrig var min forrige kommentar ment som en fleip og ikke som en naturvitenskapelig utredning om VamPus sin reelle påvirkning på miljøet. Hennes påvirkning på det politiske miljø er nok vesentlig større enn påvirkningen på det fysiske miljø!